2021 Aralık Anneleri

Ah çok geçmiş olsun ben de şuan günde 3 tane içiyorum, önümüzdeki ctesi kontrolm var bakalım doktor ne diyecek ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorum bu arada açılman olmuş muydu hiç?

Nidicard ı bana yükleme dozu diye 20 dk 1 3 defa verdiler . Çarpıntıdan ölüyorum sandm sanki dilim geriye çekiliyor gbi oldu vs . Çok korktm . Sizde yan etkisi oldu mu
Cok sicakliyorum her icisimde bazen carpintim da oluyor ama bu ara genel anlamda bir carpinti yasiyorum gibi yemek sonrasi falan da 20dk da vermelerinde sizde o sekilde olmasi cok normsl bence

Ah çok geçmiş olsun ben de şuan günde 3 tane içiyorum, önümüzdeki ctesi kontrolm var bakalım doktor ne diyecek ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorum bu arada açılman olmuş muydu hiç?
Cok tesekkur ederim sana da gecmis olsun cnm benim cok sukur acilmam olmamisti o zamandan beri surekli yatiyroum senin oldu mu ben de cumartesi gidecegim belki birak der mi ki ilaci diyorum ama bilemiyorum cunku 2hafta once de biraz kanamam olmustu

Merhaba banada ilac baslandi size ne verildi ve agriniz nasildi acaba. Bende en az 35 36 lari gormek istiyorm 5 hafta var korkuyorm
Nidicard kullanmıştım canım, hastaneye yatış yapıldı doktor gözetiminde kullandım. Eve çıkınca devamına gerek görmediler. Ben sancı hiç hissetmedim ama nstde çok yüksek çıkıyordu. Başka genetik rahatsızlığım var onun ağrısı sebebiyle gitmiştim öyle anlaşıldı sancı olduğu. Hiç korkma, açılman yoksa kesilir tamamen

Cok tesekkur ederim sana da gecmis olsun cnm benim cok sukur acilmam olmamisti o zamandan beri surekli yatiyroum senin oldu mu ben de cumartesi gidecegim belki birak der mi ki ilaci diyorum ama bilemiyorum cunku 2hafta once de biraz kanamam olmustu
Çok şükür hiç açılmam kanamam vs olmadı, umarım hala açılma yoktur tabi Şöyle sağlıklı bi şekilde 36-37. Haftaları görsek keşke

Çok şükür benimkide 2600 oldu 47 cm boyu. yememe içmeme dikkat edince toparlandı birazcık. Doğuma kadar 3 kg olur diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…