Ah çok geçmiş olsun23.haftada kasilma ve sanciyla uyandim tabi ben hicbirsey bilmiyordum yani kasilma agri falan yedigim birswy dokundu falan zannettim pek onemsemedim ama agri artmaya baslayinca doktoru aradim hemen gelin dedi nst ye soktu sancim 40 50 civariydi tabi kasilmalarimda siklikla oluyordu 4gun hastanede yattim hastaneden cikinca ilk etapta progestan igne yapildi 1hnafta sabah aksam sonra progestan fitile gecildi 1paket kullandim sonrasinda nidicart baslandi o da degisiyor sayisi agrim olunca gunde 4 falan suan 3tane iciyorum.Seen kac tane iciyorsun
Cok sicakliyorum her icisimde bazen carpintim da oluyor ama bu ara genel anlamda bir carpinti yasiyorum gibi yemek sonrasi falan da 20dk da vermelerinde sizde o sekilde olmasi cok normsl benceNidicard ı bana yükleme dozu diye 20 dk 1 3 defa verdiler . Çarpıntıdan ölüyorum sandm sanki dilim geriye çekiliyor gbi oldu vs . Çok korktm . Sizde yan etkisi oldu mu
Cok tesekkur ederim sana da gecmis olsun cnm benim cok sukur acilmam olmamisti o zamandan beri surekli yatiyroum senin oldu mu ben de cumartesi gidecegim belki birak der mi ki ilaci diyorum ama bilemiyorum cunku 2hafta once de biraz kanamam olmustuAh çok geçmiş olsunben de şuan günde 3 tane içiyorum, önümüzdeki ctesi kontrolm var bakalım doktor ne diyecek ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorum bu arada açılman olmuş muydu hiç?
Nidicard kullanmıştım canım, hastaneye yatış yapıldı doktor gözetiminde kullandım. Eve çıkınca devamına gerek görmediler. Ben sancı hiç hissetmedim ama nstde çok yüksek çıkıyordu. Başka genetik rahatsızlığım var onun ağrısı sebebiyle gitmiştim öyle anlaşıldı sancı olduğu. Hiç korkma, açılman yoksa kesilir tamamenMerhaba banada ilac baslandi size ne verildi ve agriniz nasildi acaba. Bende en az 35 36 lari gormek istiyorm 5 hafta var korkuyorm
Tamam ben algısızmYaw kilo deme BN daha kiloluyum
Bunu dğn biz de eşimle konuştukGece sıkıştigimda yataktan dönerken karnima resmen kramp giriyorilk 3 ayı eziyet sanırdım asıl son aylardaymis eziyet
Deli KadınTamam ben algısızm
Bunu dğn biz de eşimle konuştuk
6 ay hiç zorlanmamışım ben meğer dedim
Bu son 3 ay beni mahvetti
E doktora gidiyoruz kadın ne hareketli çocuk diyorDeli Kadınhee algısızsın kesin
BN de hissetmiyorum. Çok sert vurunca ancaE doktora gidiyoruz kadın ne hareketli çocuk diyor
Ben şok öyle miymiş oluyorum
Hep aynı yere geliyoruzBN de hissetmiyorum. Çok sert vurunca ancaKadın yanlış görüyordur
Ay böyle videolar benim panik atağımı tetikliyorBu videoyu izleyin
Çok şükür hiç açılmam kanamam vs olmadı, umarım hala açılma yoktur tabiCok tesekkur ederim sana da gecmis olsun cnm benim cok sukur acilmam olmamisti o zamandan beri surekli yatiyroum senin oldu mu ben de cumartesi gidecegim belki birak der mi ki ilaci diyorum ama bilemiyorum cunku 2hafta once de biraz kanamam olmustu
Bana bişi olmuyor AllahtanAy böyle videolar benim panik atağımı tetikliyor
Düşünmemeye ve bakmamaya çalışıyorum böyle şeylereBana bişi olmuyor Allahtan
İkizler burcuysa yapar canim benim eşimde öyle saati saatine uymazBunlari yapıyor zaten de nasıl anlatayım bilmem, saçma sapan bir yerde canını sıkıyor insanin yada olmadık bi tepki verip moralini altüst ediyor gibi..
Rica ediyorum ıkizler burçlarını üzmeyelimİkizler burcuysa yapar canim benim eşimde öyle saati saatine uymaz
Sagolun kizlar. Tahlilde kan verdikten sonra kolumdan bir damla kan suzuldu o vakit dogumda sıkıntı yasaticak mi diye dusundum.
_Citlembik_ gecen hafta 2500 tu 1 haftaya dusutu gerileme o sekilde de devam ediyor. Sali kontrolum iple cekiyorum. Sen de olumlu gelisme var mi
bendensinBuyuk kizimin yatagi dolabi yoktu onlar yeni geldi besik te var odada insallah yetisirse hem buyuk kizin kiyafetler hem bebisin dizileceksonra da canta hazirlanck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?