Canım valla 1290 yazmışsın çok üzüldüm gerçekten ama altta devam edip doğru olanını yazmışsın çok şükür kg su da aşırı geride değil boyu filan çok güzel minnosunSelam kızlar bugün görüş günümüzdü gelişim geriliği vardı, 11 günde 450 gram aldirmisim halen kg da gerilik olsa da kg 1290 gram boyu ise 47 cm çıktı ayrıca bebeğim doğum pozisyonuna dönmüş durumda ama doktor suyumun biraz az olduğunu fakat yeterli olduğunu söyledi bebeğim beslenemedigi yani beynine oksijenin az gittigi durumlarda başında baskı olurmuş onu farketti ,daha yeni başlamis bu durum haftaya dopler a giricem bakicaz, bizde durumlar böyle bu gidişle normal doğuma kalmaz sezeryana alınirim gibi geliyor hep bı sorun
BenimdeBugun gorus gunum benim de
Çok şükür bayağı kapattık açıklığı yaCanım valla 1290 yazmışsın çok üzüldüm gerçekten ama altta devam edip doğru olanını yazmışsın çok şükür kg su da aşırı geride değil boyu filan çok güzel minnosun
Ay insallahh gosterir benim de 14 20 deBenimdebende 1 saat sonra gidicem inşallah eşimle , baby suratını gösterir umarım bukez
2600 kusur olmuş. 2 haftada yarım kilo almış. Sezaryen için gün verdi. Catin müsait değil diyor.Kontrole gittin mi? En son kaç gram olmuş bebiş
Belli olmuyor benimkineSizin çocuklar da sürekli hıçkırıyor mu
Tekme işinden gündüz çok anlamıyorum hıçkırığı sağlıklı olarak kabul ediyorım o yüzden
ÜffBekli olmuyor benimkibide Hıçkırık harket olarak sayılmıyormuş . Dr bana hareketlerini takip et ama hıçrıkığı sayma dedi
Vardır vardırÜff
O zaman ben hiç anlayamam
Çünkü o hesaba göre benim çocuk hiç yok ortada
Benimkinin etrafı yağla kaplı olduğu için hareketlerini öyle gümbür gümbür hissedemiyorım hiçVardır vardırhıçrıkığı hareketten saymamak çok mantıklı gelmedi bana ama herlde bi bildiği vardır diye tamam dedm
Gün içinde çok mu hareketlisin , uyandığında flm hissetmymsnBenimkinin etrafı yağla kaplı olduğu için hareketlerini öyle gümbür gümbür hissedemiyorım hiç
En fazla gece hissediyorum onda konsantrasyon meselesi
YooGün içinde çok mu hareketlisin , uyandığında flm hissetmymsn
Bende o civarda gidicem canımAy insallahh gosterir benim de 14 20 de
Bence deYoo
Valla hissetmiyorum
Hareketli de değilim bence
Ama tezcanlı biriyim
Benim hareketsizim dediğim belki çoğu kişiden hareketlidir yine
Seninde güzel almış maşallah2600 kusur olmuş. 2 haftada yarım kilo almış. Sezaryen için gün verdi. Catin müsait değil diyor.
Benimki surekli hickiriyor. Video cekip arsiv yaptimSizin çocuklar da sürekli hıçkırıyor mu
Tekme işinden gündüz çok anlamıyorum hıçkırığı sağlıklı olarak kabul ediyorım o yüzden
Bende o civarda gidicem canımkontrol olunca randevu saati olmuyo ücretsiz geçecek diye
Niye öyleki acaba hiç delik emzik görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?