2021 Aralık Anneleri

Merhaba banada ilac baslandi size ne verildi ve agriniz nasildi acaba. Bende en az 35 36 lari gormek istiyorm 5 hafta var korkuyorm
Benim hiç ağrım sancım açılmam yok bin şükür. Sadece günde 30 civarı kasılma yaşıyorum, nstde bu kasılmalar 50 yi gördü. Doktorum hemen bebiş için ciğer geliştirici iğne yaptı, bana da progestan fitil ve nidicard diye bi tansiyon hapı verdi (damarları gevşetip kasılmaları durduruyor böylelikle doğumu engelliyor) onun da yan etkisinden faydalanıcaz dedi. Bide sürekli yatıyorum işte

Valla geceleri kasım kasım kasılıyor bu çocuk normaldir inşallah
Daha odası inşaat halinde resmen hafta başında halledelim bari hemen zaten daha mecalim de olmaz gibi
Yaa kasılmalar neden acaba ki BNde yok hiç bişi keyfi yerinde hanımın ekmek elden su gölden ohhh şimdi bile zor yapılıyor valla eğilip kalkmak işkence gibi bana ver adamın eline bez başlasın

Yaa kasılmalar neden acaba ki BNde yok hiç bişi keyfi yerinde hanımın ekmek elden su gölden ohhh şimdi bile zor yapılıyor valla eğilip kalkmak işkence gibi bana ver adamın eline bez başlasın
Adam da bu ara yoğun ya ona da kıyamıyorum bugün ona anne yanını kurdurucam
Haftaiçi de anacım gelecek
Kasılmaları ben de anlamadım geçen nst de bir kere oldu bakayım bu hafta nasıl çıkacak

Ben de kullaniyorum nidicard hem de epey zamandir azaldi mi biraz kasilmalrn

Bana dr günde 4-5 normal dedi o yüzden sayıyorum normale döndü mü diye ama doğru diyosun biraz da psikolojik etkileri düşünmek lazım
Aynen cnm benim doktorumda sen orasiyla hic ilgilenme ilaclarini ic zaten cok rahatsiz eden bir durumda kendin farkedersin dediyine sen doktorunun dedigini yap ama olumlu dusun

Bu arada senin şikayetlerin neydi geçti mi Ne zaman başladın nidicArda ve kaç tane içiyosun
23.haftada kasilma ve sanciyla uyandim tabi ben hicbirsey bilmiyordum yani kasilma agri falan yedigim birswy dokundu falan zannettim pek onemsemedim ama agri artmaya baslayinca doktoru aradim hemen gelin dedi nst ye soktu sancim 40 50 civariydi tabi kasilmalarimda siklikla oluyordu 4gun hastanede yattim hastaneden cikinca ilk etapta progestan igne yapildi 1hnafta sabah aksam sonra progestan fitile gecildi 1paket kullandim sonrasinda nidicart baslandi o da degisiyor sayisi agrim olunca gunde 4 falan suan 3tane iciyorum.Seen kac tane iciyorsun

Nidicard ı bana yükleme dozu diye 20 dk 1 3 defa verdiler . Çarpıntıdan ölüyorum sandm sanki dilim geriye çekiliyor gbi oldu vs . Çok korktm . Sizde yan etkisi oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…