2021 Aralık Anneleri

Ben ilk çocuğum için almıştım var elimizde havanın çok kuru zamanlarda kullandık istanbul genel olarak nemli ihtiyaç hissetmedik ama hasta olduğunda vs açıyorum

Doldu tabi ki töbee yaa
Emzikte bulunan Air sistem sayesinde emziğin içine hava girip çıkabilmekte ve bu sayede emzik ucu yumuşak kalıp şeklini koruyabilmektedir. Yumuşak emzik ucu damağın ve dişlerin doğal gelişimini destekler niteliktedir.Ancak bu hava kanallarından bu nedenle de emziğe sıvı yada toz tüy gibi cisimlerin girişi muhtemel olabilmektedir.

Açılma başlayabiliyor birden benim öyle oldu. Bir hafta önce açılma yokken bir hafta sonra 3 cm açıklığım oldu ama açılma olup durdurup devam edenler de var. Benim miniğim durmak istemedi. Kasılman varsa sen hiç kalkma progestan vermiştir doktor onu kullanmaya devam et. Benim magnezyumla progestan epey azaltmıştı ama ben o açılmanın olduğu hafta çok dikkat etmemiştim ayaklanmıştım belki de o yüzden açılma oldu. Sen yemek falan hiçbir şeye bakma hep yat en güzeli

3 sene olsu dogum edeli smdi dogumada son 6 hafta kaldi hayrlsii ole cok asiri agrim yok da biraz agri olnca dedm acaba onemli bseymidir
Arası az ya ondan bn de sezeryanlıyım. 10 yıl olacak Bnde yok dr demişti baskıdan dikişler ağrır normal yani
Yine dr gittiğinde sorarsın

Ee ama sağlıksız emzik yıkayıcıyla yıkanacak sabun neticesinde içine kesin kaçar ilk çocuğum emzik delisiydi bi sürü emzik eskittik hiç delikli görmedim

Ay maşallah ne güzel kilo alabilmiş bebiş yaptığından farklı olarak ne yaptın bu 11 günde acaba
Allah korusun ya çok korkuyorum birden açılır diye. Ama ağrı sızı hiçbi şey hissetmedin mi açılma olurken? Kasılmalarım çok şükür günlük 30lardan 15 e falan düştü. Doktorum hem progestan hem de tansıyon hapı verdi. Tamaıyon hapının yan etkisinden faydalanıyormuşuz o da doğumu durduruyormuş. Açılmam da olmadığı iöin bi tık rahatladım doğrusu. Ayakta kaldığım süre günde toplasan 2 saati bulmuyordur full yatıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…