2021 Aralık Anneleri

Bi makaleden filan okumadım da dediğim gibi uygulamamda öyle yazıyor
Ben onun yalancısıyım

Ben genel olarak çık bariz olmadıkça anlayamadığım için hiç o işe girmedim

Siz neden az hareket hissediyorsunuz. Sizinde mi plesanta önde?? Bende çok aşırı sert hareketler hissetmiyorum. Günde 10 hareketi geçiyor ama genel olarak sakin bir kızım var. Kendini yormadan hareket ediyor.

Evet canım kırmızı başlıksız kız idi
Buraya çok yazmıyordum belki ondan öyle gelmiştir

Siz neden az hareket hissediyorsunuz. Sizinde mi plesanta önde?? Bende çok aşırı sert hareketler hissetmiyorum. Günde 10 hareketi geçiyor ama genel olarak sakin bir kızım var. Kendini yormadan hareket ediyor.
Değil aslında
Tamamen benim algısızlığım olabilir
Veya belki kilodan

Dikkat et bir yerini incitme. Sakatlanmaların asıl sebebi bir hareketin yanlış yapılmasıdır.
Yok hiç zorlanmıyorum ona güveniyorum. Normal diz cökerken birini öne koyup az esniyorum. Zaten yalandan bi kaç kez yapıp bırakıuorum. Bu hareketi kadının gösterdiği gibi yapabilmem mümkün değil ya.

İşçi farklı olabilir. Benim söylediğim 657'ye tabii memurlar için geçerli. İyice öğrenin, sonra hayal kırıklığı yaşama

İşçi farklı olabilir. Benim söylediğim 657'ye tabii memurlar için geçerli. İyice öğrenin, sonra hayal kırıklığı yaşama
Olsun ya her halükarda 5 gün cepte. Fazla olursa seviniriz, az olmaz zaten Kendine de sürpriz olsun 10 olursa ben demiştim derim

Ayy inşallah inşallahhh

Acil bir sezeryanda bile sorun olmuyormuş. Bu arada bebişin kilosu nasıl? Toparlandı mı birazcık

Bana 2 gün önce keseceğiz dedi ama ben sabah akşam yüksek doz kullanıyorum.Gunde 1 se igneniz zaten etkisi 12 saat sıkıntı yaşayan duymadım.

Sikinti olmaz. Bana doguma gelecegin gune kadar vurulacaksin dedi
Sagolun kizlar. Tahlilde kan verdikten sonra kolumdan bir damla kan suzuldu o vakit dogumda sıkıntı yasaticak mi diye dusundum.

_Citlembik_ gecen hafta 2500 tu 1 haftaya dusutu gerileme o sekilde de devam ediyor. Sali kontrolum iple cekiyorum. Sen de olumlu gelisme var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…