- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Oyy maşallah ya hepimiz toparliyoruz ne güzelÇok şükür benimkide 2600 oldu 47 cm boyu.yememe içmeme dikkat edince toparlandı birazcık. Doğuma kadar 3 kg olur diye umuyorum.
Ayy ben de ikizler burcuyum ama gerçekten genel olarak stabil biriyim yanarlı dönerli değilimİkizler burcuysa yapar canim benim eşimde öyle saati saatine uymaz
Sende mi ikizlerRica ediyorum ıkizler burçlarını üzmeyelim
Zaten yeterince zor bi hayat yaşıyoruz
Bnm eşim boğa onda bile dengesizlik varİkizler burcuysa yapar canim benim eşimde öyle saati saatine uymaz
kesinlikle katılıyorum. oğlum doğduğunda annemler hem bana doğum hediyesi bilezik aldılar hem oğluma altın künye almışlardı. kaynanamgiller el gibi çeyrek taktılar. başka da bişeylerini görmedim. çeyreği küçümsediğimden falan değil ama maddi olarak onlar benim ailemden çok daha iyi durumdalar. annem doğum için gelirken hurçlarca eşya getirdi. kaynanamın getirdikleri 3 tanesi 10 liralık tarzı şeylerdi. aynı şekilde annem bana da çok şey almıştı. hamile kıyafetleridir pijamadır. hep tek taraflı. her iki tarafın da ilk torunuydu. ama içinden gelecek insanın. şimdi artık bildiğim için bi beklentim yok. kalmış şurda 1 ayım ne eksiğiniz var diye bile sormadıkları gibi bi arayıp nasılsın bile demezler. hergün oğlumu okula getirip götürüyorum yürüyerek. kilometrelerce uzaktaki annem babam, iyice ağırlaştın nasıl gidip geliyorsun diye tasa çekerken onlar sağolsun bir kere sormadılar bile. yaa sen iki canınla zor olmuyor mu okul çıkışı bari alalım bu çocuk iş yerinde duruyor bilmem ne umurları değil. herkesi kendi vicdanına bıraktım artık.Amaan allah uzun ömür versin annem babam var çok şükür
Kız ailesi oldukları için yağdırdılar
Oğlumun bilekliğini de alırlar kimseye bırakmadan
kız daha ne işte ultra cimriyken kolye alan bide cimri olmasaymış ooo maşallah dedeye güzel hareketEymenimin bilekliği .. ultra cimri dedesi almişti. Bana da kolye
bizde de hem geline hem çocuğa takarlar ben görmedim o ayrıBen hiç duymadım ya geline kayınailesinij bi şey aldığını
Çocuğa alınıyor genelde
Ben ona bile alırlar mı bilmiyorum
Kendime hiç beklemiyorum da
Kocası alır doğum yapana yani
Kız abur cubur yeme bari kendin tatlı yap yeİnşallah abur cubur komasına girmem o kadar çok şey yedim kiyarın doğurmam umarım üstüne de Türk kahvesi yaptım hiç onları yememiş gibi içip çikilaya yiyip keyif yapıyorum
Sende mi ikizlerkabul eden biri ben şok
Sütlü tatlı yapacaktım süt yokmuş abur cubur vardı onu değerlendirdimKız abur cubur yeme bari kendin tatlı yap ye
Ben de kahvaltıda baya bir tahin pekmez gömdüm gider ayak gebelik şekeri çıkaracam
Severiz siziGerçekten hayat bizim içinde çok zor. Lütfen ponçik kalbimizi kırmayın sevin bizi
Benimki de 73 mü ne çıktı alt sınır niye öyle anlamadımSütlü tatlı yapacaktım süt yokmuş abur cubur vardı onu değerlendirdimayy sorma kıtlıktan çıkmış gibi yedim yedim cips yedim bi sürü şey yedim uffff ya şeker yada tansiyon fırlıcak aaa geçen tahlil verdim kan şekerim düşük çıktı fırsatı değerlendirdim
Insallah canim insallahÇok şükür hiç açılmam kanamam vs olmadı, umarım hala açılma yoktur tabiŞöyle sağlıklı bi şekilde 36-37. Haftaları görsek keşke
Benim de bişeyler yiyip kan vermeme rağmen 65 çıkmış. Canım sürekli tatlı istiyor, suyumuz fazla olduğu için yiyemiyorum. Doğum yapayım tepsisiyle baklava yiycem, dayanma güdüm buBenimki de 73 mü ne çıktı alt sınır niye öyle anlamadım
Kanım da uçuşa geçmiş ne yaptın dedi eşim
Yok değil. Ama küçüklüğünden şüpheleniyorumİkizler burcuysa yapar canim benim eşimde öyle saati saatine uymaz
Noluyo ki ikizler oluncaSende mi ikizlerkabul eden biri ben şok
Bimden yeni geldimİnşallah abur cubur komasına girmem o kadar çok şey yedim kiyarın doğurmam umarım üstüne de Türk kahvesi yaptım hiç onları yememiş gibi içip çikilaya yiyip keyif yapıyorum
Benimki koç. Ben de koçum. Yukseleni de ikizler değil. Burçtan değil ya dediğim gibi küçüklüğüne inmek lazımBnm eşim boğa onda bile dengesizlik varAllahtan yazdıklarımı okuyamıyor gerçi Ben yüzüne de söylüyorum ama
Ye bişi olmaz çok sağlıklı besleniyon çok sıkıcıNoluyo ki ikizler olunca
Ben en çok bi şey seçerken yoruluyorum
Elbise seçerken bile bi yanım dantelli şeyler beğenirken bi yanım pullu şeyler beğeniyor
Bu bi dramdır mesela
Bimden yeni geldim
Harika çikolatalar var yine
Hindistan cevizi dolgulu bi çikolata buldum
Hemen düştüm
Bi de çok cips yiyesim var
Şu fırından olandan
Çok mu zararlıdır acaba?
1 tane bile yiyemez miyim?
Bence sağlık sabrımın sonuna geldim kesinlikle
Çocuğun damak zevkini de mahvedeceğim
Yukaf ve avokado bağımlısı olacakken bş anda çikolatalar, cipsler girdi işin içine
Ne güzel ek gıdaya yatırım yapıyordum
Ek gıda zamanı rahata ererdim belki olmaz mıydı?Ye bişi olmaz çok sağlıklı besleniyon çok sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?