Benim eşim de pek içmiyor galibaAynn BNde sen gibiyim
Mesela bnm eşim içmez fazlaevde su azaldı mı ben panik olurum hatta derim ki beni aç bırak susuz bırakma oğlan da aynı ben suyu çok içer o terle atar
Gizlice haftaiçi yapabilirim bunuO kadar inceleme ye gitsin
Ye gitsin BNde uzun zamandır yemiyordum bugün yedim tek korkum tansiyon çıkmasın yeterGizlice haftaiçi yapabilirim bunu
Yediğimi görürse kocam kızarYe gitsin BNde uzun zamandır yemiyordum bugün yedim tek korkum tansiyon çıkmasın yeter
Canim çekince o benim aklımdan çıkmıyor valla yiyene kadarİki haftaya bir yesem vicdan azabından ölebilirim
Çikolata bile yersem hafiften bunalıma giriyorum
Ona rağmen ne kilolar aldım
Beni doktorum korkuttu en başlarda çok
Elimi atamıyorum öyle şeylere
Ama cips canım çok çekiyor bu ara
Yulaf yiye yiye çocuğu ata benzeteceğim
Benim de hep düşük. Normalde de düşüktür. Hayatımda tek doğumda yükseldi tansiyonum. Onda da fazla kastım kendimi ondan galiba.Yediğimi görürse kocam kızar
O yüzden gizlice yapmalıyım
İşteyken
Benim tansiyonum hamilelik başladığımdan beri hep düşük ya
Senin yükseliyor mu arada?
13-14haftalar gibiydi Ezine peyniri yemiştim 2 gün kahvaltıda fırlatmıştı. MahvolmuştumYediğimi görürse kocam kızar
O yüzden gizlice yapmalıyım
İşteyken
Benim tansiyonum hamilelik başladığımdan beri hep düşük ya
Senin yükseliyor mu arada?
Benim genelde normaldi 12-8 olurdu yaniBenim de hep düşük. Normalde de düşüktür. Hayatımda tek doğumda yükseldi tansiyonum. Onda da fazla kastım kendimi ondan galiba.
Geçen ben de yeni bi peynir denedim13-14haftalar gibiydi Ezine peyniri yemiştim 2 gün kahvaltıda fırlatmıştı. Mahvolmuştum
Normalde bnm de düşük cipsler çok tuzlu ondan dedim peşine yoğurt bişi ye nolur
nolmaz
Son günler dikkatli olmak lazım
Masallah, ben çok su içiyorum kendim severim yani hiç ölçmeye ihtiyaç duymam bile çünkü sürekli surahiye su doldururum, ama suyumuz azalmaya başladı sebebi kesinlikle bebekle alakalı inşallah önünü alicazBu bebeğin suyunun o yüzden su içmeye ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Yoksa bende su esamesi olmazdı normal çıkıyor maşallah deyim
Ben hatırlıyorum senin o peynir olayını. Bayagi endişelenmiştin. O kadar zaman mi gecmis vay be13-14haftalar gibiydi Ezine peyniri yemiştim 2 gün kahvaltıda fırlatmıştı. Mahvolmuştum
Normalde bnm de düşük cipsler çok tuzlu ondan dedim peşine yoğurt bişi ye nolur
nolmaz
Son günler dikkatli olmak lazım
İnşallah canim. Olacaksa oluyor iste. Gecen kontrolde biraz azalmış suyu demişti, son kontrolde suyu gayet iyi dedi. Ekstra bişey de yapmadım. Vücudumuzdaki başka şeyler de etkiliyor sanırım bebeğin suyunu. Düzelecek İnşallah seninki de.Masallah, ben çok su içiyorum kendim severim yani hiç ölçmeye ihtiyaç duymam bile çünkü sürekli surahiye su doldururum, ama suyumuz azalmaya başladı sebebi kesinlikle bebekle alakalı inşallah önünü alicaz
Yani bu hafta miiiKızlar dr um 37. Hafta içinde alırız dedi bende yolcuyum iyi bile dayandık demişekerim yüksek çıktığı için 38 i beklemeyiz dedi
Evet aman ne kötüydü 19 olmultu ya tansiyon aleti bozukmuydu neydi sürekli başım dönüyorduBen hatırlıyorum senin o peynir olayını. Bayagi endişelenmiştin. O kadar zaman mi gecmis vay be
Bizde gerilik var ondan oluyormuş haftaya doplera girince daha iyi anlayacaz sebebiniİnşallah canim. Olacaksa oluyor iste. Gecen kontrolde biraz azalmış suyu demişti, son kontrolde suyu gayet iyi dedi. Ekstra bişey de yapmadım. Vücudumuzdaki başka şeyler de etkiliyor sanırım bebeğin suyunu. Düzelecek İnşallah seninki de.
Yani evet sanrımYani bu hafta miii
Bunlar da normal. Benim de böyle çıkıyor bazen normal diyorlar. Hiç 12-8 olmadı benim olsa yüksek derdim kesinBenim genelde normaldi 12-8 olurdu yani
Ama hamilelikte 9-5 ya da 10-6 oluyor hep
Yeni normalim bu doğurana kadar
Yaaa zaten iyi dayandıKızlar dr um 37. Hafta içinde alırız dedi bende yolcuyum iyi bile dayandık demişekerim yüksek çıktığı için 38 i beklemeyiz dedi
2 hafta kadar dememis miydin? Bizim de 2 hafta falan geride çıkıyor ama normal dedi dr.Bizde gerilik var ondan oluyormuş haftaya doplera girince daha iyi anlayacaz sebebini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?