2021 Aralık Anneleri

4 litre suyu ben içsem orda yaşarım. 1 litre bile içemiyorum. Benim için rekor 1 litre su
Ben günlük 3 litre içiyorum gün boyu WC deyim
Gerçi ben normalde de 2.5 litre içerdim diyetisyen dedi ki doğum yaptığında yene içmeye başladığın an 4 litre içeceksin

Ben günlük 3 litre içiyorum gün boyu WC deyim
Gerçi ben normalde de 2.5 litre içerdim diyetisyen dedi ki doğum yaptığında yene içmeye başladığın an 4 litre içeceksin
Ben ramazanda bile 1 yudum su içer yemeğe geçerdim. Bir de sahurda yatarken 1 bardak. Cok zararlı biliyorum ama içemiyorum içim almıyor. Anca beni yakacak bisey yemem lazım turşu falan gibi.

Zaten yana döne döne sabahı zor ediyoruz. Bu gece de böyle olsun beee
Dön gitsin ya
Öyle endişe etme her şeyden
Zaten yapılmayacak şeyi insana vücudu yaptırmıyor
Yok valla. Yazdım görürsün hiç aramıyorum suyu Ben. Yaz ortasında bile deyim
İyi mi kötü mü bilemedim
Ben bi ara şeker hastası mıyım diye düşünmüştüm
Gece bile kalkar içerim
Su hep başımda durur

Sizin için yarım bardak içtim simdi

Ben ramazanda bile 1 yudum su içer yemeğe geçerdim. Bir de sahurda yatarken 1 bardak. Cok zararlı biliyorum ama içemiyorum içim almıyor. Anca beni yakacak bisey yemem lazım turşu falan gibi.
Abooo Ben Ramazan’da sahura kadar 2.5 litre susuz yaşayamıyorum hele türlü da yersem yandım zaten susuz kalınca başım ağrır

Bu bebeğin suyunun o yüzden su içmeye ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Yoksa bende su esamesi olmazdı normal çıkıyor maşallah deyim

Ben iki haftaya bir falan yerim seviyorum napim fırından olana bende bayılıyorum hatta eşime bana çiçek getirme aburcubur getir daha iyi derim diğer günler sağlıklı beslenerek toparliyorum bide cipste yesen rutin yemeğini ye o alması gerekeni alır zaten

Bu bebeğin suyunun o yüzden su içmeye ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Yoksa bende su esamesi olmazdı normal çıkıyor maşallah deyim
Bebekle ilgili kısmına hiç yırum yapamam
Ben kendimi bildim bileli içerim çünkü
Kıyaslama yapabilecek durumda değilim o yüzden o konuda

İki haftaya bir yesem vicdan azabından ölebilirim
Çikolata bile yersem hafiften bunalıma giriyorum
Ona rağmen ne kilolar aldım

Beni doktorum korkuttu en başlarda çok
Elimi atamıyorum öyle şeylere
Ama cips canım çok çekiyor bu ara
Yulaf yiye yiye çocuğu ata benzeteceğim

Bebekle ilgili kısmına hiç yırum yapamam
Ben kendimi bildim bileli içerim çünkü
Kıyaslama yapabilecek durumda değilim o yüzden o konuda
Aynn BNde sen gibiyim
Mesela bnm eşim içmez fazla evde su azaldı mı ben panik olurum hatta derim ki beni aç bırak susuz bırakma oğlan da aynı ben suyu çok içer o terle atar

O kadar inceleme ye gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…