Ne kadar devam edeceksin doktor bir şey dedi mi? Bana 36 haftada baktı en son. Doğum tarihin belli olursa bir hafta önce gel tekrar bakalım dedi. Ki bu mümkün olamayacak normal bekleyecez ya. Doğurursan da 15 20 gün sonra gel dedi. Sütten filan geçmez dedi.Ben kullanıyorum.
BnnnTroit için ilaç kullanan var mıydı?
Yakınında biri varsa olur anca galiba. Adresler başka şehirlerde o gelmedi aklıma da para hesaba gönderilir diye düşünmüştümValla ben isterim ama nasıl ortak alacaz
Ay evet bende parayı öyle düşündüm ben sana atarım filan ya da sen ama adresYakınında biri varsa olur anca galiba. Adresler başka şehirlerde o gelmedi aklıma da para hesaba gönderilir diye düşünmüştüm75 liraya geliyor yoksa çok iyiydi alanlar da beğenmiş.
Bizim sağlık ocağı b12 ve d vitamine bakmıyor sağlık bakanlığı artık yapmıyor dedi covitten dolayıBen de sağlık ocağında tahlil yaptirmistim kolestrol bende de çok çok yüksek çıktı b12 de aşırı düşük çıktı aile hekimi neredeyse yorumlariyla öldürdü beni toprak atti ustumedoktorumà gittim gebelikte normal dedi hatta aile hekimine kızdı birazcık abartmış diye
Bana her gidişimde bakıp ona göre devam et yada şu dozda kullan diyor. En son tahlilim iyi çıktı devam et dedi. 25 mg kullanıyorum. Sen kaç mg kullanıyorsun?Ne kadar devam edeceksin doktor bir şey dedi mi? Bana 36 haftada baktı en son. Doğum tarihin belli olursa bir hafta önce gel tekrar bakalım dedi. Ki bu mümkün olamayacak normal bekleyecez ya. Doğurursan da 15 20 gün sonra gel dedi. Sütten filan geçmez dedi.
Bnm doğum sonrası da takip edilecek doğum sonrası da çok önemliymiş dahiliye dedi kadın doğumcu anlamıyorNe kadar devam edeceksin doktor bir şey dedi mi? Bana 36 haftada baktı en son. Doğum tarihin belli olursa bir hafta önce gel tekrar bakalım dedi. Ki bu mümkün olamayacak normal bekleyecez ya. Doğurursan da 15 20 gün sonra gel dedi. Sütten filan geçmez dedi.
Doğum sonrası belki normale döner tamamen bırakırsınBana her gidişimde bakıp ona göre devam et yada şu dozda kullan diyor. En son tahlilim iyi çıktı devam et dedi. 25 mg kullanıyorum. Sen kaç mg kullanıyorsun?
Boyu niye minyon demiş ki altta bile yaziyo 48 cm diye olabilirligi ki sizinki 47 cm . Hadi genetik olsa doğduktan sonra anlaşılır gayet iyi boyusağlıkla gelsin güzel yavru
Benim doktorum hep diyor ki tam ölcemiyoruz bebeğin şeklinden duruşundan , ortalama söylüyoruz vs . Eşim 194 ,ben 168 yani ikimizde kısa değiliz ama.bebegimin boyu hep haftasindan birkaç gün geride hatta 1 hafta geride çıkıyor kg su düzgün çıksa da yani boşuna endişelenme kuzumİlk dediğinde çok takmıştım canım sonra haftasını yazıp internete baktığımda normal gözüküyordu onu gördükten sonra çok takılmadımdün de öyle dedikten sonra amaan ne güzel aldıklarımın çoğunu giydiririm en azından o zaman dedim ki dediğin gibi ben de o mesajı yazar yazmaz hemen alta bakayım dedim altta da öyle yazıyor hayırlısı bakalım inşallah hepimizin bebikleri sağlıkla gelsin
Ben levotiron 25 kullanıyorumTroit için ilaç kullanan var mıydı?
Ben yanlış anladım ı zaöan yaHayır sana şunu diyim ben 4,5 aylıkken başladım magnezyum a çünkü parmaklarimda elimde karpal tünel sendromu oldu PC başındayim diye doktorum verdi günde 1 tane diye ilk zamanlar , sonra şikayetlerim arttı sırt ağrım filan doktor 2 ye çıkarmış ama ben unutmuşumaradan 3,4 hafta sonra kutuya baktım ki günde 2 tane içmem gerekiyormuş. Öyle sonradan 2 ye başladım doktorumda 2 oneriyo
Tatlı rüyalarBen levotiron 25 kullanıyorum
Ben yanlış anladım ı zaöan ya
Ben sanki herkes kendi karar veriyor gini anladım niyeyse
Nwyse uyuyorum ben akşama 2-6 nöbetim vsr maluö
Bnde temizlik var bi dolanıyorum 2 oturuyomTatlı rüyalar
Endokrin mi ayarladı senin dozu? İnşallah ya bi dönem tiroid tedavisi görüyordum. Normale dönünce uzun süre, bırakmıştım ilaçları. Doktor ömür boyu kullanacaksın demişti ama ne nodül çıktı ne kanım anormal çıktı ben de bıraktım kendim. Hamileliğe kadar da hep normaldi. Benim kendi doktorum başlattı ama dediği dozdan düşük kullandım ben hepDoğum sonrası belki normale döner tamamen bırakırsın
Bn 6 gün 50 mg 1 gün 37,5 mg kullanıyorum
Ben sordum böyle söyledi maksimum 10 aralığa kadar kalır ama kasım sonu bekliyorum dediBana demediler öyle zamanlı tarihli şeyler. ☹
Kızlar bu imza kısmında bazen sacmalamiyor mu sizce de ? Benimkinde yaklaşık boyu 29-31 cm oldu diyor. 43 cm dedi en son dr alakaya maydonoz
Dahiliye ayarladı gebeliğe uygun şekildeEndokrin mi ayarladı senin dozu? İnşallah ya bi dönem tiroid tedavisi görüyordum. Normale dönünce uzun süre, bırakmıştım ilaçları. Doktor ömür boyu kullanacaksın demişti ama ne nodül çıktı ne kanım anormal çıktı ben de bıraktım kendim. Hamileliğe kadar da hep normaldi. Benim kendi doktorum başlattı ama dediği dozdan düşük kullandım ben hep100 mg kullan demişti, 25 kullandım bunda da normale döndü işte. Yüksek dozdan korkuyorum. Şu anda da normal görünüyor ama birak diyene kadar kullanayım bakalım. Günün her saati bişey içiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?