Arasında bağlantı var mı acaba bende magosit kullanıyorum ve hemoroid oldumBen magosit kullaniyorum hemoroid oldum
Merve oksaparı neden kullanıyorsun bana da doktor yazdı 32. Haftada ama ben neden yazdığını anlamadığım İçin kullanıp kullanmamakta kararsızımEvet o devam canım.
Hepimiz gülelim.
Zarar verir mi acaba dedim buluttan nem kapmaNeyse korktum bi randevu aldım artık
Zarar verir dedin
Kırmızıyla yazılı olan yerde baş popo mesafesi yazıyorlar hep, en altta tam boyunu söylüyorlarKızlar bu imza kısmında bazen sacmalamiyor mu sizce de ? Benimkinde yaklaşık boyu 29-31 cm oldu diyor. 43 cm dedi en son dr alakaya maydonoz
Ben de 25lik günde 1 kullanıyorum.Bana her gidişimde bakıp ona göre devam et yada şu dozda kullan diyor. En son tahlilim iyi çıktı devam et dedi. 25 mg kullanıyorum. Sen kaç mg kullanıyorsun?
Kantoron sürdügum an iyi geldi sonra yine basliyor .Arasında bağlantı var mı acaba bende magosit kullanıyorum ve hemoroid oldumkantaron yağı kullandım iyi geldi
Bende pıhtılaşma var o yüzden kullanıyorum. Zararlı değil kesinlikle kullan.Merve oksaparı neden kullanıyorsun bana da doktor yazdı 32. Haftada ama ben neden yazdığını anlamadığım İçin kullanıp kullanmamakta kararsızım
Ben de dahiliye takibindeyim cano aynen.Bnm doğum sonrası da takip edilecek doğum sonrası da çok önemliymiş dahiliye dedi kadın doğumcu anlamıyor
Şu zmaana kadar kullanacan dedi mi?Ben levotiron 25 kullanıyorum
Ben yanlış anladım ı zaöan ya
Ben sanki herkes kendi karar veriyor gini anladım niyeyse
Nwyse uyuyorum ben akşama 2-6 nöbetim vsr maluö
Ay bana da deselerdi keşkeBen sordum böyle söyledi maksimum 10 aralığa kadar kalır ama kasım sonu bekliyorum dedi
Pıhtılaşma olduğu nasıl ortaya çıktı bi de buna bağlı ne zaman kullanmaya başladın ? Bana herhangi bir test filan yapmadan verdi o yüzden kafam karışık benim deBende pıhtılaşma var o yüzden kullanıyorum. Zararlı değil kesinlikle kullan.
Kantoronu nereye sürüyorsunuz yaa bende de var ama.nereye sürmem lazım kiKantoron sürdügum an iyi geldi sonra yine basliyor .
Düz kan tahlilinde de çıkabiliyo pıhtılaşma ile ilgili bazı değerler. Ordan hareket etmiştir. Kilo alımında bi yavaşlama olduysa bebekte o zaman da verebiliyolar. Ben en başından beri kulkanıyorum. Tüp tedavileri esnasında genetik testler yapılmıştı o zaman öğrenmiştim.Pıhtılaşma olduğu nasıl ortaya çıktı bi de buna bağlı ne zaman kullanmaya başladın ? Bana herhangi bir test filan yapmadan verdi o yüzden kafam karışık benim de
Hemoroidin nerdeyse orayaKantoronu nereye sürüyorsunuz yaa bende de var ama.nereye sürmem lazım ki
Çoook güldüm bunaHemoroidin nerdeyse oraya
Kirmizi kısmı okusana bideEki Görüntüle 2950218
43 yazıyor canım
Neden 37 kiKızlar bugün muayene vardı 36+0 ım 2700gr olmuş bebegim ve haftaya doğuruyorum kısmetse 37+0 yatış olcak dedi doktor
Neden 37. HaftaKızlar bugün muayene vardı 36+0 ım 2700gr olmuş bebegim ve haftaya doğuruyorum kısmetse 37+0 yatış olcak dedi doktor
Neden 37 ki
Bnm dr neden 38+5 olmadan katiyen diyor
Plesanta previa benimki riskli oldugu içinNeden 37. Hafta
Baş popo olunca özellikle öyle yazıyordu. Boyu cetvel kadar demis baksana. Küçük olanlar üzülmesin diye galibaZarar verir mi acaba dedim buluttan nem kapmaama iyi olmuş randevu alman, senin için rahat eder biz de öğreniriz
Kırmızıyla yazılı olan yerde baş popo mesafesi yazıyorlar hep, en altta tam boyunu söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?