2021 Aralık Anneleri

Onu biliyorum arada bakıyorum ona. Ben günlük yapıp hazırlanabileceğimiz var mi onu arıyorum. Doğumdan hemen önce oturtuyolar pilates topuna filano tarz değil.
Online ders DM on Instagram: “Selam hamişler Yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz umarım bu süreci sağlıkla geçirmişsinizdir Sizler için doğumu kolaylaştıracak…”

Kalça ve siyatik ağrısı için de egzersiz videosu var merve bak profilden

Onu biliyorum arada bakıyorum ona. Ben günlük yapıp hazırlanabileceğimiz var mi onu arıyorum. Doğumdan hemen önce oturtuyolar pilates topuna filano tarz değil.

Bende kayıtlı bunlar var
35 36dan itibaren yapılabiliyormuş

Öff bir de plates topuna mı para vericez ya hiç içimden gelmiyor asla kullanmam doğumdan sonra eminim

Ya kullanırsınız. Gebelikten önce yapıyordum ben ama sonra ağrılarım kasılmalarım olunca bıraktım.
Doğumdan sonra toparlanmak için egzersiz gerekli.

Ya kullanırsınız. Gebelikten önce yapıyordum ben ama sonra ağrılarım kasılmalarım olunca bıraktım.
Doğumdan sonra toparlanmak için egzersiz gerekli.
Biliyorum gerekli ama kendimi tanıyorum asla evde yapmam hele de bebekle, benim en güzel sporum yürüyüş ya da salona yazılmam gerek. Eve eliptik bisiklet almıştım hiç kullanmadım :/

Biliyorum gerekli ama kendimi tanıyorum asla evde yapmam hele de bebekle, benim en güzel sporum yürüyüş ya da salona yazılmam gerek. Eve eliptik bisiklet almıştım hiç kullanmadım :/

Salona gidemem her halde bir süre. Kapalı alanlara girmiyorum pek. bebek varken de dikkat ederim. Mecbur evde yapacağım.
Keşke eve kondisyon bisikleti Alsaydım. Kondisyon bisikletlerine bakmaya gittik. Kocamın gazına gelip katlanır bisiklet aldık sahilde bineriz diye. Ertesi ay hamile kaldım hevesimi alamadım. Büyüyünce Çocuk biner artık

Bebe 1 yaşayana kadar ben de gidemem salona bırakacak kimsem de olmaz zaten vakit olarak. Dediğim gibi en realist yapacağım yürüyüş olur ilk 1 sene. O yüzden kendimi kandırmıyorum top aliim şunu aliim yaparım diye

Kan sulandirici igne kullanan arkadaslar ne zaman birakacaksiniz? Gecen hafta doktorum erken dogum olabilecegini soyledi enox a devam dedi birden dogum olursa igneyi kesmemis olmak sıkıntı degil herhalde.

Kan sulandirici igne kullanan arkadaslar ne zaman birakacaksiniz? Gecen hafta doktorum erken dogum olabilecegini soyledi enox a devam dedi birden dogum olursa igneyi kesmemis olmak sıkıntı degil herhalde.

Acil bir sezeryanda bile sorun olmuyormuş. Bu arada bebişin kilosu nasıl? Toparlandı mı birazcık

Ay hadi bakalım karışsın kafam
Öff bir de plates topuna mı para vericez ya hiç içimden gelmiyor asla kullanmam doğumdan sonra eminim
Ay yok vermemm. Her an doğurabilirim zaten kalır öyle köşede.

Bana 2 gün önce keseceğiz dedi ama ben sabah akşam yüksek doz kullanıyorum.Gunde 1 se igneniz zaten etkisi 12 saat sıkıntı yaşayan duymadım.

Sikinti olmaz. Bana doguma gelecegin gune kadar vurulacaksin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…