2021 Aralık Anneleri

Bugün başlicam inş beybi çok şükür yatma dedi doktor artık, burdan memlekete kadar yürüyebilirim
Birden de kendini pert etme
Bana da fazla ayakta kalma dedi yolda doğururum korkusuna sanırım kısa yürüyüş yapıyorum dedim onu yap ama fazla kalma dedi anlamadım

Birden de kendini pert etme
Bana da fazla ayakta kalma dedi yolda doğururum korkusuna sanırım kısa yürüyüş yapıyorum dedim onu yap ama fazla kalma dedi anlamadım
Senin bebik büyüdü ya sezaryen olacağın için çok yürürsen belki normal doğum başlar tehlikeli olabilir diye mi dedi acaba?

Kızlar ben artık çok sabırsızlanıyoruum, 39 haftayı tam 1 aralıkta dolduruyoruz o gün doğsa keşke 40ı bulur mu ki, uygulamaya 40a göre gösteriyor

Senin bebik büyüdü ya sezaryen olacağın için çok yürürsen belki normal doğum başlar tehlikeli olabilir diye mi dedi acaba?
Bilmiyorum ki baskı çok oluyor acaba ondan mı dedim valla artık taşıyamıyom
1 hafta daha geçsin doğsun

Bana dün biri yüzün şişmiş doğurursun dedi
Çocuk hiç inmedi ama nasıl doğuracağım
Benm karnım da 31. Haftadan beri olabildiğince aşağıda bana da öyle dedler 1 cm açıklık var dediler . Pazar günü nasip olursa 37. Haftaya gircem . Herşey milletin dediği gbi olsa

Benm karnım da 31. Haftadan beri olabildiğince aşağıda bana da öyle dedler 1 cm açıklık var dediler . Pazar günü nasip olursa 37. Haftaya gircem . Herşey milletin dediği gbi olsa
Stres oldum
Hayır bence yüzüm de şişmedi ama
İkna edemedim
Doğurmak zorundayım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…