2021 Aralık Anneleri

Kizlar 32+0 oldum bugun ama agrim var biraz sezeryan yerimin asgailari agryor gibi cok rahatsiz etmyor ama agri var bi sknti olurmuki acaba normal mi ilk hamileligimde bole olmamisdim yada hatrlamyorum

Kizlar 32+0 oldum bugun ama agrim var biraz sezeryan yerimin asgailari agryor gibi cok rahatsiz etmyor ama agri var bi sknti olurmuki acaba normal mi ilk hamileligimde bole olmamisdim yada hatrlamyorum
Bi doktora gidin nst bağlasınlar.

Ütü muhabbeti geçmiş ilk zamanlar özellikle ben de ütülenmesinden yanayım belki biraz psikolojik ama ütünün hijyenine çok inanırım Ütü yapmaya bayılmam ama yapmadığım şeylerde huzursuz olurum iç çamaşırlarımıza kadar detaylı ütülerim ütülemezsem sanki enfeksiyon kaparım Nevresim de ütülüyorum çocuktan sonra bunlara vakit ayıramazsam anksiyete geçirmem umarım
Buzluk hazırlığı ben de yapmadım valla genel olarak hep bir şeyler vardır ama bize kadar vardır bebek görmeye ya da cenaze evine gelip karnını doyurup giden insanlardan haz etmem

Normalmiş o ağrı arası kısa mı doğumların

Ay yan komşumun da yeni bebeği var odası salonumuzun yanında hemen bebek sevme sesleri geliyor sürekli
Şu anda da öyle tatlı seviyor ki gidip kapısını çalıcam sonunda ben de biraz seveyim diye
Utanma çal antreman olur

Ay yan komşumun da yeni bebeği var odası salonumuzun yanında hemen bebek sevme sesleri geliyor sürekli
Şu anda da öyle tatlı seviyor ki gidip kapısını çalıcam sonunda ben de biraz seveyim diye
Bizim de öyle
Ama sürekli ağlıyor bizim komşu bebeği
Gece ben tuvalete uyanıyorum
Yan komşum hep uyanık
Üzülüyorum
giggles bak 10 dk almadı kısss
Eline sağlık
Ben yemiyorum onları
O yüzden eledim onu

Bizim de öyle
Ama sürekli ağlıyor bizim komşu bebeği
Gece ben tuvalete uyanıyorum
Yan komşum hep uyanık
Üzülüyorum

Eline sağlık
Ben yemiyorum onları
O yüzden eledim onu
Ayy inşallah bizimkiler de öyle olmaz
Bizim bebe yok hep dana boy
Ama yemelisin suyu tek olmaz Kuru üzümle karışık yap güzel oluyor

Ayy inşallah bizimkiler de öyle olmaz
Ama yemelisin suyu tek olmaz Kuru üzümle karışık yap güzel oluyor
Ben öyle şeyler sevmiyorum ya
Emziren anne karışımı var yesseed markasının
Ondan alacağım
İnancım yüksek ona

Bizim apartmanda doğan çocuklar hep ağlıyor
Tüm komşuların çocukları ağlıyor canla başla

Selam kızlar bugün görüş günümüzdü gelişim geriliği vardı, 11 günde 450 gram aldirmisim halen kg da gerilik olsa da kg 1290 gram boyu ise 47 cm çıktı ayrıca bebeğim doğum pozisyonuna dönmüş durumda ama doktor suyumun biraz az olduğunu fakat yeterli olduğunu söyledi bebeğim beslenemedigi yani beynine oksijenin az gittigi durumlarda başında baskı olurmuş onu farketti ,daha yeni başlamis bu durum haftaya dopler a giricem bakicaz, bizde durumlar böyle bu gidişle normal doğuma kalmaz sezeryana alınirim gibi geliyor hep bı sorun

Pardon 2290 olacak kg yanlış yazmışım

Bnde şaşırdım tekrar tekrar okudum gerilik çok mu dicektim Çok güzel almış bu şekilde devam et Allah’ın izniyle sağsalim doğar yorma kendini dinlen
İnşallah canım benim
Orda bi şok olacaktım. Çok da minik değil ya. Gayet iyi. Her şey yolunda gitsin. Sağlıkla gelsin.
1 haftalık acikligimiz kaldı Allah in izniyle çok şükür suyun azalmasına takıldım şimdi de
Bence gayet iyi dogana kadar 3 kg olur
Ayy hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…