- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Bugün başlicam inş beybi çok şükür yatma dedi doktor artık, burdan memlekete kadar yürüyebilirimMaalesef topsuz doğuma almıyorlarnette videolar var ama yürüyüş en güzeli ya boşver topu
Birden de kendini pert etmeBugün başlicam inş beybi çok şükür yatma dedi doktor artık, burdan memlekete kadar yürüyebilirim
Senin bebik büyüdü ya sezaryen olacağın için çok yürürsen belki normal doğum başlar tehlikeli olabilir diye mi dedi acaba?Birden de kendini pert etme
Bana da fazla ayakta kalma dedi yolda doğururum korkusuna sanırımkısa yürüyüş yapıyorum dedim onu yap ama fazla kalma dedi anlamadım
Bilmiyorum ki baskı çok oluyor acaba ondan mı dedim valla artık taşıyamıyomSenin bebik büyüdü ya sezaryen olacağın için çok yürürsen belki normal doğum başlar tehlikeli olabilir diye mi dedi acaba?
Benm karnım da 31. Haftadan beri olabildiğince aşağıda bana da öyle dedler 1 cm açıklık var dediler . Pazar günü nasip olursa 37. Haftaya gircem . Herşey milletin dediği gbi olsaBana dün biri yüzün şişmiş doğurursun dedi
Çocuk hiç inmedi ama nasıl doğuracağım
Sen doğurunca 1 hafta sonra mı gelicen komtrole? Gelmişken bana uğrarsın belki doğurmuş olurum ben deBilmiyorum ki baskı çok oluyor acaba ondan mı dedim valla artık taşıyamıyom
1 hafta daha geçsin doğsun
Bildiğim kadarıyla 5. Gün geliyorumSen doğurunca 1 hafta sonra mı gelicen komtrole? Gelmişken bana uğrarsın belki doğurmuş olurum ben de
Bnm yüzümü görse ne derdi acabaBana dün biri yüzün şişmiş doğurursun dedi
Canım bana da karnın yayvan kız karnı, popon büyümüş kızın olacak diyorlardı, ya 3 doktor baktı erkek diyorum yok diyolar yanılmış olabilirBana dün biri yüzün şişmiş doğurursun dedi
Stres oldumBenm karnım da 31. Haftadan beri olabildiğince aşağıda bana da öyle dedler 1 cm açıklık var dediler . Pazar günü nasip olursa 37. Haftaya gircem . Herşey milletin dediği gbi olsa
Ya he he deseydinBana dün biri yüzün şişmiş doğurursun dedi
Benim yüzüm genel olarak yuvarlak br poğaça gibiBnm yüzümü görse ne derdi acaba
Ay doktorlar da ne bilir yaniCanım bana da karnın yayvan kız karnı, popon büyümüş kızın olacak diyorlardı, ya 3 doktor baktı erkek diyorum yok diyolar yanılmış olabilir
Bana da kiz gobegi degil erkek diyorlarCanım bana da karnın yayvan kız karnı, popon büyümüş kızın olacak diyorlardı, ya 3 doktor baktı erkek diyorum yok diyolar yanılmış olabilir
Yok ya takılma strese de girme tıka kulağını. Herkes bişey söylüyor çnküStres oldum
Hayır bence yüzüm de şişmedi ama
İkna edemedim
Doğurmak zorundayım sanırım
Tabi ki uzman olan elalem yani doktor ne bilirBenim yüzüm genel olarak yuvarlak br poğaça gibi
Acaba öncesini mi unuttu diye düşünüyorum
Ay doktorlar da ne bilir yani
İlahi
Gerçi artık doğursam da olur benceYok ya takılma strese de girme tıka kulağını. Herkes bişey söylüyor çnkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?