- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Ben günlük 3 litre içiyorum gün boyu WC deyim4 litre suyu ben içsem orda yaşarım. 1 litre bile içemiyorum. Benim için rekor 1 litre su
Ama 1 litre çoook az4 litre suyu ben içsem orda yaşarım. 1 litre bile içemiyorum. Benim için rekor 1 litre su
Ben ramazanda bile 1 yudum su içer yemeğe geçerdim. Bir de sahurda yatarken 1 bardak. Cok zararlı biliyorum ama içemiyorum içim almıyor. Anca beni yakacak bisey yemem lazım turşu falan gibi.Ben günlük 3 litre içiyorum gün boyu WC deyim
Gerçi ben normalde de 2.5 litre içerdim diyetisyen dedi ki doğum yaptığında yene içmeye başladığın an 4 litre içeceksin
Yok valla. Yazdım görürsün hiç aramıyorum suyu Ben. Yaz ortasında bile deyimBenim de 2-4-6 fix
Çocuğun uyanma saatlerine uyuyordue inşallah
Dilin damağın kurumuyor mu 1 litreye?
1 içiyor muyum acabaAma 1 litre çoook az
Dön gitsin yaZaten yana döne döne sabahı zor ediyoruz. Bu gece de böyle olsun beee
İyi mi kötü mü bilemedimYok valla. Yazdım görürsün hiç aramıyorum suyu Ben. Yaz ortasında bile deyim
Sizin için yarım bardak içtim simdiDön gitsin ya
Öyle endişe etme her şeyden
Zaten yapılmayacak şeyi insana vücudu yaptırmıyor
İyi mi kötü mü bilemedim
Ben bi ara şeker hastası mıyım diye düşünmüştüm
Gece bile kalkar içerim
Su hep başımda durur
Abooo Ben Ramazan’da sahura kadar 2.5 litre susuz yaşayamıyorumBen ramazanda bile 1 yudum su içer yemeğe geçerdim. Bir de sahurda yatarken 1 bardak. Cok zararlı biliyorum ama içemiyorum içim almıyor. Anca beni yakacak bisey yemem lazım turşu falan gibi.
1 bardak daha içSizin için yarım bardak içtim simdi
İç iç yarasınSizin için yarım bardak içtim simdi
Arada yaz hatırlatma olurİç iç yarasın
İşe yarayacaksa buraya arada yazayım herkes suyunu içsim diye
Bu bebeğin suyunun o yüzden su içmeye ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Yoksa bende su esamesi olmazdı normal çıkıyor maşallah deyimDön gitsin ya
Öyle endişe etme her şeyden
Zaten yapılmayacak şeyi insana vücudu yaptırmıyor
İyi mi kötü mü bilemedim
Ben bi ara şeker hastası mıyım diye düşünmüştüm
Gece bile kalkar içerim
Su hep başımda durur
Ben iki haftaya bir falan yerim seviyorum napim fırından olana bende bayılıyorum hatta eşime bana çiçek getirme aburcubur getir daha iyi derimNoluyo ki ikizler olunca
Ben en çok bi şey seçerken yoruluyorum
Elbise seçerken bile bi yanım dantelli şeyler beğenirken bi yanım pullu şeyler beğeniyor
Bu bi dramdır mesela
Bimden yeni geldim
Harika çikolatalar var yine
Hindistan cevizi dolgulu bi çikolata buldum
Hemen düştüm
Bi de çok cips yiyesim var
Şu fırından olandan
Çok mu zararlıdır acaba?
1 tane bile yiyemez miyim?
Bence sağlık sabrımın sonuna geldim kesinlikle
Çocuğun damak zevkini de mahvedeceğim
Yukaf ve avokado bağımlısı olacakken bş anda çikolatalar, cipsler girdi işin içine
Ne güzel ek gıdaya yatırım yapıyordum
Şoka girer vücudum1 bardak daha iç
Bebekle ilgili kısmına hiç yırum yapamamBu bebeğin suyunun o yüzden su içmeye ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Yoksa bende su esamesi olmazdı normal çıkıyor maşallah deyim
Eee gelcek gitçekŞoka girer vücudumBak 1 bardak daha içeyim simdi 5 dakika sonra wcdeyim. Durmuyor ki vücudumda su
İki haftaya bir yesem vicdan azabından ölebilirimBen iki haftaya bir falan yerim seviyorum napim fırından olana bende bayılıyorum hatta eşime bana çiçek getirme aburcubur getir daha iyi derimdiğer günler sağlıklı beslenerek toparliyorum bide cipste yesen rutin yemeğini ye o alması gerekeni alır zaten
Aynn BNde sen gibiyimBebekle ilgili kısmına hiç yırum yapamam
Ben kendimi bildim bileli içerim çünkü
Kıyaslama yapabilecek durumda değilim o yüzden o konuda
Hayatta başarılar diliyorumEee gelcek gitçekbn napim hep wcdeyim
O kadar inceleme ye gitsinİki haftaya bir yesem vicdan azabından ölebilirim
Çikolata bile yersem hafiften bunalıma giriyorum
Ona rağmen ne kilolar aldım
Beni doktorum korkuttu en başlarda çok
Elimi atamıyorum öyle şeylere
Ama cips canım çok çekiyor bu ara
Yulaf yiye yiye çocuğu ata benzeteceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?