- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Bi makaleden filan okumadım da dediğim gibi uygulamamda öyle yazıyor
Ben onun yalancısıyım
Ben genel olarak çık bariz olmadıkça anlayamadığım için hiç o işe girmedim
Senin bisi kalmadi cnmmmAaaay bi doğursaydık hayırlısıyla.
Senin bisi kalmadi cnmmm
Ne kaldı ki...Aaaay bi doğursaydık hayırlısıyla.
10 gun icinde bence hadi bakalimAnnecim ne zaman geliceksin diyorum artık.
Ben sana soracağım soracağım unutuyorum. Senin kullanıcı ismin daha önce başka miydi? Bu isimle eskiden yazan yoktu sanki son 1-2 haftadır görüyorum. Yanlış mı hatırlıyorum? Ama sanki hep bizimle gibiymissin gibi de yazdıklarınNe kaldı ki...
Evet canımBen sana soracağım soracağım unutuyorum. Senin kullanıcı ismin daha önce başka miydi? Bu isimle eskiden yazan yoktu sanki son 1-2 haftadır görüyorum. Yanlış mı hatırlıyorum? Ama sanki hep bizimle gibiymissin gibi de yazdıkların
Değil aslındaSiz neden az hareket hissediyorsunuz. Sizinde mi plesanta önde?? Bende çok aşırı sert hareketler hissetmiyorum. Günde 10 hareketi geçiyor ama genel olarak sakin bir kızım var. Kendini yormadan hareket ediyor.
GazdandirDeğil aslında
Tamamen benim algısızlığım olabilir
Veya belki kilodan
Dikkat et bir yerini incitme. Sakatlanmaların asıl sebebi bir hareketin yanlış yapılmasıdır.
Şu hareketi uydurmasyon yapıyom kafama göre
O da olabilirGazdandir
Yok hiç zorlanmıyorum ona güveniyorum. Normal diz cökerken birini öne koyup az esniyorum. Zaten yalandan bi kaç kez yapıp bırakıuorum. Bu hareketi kadının gösterdiği gibi yapabilmem mümkün değil ya.Dikkat et bir yerini incitme. Sakatlanmaların asıl sebebi bir hareketin yanlış yapılmasıdır.
İyi bari hafızam hala bir nebze de olsa sağlamEvet canımkırmızı başlıksız kız idi
Buraya çok yazmıyordum belki ondan öyle gelmiştir
İşçi farklı olabilir. Benim söylediğim 657'ye tabii memurlar için geçerli. İyice öğrenin, sonra hayal kırıklığı yaşamaÖyle mi? Benim eşim de kamuda çalışıyor ama işçi statüsünde. Ben de 10 gün diye duymuştum söyleyince 5 gün dedi. İşçide öyledir belki yada yanlış biliyordur inşallah iyi olur 10 gün olursa
Olsun ya her halükarda 5 gün cepte. Fazla olursa seviniriz, az olmaz zatenİşçi farklı olabilir. Benim söylediğim 657'ye tabii memurlar için geçerli. İyice öğrenin, sonra hayal kırıklığı yaşama
Ayy inşallah inşallahhhBir süre yaradı ama sonra ne yazık ki devam etti, farklı bir ilaç verdiler oda bir hafta kadar tuttu. Sonra da zaten doğum oldu. Olmaz olmaz inşallah Allah'ın izniyle. Olursa da zaten bebiş gelmek istiyordur. Doğum için eğitim alırken ebeler doğumu bebeğin başlattığını söylemişti. Bebek hazır olduğunda gelirmiş. Galiba bizim oğlan hazırdı. Zaten hamileliğimin en başından beri bir şeyler hep erken başladı erken ilerledi. Gelişimi önden gitti. Eşimle biz erken gelecek galiba diyorduk hep öyle de oldu. Bir şekilde hissettirmişti. Yada biz böyle düşüne düşüne başımıza getirdik bilmiyorumolumlu düşün sen. Bence sen tam vaktinde doğuracaksın içimden öyle geçiyor.
Valla bende öyle oturdum okudum bütün sayfaları bu gece de asayiş berkemalNerdeyse 30 sayfa okudum bildirim gelmeyinceiyi bari kimse dogurmamiş ben yokken iyi geceler
Acil bir sezeryanda bile sorun olmuyormuş. Bu arada bebişin kilosu nasıl? Toparlandı mı birazcık
Bana 2 gün önce keseceğiz dedi ama ben sabah akşam yüksek doz kullanıyorum.Gunde 1 se igneniz zaten etkisi 12 saat sıkıntı yaşayan duymadım.
Sagolun kizlar. Tahlilde kan verdikten sonra kolumdan bir damla kan suzuldu o vakit dogumda sıkıntı yasaticak mi diye dusundum.Sikinti olmaz. Bana doguma gelecegin gune kadar vurulacaksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?