2021 Aralık Anneleri

Neyse korktum bi randevu aldım artık
Zarar verir dedin
Zarar verir mi acaba dedim buluttan nem kapma ama iyi olmuş randevu alman, senin için rahat eder biz de öğreniriz
Kızlar bu imza kısmında bazen sacmalamiyor mu sizce de ? Benimkinde yaklaşık boyu 29-31 cm oldu diyor. 43 cm dedi en son dr alakaya maydonoz
Kırmızıyla yazılı olan yerde baş popo mesafesi yazıyorlar hep, en altta tam boyunu söylüyorlar

Merve oksaparı neden kullanıyorsun bana da doktor yazdı 32. Haftada ama ben neden yazdığını anlamadığım İçin kullanıp kullanmamakta kararsızım
Bende pıhtılaşma var o yüzden kullanıyorum. Zararlı değil kesinlikle kullan.

Ben levotiron 25 kullanıyorum

Ben yanlış anladım ı zaöan ya
Ben sanki herkes kendi karar veriyor gini anladım niyeyse

Nwyse uyuyorum ben akşama 2-6 nöbetim vsr maluö
Şu zmaana kadar kullanacan dedi mi?

Bende pıhtılaşma var o yüzden kullanıyorum. Zararlı değil kesinlikle kullan.
Pıhtılaşma olduğu nasıl ortaya çıktı bi de buna bağlı ne zaman kullanmaya başladın ? Bana herhangi bir test filan yapmadan verdi o yüzden kafam karışık benim de

Pıhtılaşma olduğu nasıl ortaya çıktı bi de buna bağlı ne zaman kullanmaya başladın ? Bana herhangi bir test filan yapmadan verdi o yüzden kafam karışık benim de
Düz kan tahlilinde de çıkabiliyo pıhtılaşma ile ilgili bazı değerler. Ordan hareket etmiştir. Kilo alımında bi yavaşlama olduysa bebekte o zaman da verebiliyolar. Ben en başından beri kulkanıyorum. Tüp tedavileri esnasında genetik testler yapılmıştı o zaman öğrenmiştim.

Zarar verir mi acaba dedim buluttan nem kapma ama iyi olmuş randevu alman, senin için rahat eder biz de öğreniriz

Kırmızıyla yazılı olan yerde baş popo mesafesi yazıyorlar hep, en altta tam boyunu söylüyorlar
Baş popo olunca özellikle öyle yazıyordu. Boyu cetvel kadar demis baksana. Küçük olanlar üzülmesin diye galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…