- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Online dersOnu biliyorum arada bakıyorum ona. Ben günlük yapıp hazırlanabileceğimiz var mi onu arıyorum. Doğumdan hemen önce oturtuyolar pilates topuna filano tarz değil.
Onu biliyorum arada bakıyorum ona. Ben günlük yapıp hazırlanabileceğimiz var mi onu arıyorum. Doğumdan hemen önce oturtuyolar pilates topuna filano tarz değil.
Öff bir de plates topuna mı para vericez ya hiç içimden gelmiyor asla kullanmam doğumdan sonra eminim
Biliyorum gerekli ama kendimi tanıyorum asla evde yapmam hele de bebekle, benim en güzel sporum yürüyüş ya da salona yazılmam gerek. Eve eliptik bisiklet almıştım hiç kullanmadım :/Ya kullanırsınız. Gebelikten önce yapıyordum ben ama sonra ağrılarım kasılmalarım olunca bıraktım.
Doğumdan sonra toparlanmak için egzersiz gerekli.
Biliyorum gerekli ama kendimi tanıyorum asla evde yapmam hele de bebekle, benim en güzel sporum yürüyüş ya da salona yazılmam gerek. Eve eliptik bisiklet almıştım hiç kullanmadım :/
Bebe 1 yaşayana kadar ben de gidemem salona bırakacak kimsem de olmaz zaten vakit olarak. Dediğim gibi en realist yapacağım yürüyüş olur ilk 1 sene. O yüzden kendimi kandırmıyorum top aliim şunu aliim yaparım diyeSalona gidemem her halde bir süre. Kapalı alanlara girmiyorum pek. bebek varken de dikkat ederim. Mecbur evde yapacağım.
Keşke eve kondisyon bisikleti Alsaydım. Kondisyon bisikletlerine bakmaya gittik. Kocamın gazına gelip katlanır bisiklet aldık sahilde bineriz diye. Ertesi ay hamile kaldım hevesimi alamadım. Büyüyünce Çocuk biner artık
Kan sulandirici igne kullanan arkadaslar ne zaman birakacaksiniz? Gecen hafta doktorum erken dogum olabilecegini soyledi enox a devam dedi birden dogum olursa igneyi kesmemis olmak sıkıntı degil herhalde.
Ay hadi bakalım karışsın kafamZahide Küçük, Instagram: "Gebeliğin özellikle 35-36. haftasından sonra yapılmasını istediğimiz egzersizlerden biri de plates topu üzerinde hareketler.. Her hareketi sabah akşam 10 set halinde yapabilirsiniz ❤ Böylelikle bebeğin doğum kanalındaki iler
16K likes, 297 comments - drzahidekucuk, October 12, 2021: "Gebeliğin özellikle 35-36. haftasından sonra yapılmasını istediğimiz egzersizlerden biri de plates topu üzerinde hareketler.. Her hareketi sabah akşam 10 set halinde yapabilirsiniz ❤ Böylelikle bebeğin doğum kanalındaki ilerleyişi...www.instagram.com Zahide Küçük, Instagram: "Gebeliğin 35- 36. Haftasından sonra daha rahat bir doğum yapmanız için yapabileceğiniz plates topu hareketlerini paylaştım. Bu arada Nezahat ebemde, canım Ebrumda hareketleri çok güzel yapmışlar, çok öğretici bir video oldu.
16K likes, 244 comments - drzahidekucuk, March 24, 2021: "Gebeliğin 35- 36. Haftasından sonra daha rahat bir doğum yapmanız için yapabileceğiniz plates topu hareketlerini paylaştım. Bu arada Nezahat ebemde, canım Ebrumda hareketleri çok güzel yapmışlar, çok öğretici bir video oldu.. Videoyu...www.instagram.com Zahide Küçük, Instagram: "8 cm açıklıktayız ve çok mutluyuz 🤗🥰😃 Bu egzersizlerden yarım saat sonra çocuğumuzu kucağımıza aldık🙏 Plates topuyla yaptığımız bu hareketleri sizde evinizde 36. haftadan sonra yapmaya başlayabilirsiniz 😊 Hem daha keyifli bi
22K likes, 628 comments - drzahidekucuk, June 23, 2020: "8 cm açıklıktayız ve çok mutluyuz 🤗🥰😃 Bu egzersizlerden yarım saat sonra çocuğumuzu kucağımıza aldık🙏 Plates topuyla yaptığımız bu hareketleri sizde evinizde 36. haftadan sonra yapmaya başlayabilirsiniz 😊 Hem daha keyifli bir doğum süreci...www.instagram.com Zahide Küçük, Instagram: "Kolay, rahat bir doğum için yapmanızı istediğimiz egzersizler🙏 Gebeliğimizin 36. haftasından sonra bu hareketleri doğru nefes eşliğinde sabah akşam 10 set halinde yapabilirsiniz🌸🤗🙏 #doğum #doğaldoğum #normaldoğum #yenidoğa
16K likes, 199 comments - drzahidekucuk, January 1, 2021: "Kolay, rahat bir doğum için yapmanızı istediğimiz egzersizler🙏 Gebeliğimizin 36. haftasından sonra bu hareketleri doğru nefes eşliğinde sabah akşam 10 set halinde yapabilirsiniz🌸🤗🙏 #doğum #doğaldoğum #normaldoğum #yenidoğan #anne...www.instagram.com Ebe Fatma Çelenoğlu, Instagram: "Bebeğin Doğum Kanalına İnmesine Yardımcı Egzersiz💜 Özellikle 37. haftadan itibaren doktorunuza danışarak düzenli olarak yapmanız doğum kanalının esnemesini, bebek başının kanala daha kolay yerleşmesini sağlar. #e
2,917 likes, 76 comments - ebe.fatmacelenoglu, July 8, 2021: "Bebeğin Doğum Kanalına İnmesine Yardımcı Egzersiz💜 Özellikle 37. haftadan itibaren doktorunuza danışarak düzenli olarak yapmanız doğum kanalının esnemesini, bebek başının kanala daha kolay yerleşmesini sağlar. #ebefatmacelenoglu...www.instagram.com
Bende kayıtlı bunlar var
35 36dan itibaren yapılabiliyormuş
Ay yok vermemm. Her an doğurabilirim zaten kalır öyle köşede.Öff bir de plates topuna mı para vericez ya hiç içimden gelmiyor asla kullanmam doğumdan sonra eminim
Haftam da 38 olduÇişe kalkmışken doğuran var mı diye baktım. Şimdilik asayiş berkemal. E uyuyayım o halde.
Benimde 36 olduHaftam da 38 oldu
Bana 2 gün önce keseceğiz dedi ama ben sabah akşam yüksek doz kullanıyorum.Gunde 1 se igneniz zaten etkisi 12 saat sıkıntı yaşayan duymadım.Kan sulandirici igne kullanan arkadaslar ne zaman birakacaksiniz? Gecen hafta doktorum erken dogum olabilecegini soyledi enox a devam dedi birden dogum olursa igneyi kesmemis olmak sıkıntı degil herhalde.
Aramızda 3 gün var ben niye hala 36 yım yaHaftam da 38 oldu
Sikinti olmaz. Bana doguma gelecegin gune kadar vurulacaksin dediKan sulandirici igne kullanan arkadaslar ne zaman birakacaksiniz? Gecen hafta doktorum erken dogum olabilecegini soyledi enox a devam dedi birden dogum olursa igneyi kesmemis olmak sıkıntı degil herhalde.
E bu doğum egzersizlerini nasıl yapıcaz hepsi toplu anam ya sanırsın plates topsuz doğurmak yasakAy yok vermemm. Her an doğurabilirim zaten kalır öyle köşede.
Maalesef topsuz doğuma almıyorlarE bu doğum egzersizlerini nasıl yapıcaz hepsi toplu anam ya sanırsın plates topsuz doğurmak yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?