2021 Aralık Anneleri

Canım valla 1290 yazmışsın çok üzüldüm gerçekten ama altta devam edip doğru olanını yazmışsın çok şükür kg su da aşırı geride değil boyu filan çok güzel minnosun

Sizin çocuklar da sürekli hıçkırıyor mu
Tekme işinden gündüz çok anlamıyorum hıçkırığı sağlıklı olarak kabul ediyorım o yüzden
Belli olmuyor benimkine bide Hıçkırık harket olarak sayılmıyormuş . Dr bana hareketlerini takip et ama hıçrıkığı sayma dedi

Üff
O zaman ben hiç anlayamam
Çünkü o hesaba göre benim çocuk hiç yok ortada
Vardır vardır hıçrıkığı hareketten saymamak çok mantıklı gelmedi bana ama herlde bi bildiği vardır diye tamam dedm

Vardır vardır hıçrıkığı hareketten saymamak çok mantıklı gelmedi bana ama herlde bi bildiği vardır diye tamam dedm
Benimkinin etrafı yağla kaplı olduğu için hareketlerini öyle gümbür gümbür hissedemiyorım hiç
En fazla gece hissediyorum onda konsantrasyon meselesi

Benimkinin etrafı yağla kaplı olduğu için hareketlerini öyle gümbür gümbür hissedemiyorım hiç
En fazla gece hissediyorum onda konsantrasyon meselesi
Gün içinde çok mu hareketlisin , uyandığında flm hissetmymsn

Kızlar nemlendirme cihazı kullanan ya da almayı düşünen var mı? Dün deerma gümüş iyonlu siparis verdim uzun zamandır bakıyordum kanzla arasında kalmıştım aldım gitti. Insallah iyidir. Sizden kullanan var mı bu cihazlardan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…