NaaaaasipBeeeniim düüüüüün 70e aldığım pompa bugüüüüun 60 düşmüş.
Şu süt sağma makinesinin sesi yankılandı kulağımdaBunlarin bazilari da cantaya girdi biz haziriz
Ama ben cok memnundum yaŞu süt sağma makinesinin sesi yankılandı kulağımdaDırtt dırtt dırtttt
Çok güzelll güle güle kullansınPuset örtüsü farkli renk geldiEşim bu da cok guzel dedi geri gondermedim sizce nasil
Ben de memnun kaldım ama süt sağmak zor iş o zamanları hatırladımAma ben cok memnundum ya
Evet stresliydi. Ben bir memeyi emzirirken diğerini sagardimBen de memnun kaldım ama süt sağmak zor iş o zamanları hatırladımkaç cc çıktı dertleri Vs.
Kesinliklee doktor eline ayagina dolanmasiyla ayni sey demisti ama yinede ben hareketlerini daha cok takip ediyordum boynunda olmasi kulaga hic hos gelmiyorBenimkide 1 hafta içinde kordonu geri çıkardı. O kadar mutlu olmuştum ki. Kordon olduğunu düşünmek bile geriyordu beni
Bende baby plus comfort anakucagini 500e almistim daha gelmemisti baska sitede 440a dustu hemen ilkini iptal ettim ikinci bugun geldiBeeeniim düüüüüün 70e aldığım pompa bugüüüüun 60 düşmüş.
Artık çok geçBende baby plus comfort anakucagini 500e almistim daha gelmemisti baska sitede 440a dustu hemen ilkini iptal ettim ikinci bugun geldi
Yine iyi ama ya 70den 60a dusmus senin zararin cok degil diyelimArtık çok geç
Yarın zafer naraları atacağım o zamanGünde 2 kere magnezyum kullanıyorum. magnezyumdan yarım saat sonra çalışmaya başlıyor
Aa benle aynı gün38+5 de inşallah tahminen 2aralık
Canim instagramda nilufer yuksel var takip etmeni oneririm kadin normal dogumu destekleyen bi doktor bi hastasi sanci cekerken egzersiz yapiyordu kesisiz dogurmus dogum sonrasi bebegini falan giydiriyorduBizim hastanedeki ebelerden biri instagramda bilgilendirici videolar paylaşıyor. Daha da yeni başladı. Doğum öncesi egzersiz önerebilir misiniz diye sordum. Yarin konuşalım demiş. Size de atarım dediklerini canlar.
Onu biliyorum arada bakıyorum ona. Ben günlük yapıp hazırlanabileceğimiz var mi onu arıyorum. Doğumdan hemen önce oturtuyolar pilates topuna filano tarz değil.Canim instagramda nilufer yuksel var takip etmeni oneririm kadin normal dogumu destekleyen bi doktor bi hastasi sanci cekerken egzersiz yapiyordu kesisiz dogurmus dogum sonrasi bebegini falan giydiriyordu
Anladim canimOnu biliyorum arada bakıyorum ona. Ben günlük yapıp hazırlanabileceğimiz var mi onu arıyorum. Doğumdan hemen önce oturtuyolar pilates topuna filano tarz değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?