Günde 1 kere filan anlıyorumYapma ya hiç mi
Saatte değil gün boyu 10 hareketGünde 1 kere filan anlıyorum
O da zaten dışarı çıkacak kadar oluyor
Öyle saatte 10 hareket filan işine girsem doktordan çıkamam
Ben dalga geçiyorum kocamlaAdamlara 5 gün bile çok geliyordur
Günde 10 değil benceSaatte değil gün boyu 10 hareket
Büyüdüler alan daraldı ya p yüzden
Bnmkinin izni olmaz hastanede kalır tek gün içinde gelir gider evden çalışırsa belki kalır ama sanmam Bnm ki anca oğlanı getir götür dr git gel onu yapsa da yeterBen dalga geçiyorum kocamla
Bi hafta mı 10 gün mğ ne kadarsa artık ohh arkadaşlarınla planlar filan yaparsın koskoca 7 gin evde geçmez şimdi diyorum
Yok ya çok bnmkşde o kadar hareket etmiyor ki en yoğun sabah ve akşam başka da hissetmiyorumGünde 10 değil bence
Bakarım şimdi internetten yine de
Ya 1 ya 2 saat içinde 10 hareket diye hatırlıyorum
Surekli ama sürekli sert hareket halinde. Ben de bu durumdan tedirgin oluyorum bir sıkıntısı mı var da bu kadar çok debeleniyor diyeSizin bebeler günde kaç kez hareket ediyor bugün bmm gün boyu 2-3 tık etti sadece akşam nerdeyse dr gitcektim ki babası gelince çoştu sanırım beni sevmiyor abisiyle babasının yanında çoşuyor
Valla o kadar yok olan Varmı acabaGünde 2 kere saat tutup 10 hareket saymak gerekiyormuş
1-2 saat içindr 10 hareket olmazsa bi şeyler yiyip yine bekle
Yine olmazsa doktoruna haber ver diyor
Benim ingilizce uygulamam öyle diyor
Ama ben uymuyorum ona
Çünkü dediğim gibi öyle olsa ben doktordan çıkamam
Hareket iyidir hareketsizliktenseSurekli ama sürekli sert hareket halinde. Ben de bu durumdan tedirgin oluyorum bir sıkıntısı mı var da bu kadar çok debeleniyor diye
Ben günde 1 kere uakalarsam seviniyorumValla o kadar yok olan Varmı acaba
Hıçkırık akşam 20-21 arası fix bizdeBen günde 1 kere uakalarsam seviniyorum
Hıçkırıkları da sayıyorum meseka
Sen niye uyumadın şaşırtıyorsun beniAdamlara 5 gün bile çok geliyordur
Hıçkırık çok oluyorHıçkırık akşam 20-21 arası fix bizde
Gözlerim gidiyor birazdan uyucamSen niye uyumadın şaşırtıyorsun beni
Ya inşallah 10 gündür dedim ama, benimle lohusa sendromuna girecekse 1 gün bile olmasınBen dalga geçiyorum kocamla
Bi hafta mı 10 gün mğ ne kadarsa artık ohh arkadaşlarınla planlar filan yaparsın koskoca 7 gin evde geçmez şimdi diyorum
Evet yat uyu sabah bak erkenden kalkmaGözlerim gidiyor birazdan uyucamdayanamıyorum ki oturayım bu hafta okul tatil geç uyansam keşke
Bnm gece sakin ya uyuyor sanırımHıçkırık çok oluyor
Özel bi saati yok
Ama tekmeli saatimiZ gece yatağa yatınca
Sabah asla ilgilenmiyor yatakla filan
Oturup evde çocuk baksınlarYa inşallah 10 gündür dedim ama, benimle lohusa sendromuna girecekse 1 gün bile olmasınHamilelikte yetti yani tribi
Hee keşkeee büyük çocuk uyutmuyor saolsunEvet yat uyu sabah bak erkenden kalkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?