Tesekkurler cnm amin insallahBilemiyorum komşumda var şuan bebek için kullanıyor ama derin geldi bana çekmecelerden dolayı yüksek de oluyor çocuğu alıp koymak zor gibi daha yere yakın sonra yan barını çıkardıktan sonra kendi inip çıkabileceği tarzda olması daha kolaylık sanki yine de siz bilirsiniz şimdiden uzun sağlıklı deliksiz uykuları olsun miniğin
Aaa biraz anlatir misin neden kullanamadi cnmBizim yatak odasina kurdugumuz besik bu.
Eymen hic kullanamadi.
Cok kullanisli sayilmaz
Yaa bi kere ben kisa boyluyum . Besik yüksek kaldiAaa biraz anlatir misin neden kullanamadi cnm
Ama burda dogum yapan geline bilezik aliyorlarAma bence benim yüzüm şişmedi ya
O teyze salladı kafadan
Benim yüzğm genel olarak şiş gibi zaten
Hamileliğe özel değil
Kötü gelinlik yapayım
Çeyrek ne bee çeyreği bizde diğer akrabalar takıyor kendi halam teyzem gibi
Dede sana kolye aldıysa adama boşuna cimri deme bence
Ben konusurken kelimeleri unutuyorumAmaan topu buraya atacaktım ne almalıyız grubuna atmışım
Bugün whatsappta da gruba atılan bişeyi özelden sanıp öyle cevap verdim pot kırdım
Her şeyi yapıyorum ama kafam yerinde değil
Sana kolye bn tövbe bişi görmedim oğlana çeyrek bundan ince bi bileklik takmaya korkuyordum kırılacak diyeEymenimin bilekliği .. ultra cimri dedesi almişti. Bana da kolye
Bndensin eskiden yazılan da silinmiyordu ahh ahhAmaan topu buraya atacaktım ne almalıyız grubuna atmışım
Bugün whatsappta da gruba atılan bişeyi özelden sanıp öyle cevap verdim pot kırdım
Her şeyi yapıyorum ama kafam yerinde değil
Bn çok çekiyorum o ağrıyı yastık koyup sırtına uzanKızlar sırtım çok ağrıyor ya. Bel ağrısı vardı biraz ama şimdi sırt ağrısı eklendi nefesimi kesiyor. Yüz üstü yatıp eşime çiğne sırtımı diyesim var. Küt küt ses çıksa rahatlarım belki
Diyorum ya el de taktı onlardaAma bence benim yüzüm şişmedi ya
O teyze salladı kafadan
Benim yüzğm genel olarak şiş gibi zaten
Hamileliğe özel değil
Kötü gelinlik yapayım
Çeyrek ne bee çeyreği bizde diğer akrabalar takıyor kendi halam teyzem gibi
Dede sana kolye aldıysa adama boşuna cimri deme bence
O onlarda bizde yok anacımAma burda dogum yapan geline bilezik aliyorlar
Ne kadar kisasin cnm ben de uzun sayilmsmYaa bi kere ben kisa boyluyum . Besik yüksek kaldibebegi alip koyamadim. Bi de cocuk rahat edemedi
Ama burda dogum yapan geline bilezik aliyorlar
Ben hiç duymadım ya geline kayınailesinij bi şey aldığınıDiyorum ya el de taktı onlarda
Kendim için de hiç bişi görmedim
Eşim saolsun küpe almıştı kaybettim
Bizde genelde kv de alır koca daBen hiç duymadım ya geline kayınailesinij bi şey aldığını
Çocuğa alınıyor genelde
Ben ona bile alırlar mı bilmiyorum
Kendime hiç beklemiyorum da
Kocası alır doğum yapana yani
Çalışıyon mu hala?Kızlar sırtım çok ağrıyor ya. Bel ağrısı vardı biraz ama şimdi sırt ağrısı eklendi nefesimi kesiyor. Yüz üstü yatıp eşime çiğne sırtımı diyesim var. Küt küt ses çıksa rahatlarım belki
Bizimkiler gerçi özel olarak torun da istemezlerBizde genelde kv de alır koca da
Niye lafa gelince torun istemeyi biliyorlar gerçi bn onlar için yapmadım sevgi de görmedim o yüzden zıfırlar Bnm için al sağa dedikodu
Kocama bi altın kemer al diyim hazır bel iyiden kalınlaşmışken
Hak mıBizimkiler gerçi özel olarak torun da istemezler
Belki ondan almıyorlardır
Yine de saçma bence ya kayınvalidenin geline hediye alması
Ona mı doğuruyoruz sanki
Sonra hak sahibi olur
E geline ayrı çocuğa ayrı bilezik altın aldım mı bi zahmet lafım da geçsin diyebilirim ben meselaHak mı
Ay gerçi bana bilezik alsa zaten ben sorarım konuş kız aç mı üşümüş mü diyeHak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?