Özel derstw çok sıkılıyorum ben yaBirebir olsa özel ders yine iyi olurdu sana evden
İyi düşünelim iyi olsun o zamanBenim ilk doğumum olacak bende düşünüyorum ki bana bir şey olursa zavallı bebeğim annesini görememiş olacak diye
Bana demediler öyle zamanlı tarihli şeyler. ☹Yaa benim bugün gözyaşlarım pıtişko doğumlarımıza çok az kaldı bizim doktorumuz kasımın son haftası bekliyorum gelmesini dedi çok heyecanlandım sizlere bişey söylediler mi doğum şeklimiz hala net değil
Ben ne biliyim ilaç kullanmaya o kadar alıştım ki hepsine ayrı ayrı olmazsa canım kalıyorAma her şey artırmıyor işte
İlk ilaç ucuzdu gayet
Boşa içtiğimle kaldım onu
Hazır artıran buldum
1 ay daha dayanayım
Sonuna geldim
Şurada 2 aralığa ne kaldı
Bi şey hissediyor musun diye sordu
Yok deyince su içip haftaya tekrar baktır dedi
İdrar yolu enfeksiyonuna düşük de olsa müdahale ediyor hep
zaten aynı anda iki antibiyotik olue muydu ki?
Neyse korktum bi randevu aldım artıkBen ne biliyim ilaç kullanmaya o kadar alıştım ki hepsine ayrı ayrı olmazsa canım kalıyor
Magosit kabızlığa birebir , sonra rutin bağırsak tembelliği ne ramak kala yapıyor amaHangi marka magnezyum kullaniyorsnz dr um bana yazdigi hic bulunmayandi eczacinin tavsiye ettigini aldim ben de pembe hap
2 gün içmedimBnde düşünmedim değilara versek acaba etki eder mi
Ben magosit kullaniyorum hemoroid oldumMagosit kabızlığa birebir , sonra rutin bağırsak tembelliği ne ramak kala yapıyor ama
Hayır sana şunu diyim ben 4,5 aylıkken başladım magnezyum a çünkü parmaklarimda elimde karpal tünel sendromu oldu PC başındayim diye doktorum verdi günde 1 tane diye ilk zamanlar , sonra şikayetlerim arttı sırt ağrım filan doktor 2 ye çıkarmış ama ben unutmuşumSiz kafanıza göre alıyor musunuz ya gerçekten magnezyumu?
Ben içim çıkana kadar ıkındım haftalardır
Öyle bi şeyse ben de alsaydım bari
Aynen ya işte bende de son 10 gündür kabızlık yaptı hatta burada yazan B BitterCikilata demişti kabızlık yapıyor sonradan diye bende diyodum demek bir beni yapmadı ki ,bende hemoroid oldum 10 gündür sikintidayimBen magosit kullaniyorum hemoroid oldum
Ben kullanıyorum.Troit için ilaç kullanan var mıydı?
Benim de aklıma geliyor böyle şeyler. Eşimin halası doğumda ölmüş, kuzenini eşimin ailesi büyütmüş, yakınımda böyle bir örnek varken ya doğumda ölürsem diye korkuyorum, kimseyi üzmemek için bir şey de diyemiyorumBenim ilk doğumum olacak bende düşünüyorum ki bana bir şey olursa zavallı bebeğim annesini görememiş olacak diye
Ben de sağlık ocağında tahlil yaptirmistim kolestrol bende de çok çok yüksek çıktı b12 de aşırı düşük çıktı aile hekimi neredeyse yorumlariyla öldürdü beni toprak atti ustumeKızlar ben 28. Haftada kovid oldum bitikten sonra karaciğer enzimlerim çok yükselmiş ve beni kaşıntı tuttu. doktor bana bütün ilaçları bıraktırdı. Bir ay hiçbir şey kullanma dedi. Bu hafta yine kan testi yaptım değerlerim normale dönmüş ama bu sefer de kötü kolesterol çok yüksek çıktı. Sağlık ocağındaki doktor dikkat et dedi o da kaşıntı yapar dedi. Ama benim doktor da normaldir gebelikte kolesterol zaten yükselir dedi. Ne yapacağımı ben de bilemedim. Başınızdan böyle bir olay geçen var mı
Boyu niye minyon demiş ki altta bile yaziyo 48 cm diye olabilirligi ki sizinki 47 cm . Hadi genetik olsa doğduktan sonra anlaşılır gayet iyi boyuSelam kızlar,
Benim de dün görüş günümdü. 2700 küsür grama 46-47 cm olmuş. Boyu için bi tık kısa dedi ama sizde minyonsunuz normal o yüzden dedi doktorcuğum.
Burda bazılarınıza yaklaşık gün verilince ben de sordum. Doğum yaklaşmış mı gün verebiliyor musunuz, ne şekilde olabilir diye. Şu an bi şey diyemiyorum dedi. Bugünkü kontrolüne göre her şey yolunda suyu iyi dedi. Ağrın, sancın da yokmuş dedi, daha yakın gözükmüyor. Tabi bunlar normal durumda aniden suyun gelirse o başka hemen doğuma alırız dedi. Doğum şeklini de dedi 38. Haftada vajinal muayene yapıyorum 2 hafta sonra bakarım Ona göre normal ya da sezaryen olabilir diyebilirim dedi.
İlk defa da dün nst ye girdim ben, bi yandan sıkıcıydı bi yandan da çabuk geçti gibi Allah'tan. Şimdilik durumlar bu şekilde ben de
Valla ben isterim ama nasıl ortak alacazLora Wedding Kuru Çiçekli Erkek Bebek Odası Kapı Süsü, Hastane Kapı Süsü - Fiyatı, Yorumları
Lora Wedding Kuru Çiçekli Erkek Bebek Odası Kapı Süsü, Hastane Kapı Süsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar beğenen olursa 2. Urunde %45 indirim var. Ortak almak isteyen olursa bayagi uyguna geliyor. 43 lira düşüyor 2. ürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?