2021 Aralık Anneleri

Ah geçmiş olsun. Bu enfeksiyonlarımız bebitolara zarar beriyor mu acaba ben de onu sormayı unuttum kanda çıkmasına rağmen takip et demesine şaşırdım bu ne rahatlık arkadaşım benimki hemen ilaç veriyor, enfeksiyon önemli diyor ben o yüzden çok tırsıyorum

Yaw git bnmkinddn yazdır karşılıyor SGK
Ama her şey artırmıyor işte
İlk ilaç ucuzdu gayet
Boşa içtiğimle kaldım onu
Hazır artıran buldum
1 ay daha dayanayım
Sonuna geldim
Şurada 2 aralığa ne kaldı
Bi şey hissediyor musun diye sordu
Yok deyince su içip haftaya tekrar baktır dedi
İdrar yolu enfeksiyonuna düşük de olsa müdahale ediyor hep
zaten aynı anda iki antibiyotik olue muydu ki?

Benimkilerde birikti 5 kutu

Şeytanin vesveseleri okuyun . Bende oglumu birakip ameliyat olmaktan korkuyorum. Ameliyattan degil

Ben pazar gunu ettim. Paketledim
Aynen bende kızımı bırakıp ameliyata girmekten korkuyorum hatta o An aklima geldikçe ağlamak geliyor içimden eşime sürekli tembihliyorum bana bişey olursa eksikliğimi yaşatma diye sonrada kendime kızıyorum alt tarafi sezaryen allahım başka dert vermesin diyedeğişik duygular
Hickirsin tabii büyüsün yavru kilonun aşıyla alakali olduğunu sanmıyorum bende iki doz biontec oldum gelişimi normal gitti
Keyifler gıcır şaka bi yana elhamdülillah yine iyi tabi eve göre kasılmalarım gerçekten daha az . Evde hiç huzurum yoktu . Sen nasılsınnnn
İlaç felan veriyorlar mi canım yoksa sadece yatış mi
A makinelerle öyle pek işimiz yok bencr ya
AAnestezyi yapacaklar bitecek işte
Işık yokkennde dikmeyiversimler gelenemkadar 2 saniye
Ben gıcıklığıma düşündüm
O değilde bende doktorum covit felan olur ameliyata giremez diye korkuyorum her gittiğimde adama tembihliyorum dikkat edin kendinize diye
Ya bugun 36. Haftadan 1 gun aldim
Senle biz ayniyiz 36+1
bende de var o korku. sürekli aklıma doğuma giderkenki anım geliyor. oğlumla vedalaşmam falan. ben bunu ilk doğumumuz olmamasına bağladım kendimce. ben de o an aklıma geldikçe ağlıyorum
Aynı şeyleri yazmisiz demekki ikinci doğumda aynı duygular oluyor annelerde

Oluyor hepsinin görevi farklı

Valla bu kadar ilaç içiyosunuz hayranım size ben doktorun verdiği hiçbir ilacı içemiyorum, sadece omega3ü içebilmiştim onu da içemiyorum artık. Hap içtiğim anda kusuyorum. Magnezyum çok kötü ishal yapıyor içemiyorum, kan ilacını içtiğim anda forş diye kusuyorum hap ve efervesan tablet denedim olmuyor allah a emanet takılıyorum artık ferritinim 5, hemoglobin 11.7

Ben bambaşka bi şeye cevap vermişim ha
Magnezyum da gerçi aynı
Son ay artık
Bunca ay hastaneye yatamayacak kadar soyuldum
bi ay daha dayanıeız herhalde
Son çare arabayı satarız diyorum
Para deme Bnm adam artık 6 da evden çıkıyor para lazım diye
Masraf bitmiyor

Yeşil akıntım var onun için tedavi uygulanıyor

Benim ilk doğumum olacak bende düşünüyorum ki bana bir şey olursa zavallı bebeğim annesini görememiş olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…