2021 Aralık Anneleri

Oturup evde çocuk baksınlar
Ne tribi yapıyorlar
Ona yeniyse size de yeni
Sonuçta emzirmiyor etmiyor
Gaz çıkaracsk altını değiştirecek
Bunlari yapıyor zaten de nasıl anlatayım bilmem, saçma sapan bir yerde canını sıkıyor insanin yada olmadık bi tepki verip moralini altüst ediyor gibi..

Kınayayım da başıma gelsin

Erkeklerin şöyle yedek ebeveyn gibi olmaları beni angry birds yapıyor
Ya aslında benim esimi anlatmak zor. Burda bayagi gömdüm ama, mesela küçük kızım doğduktan sonra büyük kizimin bakımına çok katkısı oldu. Evet yapmak zorunda ama yapmayan çok baba var, erkekler tahammülsüz. Yemeğini o yedirir, ilaçlarını vs takip eder hazır eder. Özel eğitime o götürüyor mesela. Küçük kızımdan önce herseyini ben yapardım. Yani ben olmazsam kimse düzgün yapamaz sanırdım. Mecbur kalınca paylaşıma gittik, gayet de yapılıyormuş. Benim yapım biraz gergin ve zordur. Hersey zamanında olsun isterim, planlı olmayı severim. Eşim biraz rahattır. Cocuklara gösterdiğim sabrı eşimden çıkarıyorum sanırım. Bu da özelestiri olsun kimse duymasın

O zaman adama biraz süre ver bari
O kadar da kötü değilmiş
Çok kötü başlayıp iyiye geçtin

Daha önce yüz kere yazdım büyük ihtimalle
Ben de aceleci biriyim
Ama anormal olan benim mesela
Eşim belki normaldir ama bana çok aheste geliyor

Sizin bebeler günde kaç kez hareket ediyor bugün bmm gün boyu 2-3 tık etti sadece akşam nerdeyse dr gitcektim ki babası gelince çoştu sanırım beni sevmiyor abisiyle babasının yanında çoşuyor
Bugün benimde öyle çok garip bir kaç kere hafiften tıklıyo yani yedim içtim de hani sevdiği herşeyi ama yok bana mısın demiyo

Bir süre yaradı ama sonra ne yazık ki devam etti, farklı bir ilaç verdiler oda bir hafta kadar tuttu. Sonra da zaten doğum oldu. Olmaz olmaz inşallah Allah'ın izniyle. Olursa da zaten bebiş gelmek istiyordur. Doğum için eğitim alırken ebeler doğumu bebeğin başlattığını söylemişti. Bebek hazır olduğunda gelirmiş. Galiba bizim oğlan hazırdı. Zaten hamileliğimin en başından beri bir şeyler hep erken başladı erken ilerledi. Gelişimi önden gitti. Eşimle biz erken gelecek galiba diyorduk hep öyle de oldu. Bir şekilde hissettirmişti. Yada biz böyle düşüne düşüne başımıza getirdik bilmiyorum olumlu düşün sen. Bence sen tam vaktinde doğuracaksın içimden öyle geçiyor.

Kıyamadım yine Tarafsız bakınca bazen kendime ben olsam tahammül etmezdim diyorum o da benim gibi olsaydı daha kötü olurdu galiba Hiç olmazsa o akışına bırakmayı, saçma sapan şeylere kahkaha atmayı becerebiliyor

Kötü koku zaten amniyon sıvısı olmadığına işaret. Ayrıca bir enfeksiyon belirtisi. Bende de oluyor diye 2 hafta önce vermişti aynısını. Gerçi pek işe yaramadı, kronikleşti sanırım hamilelik döneminden ötürü de. En güzeli bol su içip, çişi hiç bekletmeden tuvalete gitmek ve çamaşırı sık sık değiştirmek (günlük ped daha fazla enfeksiyon artışına neden olabiliyor, bende öyle oldu).

Sizin bebeler günde kaç kez hareket ediyor bugün bmm gün boyu 2-3 tık etti sadece akşam nerdeyse dr gitcektim ki babası gelince çoştu sanırım beni sevmiyor abisiyle babasının yanında çoşuyor
Benim de uslu bugün. Alışkın değilim.

Ben de günde 10 hareket biliyorum ya. Tabi yayılmış saatlerde. Kendimce takip ediyorum. 2 saate bir mutlaka ufaktan da olsa hareket hissetmesem doktora koşarım. Az önce biraz çok oldu hareketsiz zaman yattım yaydım göbeği dürtükledim.

Bi makaleden filan okumadım da dediğim gibi uygulamamda öyle yazıyor
Ben onun yalancısıyım

Ben genel olarak çık bariz olmadıkça anlayamadığım için hiç o işe girmedim

Bi makaleden filan okumadım da dediğim gibi uygulamamda öyle yazıyor
Ben onun yalancısıyım

Ben genel olarak çık bariz olmadıkça anlayamadığım için hiç o işe girmedim
Bana da hemşire demişti, yemek ye 15 dakika hareket halinde ol sonra uzan hareketlerini say. Günde 10 kez hareket etmezse hemen gel. Dedim her yemekten sonra mı? Hayır dedi gün boyu.
Benim de uslu bugün. Alışkın değilim.
Valla benimki de pek durgun bugün, yerleri iyice daraldı herhalde. Arada bir ayağını poposunu dayıyor sonra tık yok

Aaaay bi doğursaydık hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…