2021 Aralık Anneleri

Amaan allah uzun ömür versin annem babam var çok şükür
Kız ailesi oldukları için yağdırdılar
Oğlumun bilekliğini de alırlar kimseye bırakmadan
kesinlikle katılıyorum. oğlum doğduğunda annemler hem bana doğum hediyesi bilezik aldılar hem oğluma altın künye almışlardı. kaynanamgiller el gibi çeyrek taktılar. başka da bişeylerini görmedim. çeyreği küçümsediğimden falan değil ama maddi olarak onlar benim ailemden çok daha iyi durumdalar. annem doğum için gelirken hurçlarca eşya getirdi. kaynanamın getirdikleri 3 tanesi 10 liralık tarzı şeylerdi. aynı şekilde annem bana da çok şey almıştı. hamile kıyafetleridir pijamadır. hep tek taraflı. her iki tarafın da ilk torunuydu. ama içinden gelecek insanın. şimdi artık bildiğim için bi beklentim yok. kalmış şurda 1 ayım ne eksiğiniz var diye bile sormadıkları gibi bi arayıp nasılsın bile demezler. hergün oğlumu okula getirip götürüyorum yürüyerek. kilometrelerce uzaktaki annem babam, iyice ağırlaştın nasıl gidip geliyorsun diye tasa çekerken onlar sağolsun bir kere sormadılar bile. yaa sen iki canınla zor olmuyor mu okul çıkışı bari alalım bu çocuk iş yerinde duruyor bilmem ne umurları değil. herkesi kendi vicdanına bıraktım artık.

İnşallah abur cubur komasına girmem o kadar çok şey yedim ki yarın doğurmam umarımüstüne de Türk kahvesi yaptım hiç onları yememiş gibi içip çikilaya yiyip keyif yapıyorum
Kız abur cubur yeme bari kendin tatlı yap ye
Ben de kahvaltıda baya bir tahin pekmez gömdüm gider ayak gebelik şekeri çıkaracam

Kız abur cubur yeme bari kendin tatlı yap ye
Ben de kahvaltıda baya bir tahin pekmez gömdüm gider ayak gebelik şekeri çıkaracam
Sütlü tatlı yapacaktım süt yokmuş abur cubur vardı onu değerlendirdim ayy sorma kıtlıktan çıkmış gibi yedim yedim cips yedim bi sürü şey yedim uffff ya şeker yada tansiyon fırlıcak aaa geçen tahlil verdim kan şekerim düşük çıktı fırsatı değerlendirdim

Benimki de 73 mü ne çıktı alt sınır niye öyle anlamadım
Kanım da uçuşa geçmiş ne yaptın dedi eşim

Benimki de 73 mü ne çıktı alt sınır niye öyle anlamadım
Kanım da uçuşa geçmiş ne yaptın dedi eşim
Benim de bişeyler yiyip kan vermeme rağmen 65 çıkmış. Canım sürekli tatlı istiyor, suyumuz fazla olduğu için yiyemiyorum. Doğum yapayım tepsisiyle baklava yiycem, dayanma güdüm bu

İkizler burcuysa yapar canim benim eşimde öyle saati saatine uymaz
Yok değil. Ama küçüklüğünden şüpheleniyorum İyiyken melekten farksızdır, 13.5 yıllık evliyiz saçma sapan yerde saçma bi şekilde ağzımı açık bırakabilir tepkisiyle bazen de.

Sende mi ikizler kabul eden biri ben şok
Noluyo ki ikizler olunca
Ben en çok bi şey seçerken yoruluyorum
Elbise seçerken bile bi yanım dantelli şeyler beğenirken bi yanım pullu şeyler beğeniyor
Bu bi dramdır mesela
İnşallah abur cubur komasına girmem o kadar çok şey yedim ki yarın doğurmam umarımüstüne de Türk kahvesi yaptım hiç onları yememiş gibi içip çikilaya yiyip keyif yapıyorum
Bimden yeni geldim
Harika çikolatalar var yine
Hindistan cevizi dolgulu bi çikolata buldum
Hemen düştüm
Bi de çok cips yiyesim var
Şu fırından olandan
Çok mu zararlıdır acaba?
1 tane bile yiyemez miyim?
Bence sağlık sabrımın sonuna geldim kesinlikle

Çocuğun damak zevkini de mahvedeceğim
Yukaf ve avokado bağımlısı olacakken bş anda çikolatalar, cipsler girdi işin içine
Ne güzel ek gıdaya yatırım yapıyordum

Bnm eşim boğa onda bile dengesizlik var Allahtan yazdıklarımı okuyamıyor gerçi Ben yüzüne de söylüyorum ama
Benimki koç. Ben de koçum. Yukseleni de ikizler değil. Burçtan değil ya dediğim gibi küçüklüğüne inmek lazım

Ye bişi olmaz çok sağlıklı besleniyon çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…