2021 Aralık Anneleri

Bana demediler öyle zamanlı tarihli şeyler. ☹

Ben ne biliyim ilaç kullanmaya o kadar alıştım ki hepsine ayrı ayrı olmazsa canım kalıyor

Selam kızlar,
Benim de dün görüş günümdü. 2700 küsür grama 46-47 cm olmuş. Boyu için bi tık kısa dedi ama sizde minyonsunuz normal o yüzden dedi doktorcuğum.

Burda bazılarınıza yaklaşık gün verilince ben de sordum. Doğum yaklaşmış mı gün verebiliyor musunuz, ne şekilde olabilir diye. Şu an bi şey diyemiyorum dedi. Bugünkü kontrolüne göre her şey yolunda suyu iyi dedi. Ağrın, sancın da yokmuş dedi, daha yakın gözükmüyor. Tabi bunlar normal durumda aniden suyun gelirse o başka hemen doğuma alırız dedi. Doğum şeklini de dedi 38. Haftada vajinal muayene yapıyorum 2 hafta sonra bakarım Ona göre normal ya da sezaryen olabilir diyebilirim dedi.

İlk defa da dün nst ye girdim ben, bi yandan sıkıcıydı bi yandan da çabuk geçti gibi Allah'tan. Şimdilik durumlar bu şekilde ben de

Siz kafanıza göre alıyor musunuz ya gerçekten magnezyumu?

Ben içim çıkana kadar ıkındım haftalardır
Öyle bi şeyse ben de alsaydım bari
Hayır sana şunu diyim ben 4,5 aylıkken başladım magnezyum a çünkü parmaklarimda elimde karpal tünel sendromu oldu PC başındayim diye doktorum verdi günde 1 tane diye ilk zamanlar , sonra şikayetlerim arttı sırt ağrım filan doktor 2 ye çıkarmış ama ben unutmuşum aradan 3,4 hafta sonra kutuya baktım ki günde 2 tane içmem gerekiyormuş. Öyle sonradan 2 ye başladım doktorumda 2 oneriyo

Kızlar ben 28. Haftada kovid oldum bitikten sonra karaciğer enzimlerim çok yükselmiş ve beni kaşıntı tuttu. doktor bana bütün ilaçları bıraktırdı. Bir ay hiçbir şey kullanma dedi. Bu hafta yine kan testi yaptım değerlerim normale dönmüş ama bu sefer de kötü kolesterol çok yüksek çıktı. Sağlık ocağındaki doktor dikkat et dedi o da kaşıntı yapar dedi. Ama benim doktor da normaldir gebelikte kolesterol zaten yükselir dedi. Ne yapacağımı ben de bilemedim. Başınızdan böyle bir olay geçen var mı

Dün et yemeği yaptım dünden beri yine yoğun bir kaşıntı başladı vücudumun her yerinde

Benim ilk doğumum olacak bende düşünüyorum ki bana bir şey olursa zavallı bebeğim annesini görememiş olacak diye
Benim de aklıma geliyor böyle şeyler. Eşimin halası doğumda ölmüş, kuzenini eşimin ailesi büyütmüş, yakınımda böyle bir örnek varken ya doğumda ölürsem diye korkuyorum, kimseyi üzmemek için bir şey de diyemiyorum

Onun dışında da aklıma ailemin ölümü, kedilerimin köpeğimin ölümü düşüyor ağlayıp duruyorum, hormonal sanırım bunlar

Ben de sağlık ocağında tahlil yaptirmistim kolestrol bende de çok çok yüksek çıktı b12 de aşırı düşük çıktı aile hekimi neredeyse yorumlariyla öldürdü beni toprak atti ustume doktorumà gittim gebelikte normal dedi hatta aile hekimine kızdı birazcık abartmış diye

Boyu niye minyon demiş ki altta bile yaziyo 48 cm diye olabilirligi ki sizinki 47 cm . Hadi genetik olsa doğduktan sonra anlaşılır gayet iyi boyu sağlıkla gelsin güzel yavru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…