2021 Aralık Anneleri

Ben de memnun kaldım ama süt sağmak zor iş o zamanları hatırladım kaç cc çıktı dertleri Vs.
Evet stresliydi. Ben bir memeyi emzirirken diğerini sagardim
İşe gidince de sagardim. Mama vermemek icin. Ama yinede vermek zorunda kaldim

Benimkide 1 hafta içinde kordonu geri çıkardı. O kadar mutlu olmuştum ki. Kordon olduğunu düşünmek bile geriyordu beni
Kesinliklee doktor eline ayagina dolanmasiyla ayni sey demisti ama yinede ben hareketlerini daha cok takip ediyordum boynunda olmasi kulaga hic hos gelmiyor insallah saglikla alalim hepimiz kucagimiza

Ah bugün de kimse doğurmadı bi ara sandım ki hepimiz kasımda sırayla fırtlarız

Bizim hastanedeki ebelerden biri instagramda bilgilendirici videolar paylaşıyor. Daha da yeni başladı. Doğum öncesi egzersiz önerebilir misiniz diye sordum. Yarin konuşalım demiş. Size de atarım dediklerini canlar.

Bizim hastanedeki ebelerden biri instagramda bilgilendirici videolar paylaşıyor. Daha da yeni başladı. Doğum öncesi egzersiz önerebilir misiniz diye sordum. Yarin konuşalım demiş. Size de atarım dediklerini canlar.
Canim instagramda nilufer yuksel var takip etmeni oneririm kadin normal dogumu destekleyen bi doktor bi hastasi sanci cekerken egzersiz yapiyordu kesisiz dogurmus dogum sonrasi bebegini falan giydiriyordu

Canim instagramda nilufer yuksel var takip etmeni oneririm kadin normal dogumu destekleyen bi doktor bi hastasi sanci cekerken egzersiz yapiyordu kesisiz dogurmus dogum sonrasi bebegini falan giydiriyordu
Onu biliyorum arada bakıyorum ona. Ben günlük yapıp hazırlanabileceğimiz var mi onu arıyorum. Doğumdan hemen önce oturtuyolar pilates topuna filano tarz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…