- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Çalışıyon mu hala?
Kesinlikle.Yok evden çalışıyorum yorulmuyorum çok ama bilemedim ki nerden çıktı bu ağrı. Hamilenin her günü farklıymış gerçekten
Haha onu yapınca hak mı oluyormuşE geline ayrı çocuğa ayrı bilezik altın aldım mı bi zahmet lafım da geçsin diyebilirim ben mesela
Meselaaa aç bu çocuk, üşümüş bu çocuk gibi
600 kere konuşabilirAy gerçi bana bilezik alsa zaten ben sorarım konuş kız aç mı üşümüş mü diye
Altın olmuş 600 lira
Benim kaynanam bana almış görümcem söyledi geçen gün kuyumcudaydı diyeBizde genelde kv de alır koca da
Niye lafa gelince torun istemeyi biliyorlar gerçi bn onlar için yapmadım sevgi de görmedim o yüzden zıfırlar Bnm için al sağa dedikodu
Kocama bi altın kemer al diyim hazır bel iyiden kalınlaşmışken
Bakalım doğurunca süprizzzBenim kaynanam bana almış görümcem söyledi geçen gün kuyumcudaydı diye
Kocamdan haberim yok ama ben ona aldım
Peki iltihap olduğunu vajinal kültür alarak mı söyledi yoksa gözle muayene ile mi?İltihap var diye 20 gün önce Bnde fitil kullandım dr bilir elbet tabi zararı olsa söylerdi
İdrar tahlilinde çıktıPeki iltihap olduğunu vajinal kültür alarak mı söyledi yoksa gözle muayene ile mi?
Bende kultur aldı onun sonucunda fitile başlamıştım, son gittiğimde de akıntı gördü ama bu kez kultur sonucu temiz çıktı meselaPeki iltihap olduğunu vajinal kültür alarak mı söyledi yoksa gözle muayene ile mi?
Şaka bi yana bu konularda gerçekten farklı düşünüyorum ben yaHaha onu yapınca hak mı oluyormuşeee o zmn evlendirirkende oğlana bişi yapmasınlar lafa gelince 1 tane 1 tane diye söylenir
Valla bnmki korona oldum geçmiş olsun demiş ya onu bile bana söyledi bunu söylemek extra bi görevmiş gibi çok mühim bişi en son dayamadım biri geçmiş olsun desin diye hasta olmadım demeseydiniz diye
Mesafe candırher alınan 10 yıl konuşulsa bn aldım diye söylenirse kimse istemez bn aldığımı ne söylerim nede söylensin isterim
Beni biliyorsun genelde anlamıyorumSizin bebeler günde kaç kez hareket ediyor bugün bmm gün boyu 2-3 tık etti sadece akşam nerdeyse dr gitcektim ki babası gelince çoştu sanırım beni sevmiyor abisiyle babasının yanında çoşuyor
Ben de hiç saymıyorum aslında sayarak kontrol etmek lazımSizin bebeler günde kaç kez hareket ediyor bugün bmm gün boyu 2-3 tık etti sadece akşam nerdeyse dr gitcektim ki babası gelince çoştu sanırım beni sevmiyor abisiyle babasının yanında çoşuyor
Gün içinde iki tane çikilata yedim tık yok akşam oturdum eşimin yanında konulurken zıplıyor dedim senin yanında böyle olduBeni biliyorsun genelde anlamıyorum
Bugün mesrka tüm gün sıfırdı
Şimdi yerinde durmuyor
Çocuğu acaba aç mı bırakıyorum diye düşünmeye başladım
Akşam yemeğinden sonra can geldi resmen
E ben hiç anlayamıyorum nasıl olacakGün içinde iki tane çikilata yedim tık yok akşam oturdum eşimin yanında konulurken zıplıyor dedim senin yanında böyle oldu
Son zamanlar hareketlere dikkat gerekiyor ya şuan bile kasıklarımı deşti
Sanırım gün içinde aktifim ondan mı dşcem ama hep böyleyimBen de hiç saymıyorum aslında sayarak kontrol etmek lazım
Ama heralde oynamasa dikkat çeker zaten
Hareket halindeysen anlamamışsındır belki sonunda oynamaya başladıysa yine sıkıntı yoktur
Öyle mi? Benim eşim de kamuda çalışıyor ama işçi statüsünde. Ben de 10 gün diye duymuştum söyleyince 5 gün dedi. İşçide öyledir belki yada yanlış biliyordur inşallah iyi olur 10 gün olursaMemursa 10 gün hatta babalık izni.
Aynn öyle zaten beklenti yok yapsa da yapmasa da keyfi bilir çocuğa bile aynı şekilde sadece insanı üzen konuşulup dillenmesi konulması gereken biri varsa götürdüğün konuşmalıŞaka bi yana bu konularda gerçekten farklı düşünüyorum ben ya
Kimse almaj etmek zorunda değil bana göre
Alırlarsa içlerinden gelir alırlar
Onun zaten lafını yapmaz içinden gelen insan
Mecburiyetten yapan veya yapmak zorunda kalan neler yapar ucu çok açık
Kayınvalide olsam da gelinle aramda çok özel bi bağ yoksa doğurdu diye bilezik filan da almazdım
Çocuğa bi şeyler alırdım yerine
Geline kocası alsın
Yapma ya hiç miE ben hiç anlayamıyorum nasıl olacak
Adamlara 5 gün bile çok geliyordurÖyle mi? Benim eşim de kamuda çalışıyor ama işçi statüsünde. Ben de 10 gün diye duymuştum söyleyince 5 gün dedi. İşçide öyledir belki yada yanlış biliyordur inşallah iyi olur 10 gün olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?