Kan değeri çok fark ediyor gerçektenBnm kanda iyi çıkmış
Benim de en son tahlilim iyidi 12 duzenli kullaniyorum yine iyidir insBnm kanda iyi çıkmış
Yaw git bnmkinddn yazdır karşılıyor SGKTam emin değilim bizimki de 100-150 arası bi şey
Ah geçmiş olsun. Bu enfeksiyonlarımız bebitolara zarar beriyor mu acaba ben de onu sormayı unuttumYoo
Yine anlamadım tabi ki
İdrar yolu enfeksiyonu her tahlilde çıkıyor zaten
İlaç bağımlısı oldum onun yüzünden
Kanda çıkana şaşırdım ama
Ona da su iç haftaya tekrar baktır
Yine çıkarsa dahiliyeye gidersin dedi
Bnm Ferritin iyi hemogramda ki düşük genel olarak hep kansızlık varKan değeri çok fark ediyor gerçekten
Ne baş ağrıları çekmiştim o ara
Ben ilk folbiol mu bi şey kullandım belki o değildir de adıNeydi ismi cnmmm?been solgar kullaniyorum merk ediyorum emilimi guzel demisti dr m
Cok iyi canim yarasin:))Ben ilk folbiol mu bi şey kullandım belki o değildir de adı
Sürekli düşüyordu
Sonra osende c diye bi şey kullanıyorum
Gümbür gümbür artıyor buhaptan beri
Ferritin kactiBnm Ferritin iyi hemogramda ki düşük genel olarak hep kansızlık var
Ama her şey artırmıyor işteYaw git bnmkinddn yazdır karşılıyor SGK
Bi şey hissediyor musun diye sorduAh geçmiş olsun. Bu enfeksiyonlarımız bebitolara zarar beriyor mu acaba ben de onu sormayı unuttumkanda çıkmasına rağmen takip et demesine şaşırdım bu ne rahatlık arkadaşım benimki hemen ilaç veriyor, enfeksiyon önemli diyor ben o yüzden çok tırsıyorum
32 çıkmışFerritin kacti
Ben bambaşka bi şeye cevap vermişim haYaw git bnmkinddn yazdır karşılıyor SGK
Aynen bende kızımı bırakıp ameliyata girmekten korkuyorum hatta o An aklima geldikçe ağlamak geliyor içimden eşime sürekli tembihliyorum bana bişey olursa eksikliğimi yaşatma diye sonrada kendime kızıyorum alt tarafi sezaryen allahım başka dert vermesin diyeBenimkilerde birikti 5 kutu
Şeytanin vesveseleri okuyun . Bende oglumu birakip ameliyat olmaktan korkuyorum. Ameliyattan degil
Ben pazar gunu ettim. Paketledim
Hickirsin tabii büyüsün yavruGünaydın kısçeler
İki üç gündür bebeğim inanılmaz hıçkırıyor
İnternetten okudum, ciğerleri geliştiği için dışardaki yaşama hazırlık yapıyormuş yani iyi bişeymiş. Ciğer geliştirici iğneden sonra olması biraz şaşırttı resmen mucize gibi bi iğneymiş dedim
Bir de aklıma şöyle bişey geldi ama hiçbir bilimselliği yok kesinlikle, 2 doz covid aşımı olduğum ay bebeğimin kilosu az arttı acaba aşı mı etkilediaşıdan önce 1270 ti aşıdan sonra 4 haftada anca 1970 lere geldi
İlaç felan veriyorlar mi canım yoksa sadece yatış miKeyifler gıcırşaka bi yana elhamdülillah yine iyi tabi eve göre kasılmalarım gerçekten daha az . Evde hiç huzurum yoktu . Sen nasılsınnnn
O değilde bende doktorum covit felan olur ameliyata giremez diye korkuyorumA makinelerle öyle pek işimiz yok bencr ya
AAnestezyi yapacaklar bitecek işte
Işık yokkennde dikmeyiversimler gelenemkadar 2 saniye
Ben gıcıklığıma düşündüm
Senle biz ayniyiz 36+1Ya bugun 36. Haftadan 1 gun aldim
Aynı şeyleri yazmisizbende de var o korku. sürekli aklıma doğuma giderkenki anım geliyor. oğlumla vedalaşmam falan. ben bunu ilk doğumumuz olmamasına bağladım kendimce. ben de o an aklıma geldikçe ağlıyorum
Oluyor hepsinin görevi farklıAma her şey artırmıyor işte
İlk ilaç ucuzdu gayet
Boşa içtiğimle kaldım onu
Hazır artıran buldum
1 ay daha dayanayım
Sonuna geldim
Şurada 2 aralığa ne kaldı
Bi şey hissediyor musun diye sordu
Yok deyince su içip haftaya tekrar baktır dedi
İdrar yolu enfeksiyonuna düşük de olsa müdahale ediyor hep
zaten aynı anda iki antibiyotik olue muydu ki?
Para deme Bnm adam artık 6 da evden çıkıyor para lazım diyeBen bambaşka bi şeye cevap vermişim ha
Magnezyum da gerçi aynı
Son ay artık
Bunca ay hastaneye yatamayacak kadar soyuldum
bi ay daha dayanıeız herhalde
Son çare arabayı satarız diyorum
Yeşil akıntım var onun için tedavi uygulanıyorAynen bende kızımı bırakıp ameliyata girmekten korkuyorum hatta o An aklima geldikçe ağlamak geliyor içimden eşime sürekli tembihliyorum bana bişey olursa eksikliğimi yaşatma diye sonrada kendime kızıyorum alt tarafi sezaryen allahım başka dert vermesin diyedeğişik duygular
Hickirsin tabii büyüsün yavrukilonun aşıyla alakali olduğunu sanmıyorum bende iki doz biontec oldum gelişimi normal gitti
İlaç felan veriyorlar mi canım yoksa sadece yatış mi
O değilde bende doktorum covit felan olur ameliyata giremez diye korkuyorumher gittiğimde adama tembihliyorum dikkat edin kendinize diye
Senle biz ayniyiz 36+1
Aynı şeyleri yazmisizdemekki ikinci doğumda aynı duygular oluyor annelerde
Neyse ni randebu aldım şimdiOluyor hepsinin görevi farklı
Benim ek dersimin olmaması sarstı bizi dePara deme Bnm adam artık 6 da evden çıkıyor para lazım diye
Masraf bitmiyor
Birebir olsa özel ders yine iyi olurdu sana evdenBenim ek dersimin olmaması sarstı bizi de
Adam hep çıksa nolur ben çıkamıyorum
Benim ilk doğumum olacak bende düşünüyorum ki bana bir şey olursa zavallı bebeğim annesini görememiş olacak diyeAynen bende kızımı bırakıp ameliyata girmekten korkuyorum hatta o An aklima geldikçe ağlamak geliyor içimden eşime sürekli tembihliyorum bana bişey olursa eksikliğimi yaşatma diye sonrada kendime kızıyorum alt tarafi sezaryen allahım başka dert vermesin diyedeğişik duygular
Hickirsin tabii büyüsün yavrukilonun aşıyla alakali olduğunu sanmıyorum bende iki doz biontec oldum gelişimi normal gitti
İlaç felan veriyorlar mi canım yoksa sadece yatış mi
O değilde bende doktorum covit felan olur ameliyata giremez diye korkuyorumher gittiğimde adama tembihliyorum dikkat edin kendinize diye
Senle biz ayniyiz 36+1
Aynı şeyleri yazmisizdemekki ikinci doğumda aynı duygular oluyor annelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?