- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 29
Bi doktora gidin nst bağlasınlar.Kizlar 32+0 oldum bugun ama agrim var biraz sezeryan yerimin asgailari agryor gibi cok rahatsiz etmyor ama agri var bi sknti olurmuki acaba normal mi ilk hamileligimde bole olmamisdim yada hatrlamyorum
Valla korkyorum annem istanblda daha yanma gelmedi kizim var hastaneye kalrsam sknti olur diye bakalm agrim fazlalasirsa gideyim olmazsaBi doktora gidin nst bağlasınlar.
Normalmiş o ağrı arası kısa mı doğumlarınKizlar 32+0 oldum bugun ama agrim var biraz sezeryan yerimin asgailari agryor gibi cok rahatsiz etmyor ama agri var bi sknti olurmuki acaba normal mi ilk hamileligimde bole olmamisdim yada hatrlamyorum
Utanma çal antreman olurAy yan komşumun da yeni bebeği var odası salonumuzun yanında hemen bebek sevme sesleri geliyor sürekli
Şu anda da öyle tatlı seviyor ki gidip kapısını çalıcam sonunda ben de biraz seveyim diye
Hiç muhabbetimiz yok ki komşuluk bitmişUtanma çal antreman olur
Doğru diyosunHiç muhabbetimiz yok ki komşuluk bitmiş
Bizim de öyleAy yan komşumun da yeni bebeği var odası salonumuzun yanında hemen bebek sevme sesleri geliyor sürekli
Şu anda da öyle tatlı seviyor ki gidip kapısını çalıcam sonunda ben de biraz seveyim diye
Eline sağlık
Ayy inşallah bizimkiler de öyle olmazBizim de öyle
Ama sürekli ağlıyor bizim komşu bebeği
Gece ben tuvalete uyanıyorum
Yan komşum hep uyanık
Üzülüyorum
Eline sağlık
Ben yemiyorum onları
O yüzden eledim onu
Ben öyle şeyler sevmiyorum yaAyy inşallah bizimkiler de öyle olmaz
Ama yemelisin suyu tek olmazKuru üzümle karışık yap güzel oluyor
Pardon 2290 olacak kg yanlış yazmışımSelam kızlar bugün görüş günümüzdü gelişim geriliği vardı, 11 günde 450 gram aldirmisim halen kg da gerilik olsa da kg 1290 gram boyu ise 47 cm çıktı ayrıca bebeğim doğum pozisyonuna dönmüş durumda ama doktor suyumun biraz az olduğunu fakat yeterli olduğunu söyledi bebeğim beslenemedigi yani beynine oksijenin az gittigi durumlarda başında baskı olurmuş onu farketti ,daha yeni başlamis bu durum haftaya dopler a giricem bakicaz, bizde durumlar böyle bu gidişle normal doğuma kalmaz sezeryana alınirim gibi geliyor hep bı sorun
Bnde şaşırdım tekrar tekrar okudum gerilik çok mu dicektimPardon 2290 olacak kg yanlış yazmışım
Orda bi şok olacaktım. Çok da minik değil ya. Gayet iyi. Her şey yolunda gitsin. Sağlıkla gelsin.Pardon 2290 olacak kg yanlış yazmışım
Bence gayet iyi dogana kadar 3 kg olurPardon 2290 olacak kg yanlış yazmışım
İnşallah canım benimBnde şaşırdım tekrar tekrar okudum gerilik çok mu dicektimÇok güzel almış bu şekilde devam et Allah’ın izniyle sağsalim doğar yorma kendini dinlen
1 haftalık acikligimiz kaldı Allah in izniyle çok şükür suyun azalmasına takıldım şimdi deOrda bi şok olacaktım. Çok da minik değil ya. Gayet iyi. Her şey yolunda gitsin. Sağlıkla gelsin.
Ayy hadi inşallahBence gayet iyi dogana kadar 3 kg olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?