2021 Aralık Anneleri

Ben dalga geçiyorum kocamla
Bi hafta mı 10 gün mğ ne kadarsa artık ohh arkadaşlarınla planlar filan yaparsın koskoca 7 gin evde geçmez şimdi diyorum
Bnmkinin izni olmaz hastanede kalır tek gün içinde gelir gider evden çalışırsa belki kalır ama sanmam Bnm ki anca oğlanı getir götür dr git gel onu yapsa da yeter

Günde 2 kere saat tutup 10 hareket saymak gerekiyormuş
1-2 saat içindr 10 hareket olmazsa bi şeyler yiyip yine bekle
Yine olmazsa doktoruna haber ver diyor
Benim ingilizce uygulamam öyle diyor
Ama ben uymuyorum ona
Çünkü dediğim gibi öyle olsa ben doktordan çıkamam

Sizin bebeler günde kaç kez hareket ediyor bugün bmm gün boyu 2-3 tık etti sadece akşam nerdeyse dr gitcektim ki babası gelince çoştu sanırım beni sevmiyor abisiyle babasının yanında çoşuyor
Surekli ama sürekli sert hareket halinde. Ben de bu durumdan tedirgin oluyorum bir sıkıntısı mı var da bu kadar çok debeleniyor diye

Valla o kadar yok olan Varmı acaba

Surekli ama sürekli sert hareket halinde. Ben de bu durumdan tedirgin oluyorum bir sıkıntısı mı var da bu kadar çok debeleniyor diye
Hareket iyidir hareketsizliktense
Bnm plesenta önde diye demişti az hissedersin bilemedim

Ben dalga geçiyorum kocamla
Bi hafta mı 10 gün mğ ne kadarsa artık ohh arkadaşlarınla planlar filan yaparsın koskoca 7 gin evde geçmez şimdi diyorum
Ya inşallah 10 gündür dedim ama, benimle lohusa sendromuna girecekse 1 gün bile olmasın Hamilelikte yetti yani tribi

Ya inşallah 10 gündür dedim ama, benimle lohusa sendromuna girecekse 1 gün bile olmasın Hamilelikte yetti yani tribi
Oturup evde çocuk baksınlar
Ne tribi yapıyorlar
Ona yeniyse size de yeni
Sonuçta emzirmiyor etmiyor
Gaz çıkaracsk altını değiştirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…