2021 Aralık Anneleri

Aynn BNde sen gibiyim
Mesela bnm eşim içmez fazla evde su azaldı mı ben panik olurum hatta derim ki beni aç bırak susuz bırakma oğlan da aynı ben suyu çok içer o terle atar
Benim eşim de pek içmiyor galiba
İnşallah oğlan içer
Allahtan çeşme suyu içiliyor da su alma derdimiz yok
Yoksa balkona su deposu kurmamız gerekirdi
Altından kalkamazdık

Canim çekince o benim aklımdan çıkmıyor valla yiyene kadar bı yerim şişer diyorum çok kilo almadım dediğim gibi dengeliyorum 10 kg yu yeni gördüm daha oda son 1 aydır bebeğe kg aldıracam diye uğraşmaktan yani, yulaf falanda severim ama sağlık şeyler de güzel geliyor

Yediğimi görürse kocam kızar
O yüzden gizlice yapmalıyım
İşteyken

Benim tansiyonum hamilelik başladığımdan beri hep düşük ya
Senin yükseliyor mu arada?
Benim de hep düşük. Normalde de düşüktür. Hayatımda tek doğumda yükseldi tansiyonum. Onda da fazla kastım kendimi ondan galiba.

Yediğimi görürse kocam kızar
O yüzden gizlice yapmalıyım
İşteyken

Benim tansiyonum hamilelik başladığımdan beri hep düşük ya
Senin yükseliyor mu arada?
13-14haftalar gibiydi Ezine peyniri yemiştim 2 gün kahvaltıda fırlatmıştı. Mahvolmuştum
Normalde bnm de düşük cipsler çok tuzlu ondan dedim peşine yoğurt bişi ye nolur
nolmaz
Son günler dikkatli olmak lazım

Benim de hep düşük. Normalde de düşüktür. Hayatımda tek doğumda yükseldi tansiyonum. Onda da fazla kastım kendimi ondan galiba.
Benim genelde normaldi 12-8 olurdu yani
Ama hamilelikte 9-5 ya da 10-6 oluyor hep
Yeni normalim bu doğurana kadar

Geçen ben de yeni bi peynir denedim
Yine etkilenmedi tansiyonum
Boğazım çok etkilendi tuzdan ama yandım resmen

Neyse yine de güvenli davranayım
Peşine yoğurt yerim
Onu bilmiyordum dengelediğini

Bu bebeğin suyunun o yüzden su içmeye ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Yoksa bende su esamesi olmazdı normal çıkıyor maşallah deyim
Masallah, ben çok su içiyorum kendim severim yani hiç ölçmeye ihtiyaç duymam bile çünkü sürekli surahiye su doldururum, ama suyumuz azalmaya başladı sebebi kesinlikle bebekle alakalı inşallah önünü alicaz

Ben hatırlıyorum senin o peynir olayını. Bayagi endişelenmiştin. O kadar zaman mi gecmis vay be

İnşallah canim. Olacaksa oluyor iste. Gecen kontrolde biraz azalmış suyu demişti, son kontrolde suyu gayet iyi dedi. Ekstra bişey de yapmadım. Vücudumuzdaki başka şeyler de etkiliyor sanırım bebeğin suyunu. Düzelecek İnşallah seninki de.

Ben hatırlıyorum senin o peynir olayını. Bayagi endişelenmiştin. O kadar zaman mi gecmis vay be
Evet aman ne kötüydü 19 olmultu ya tansiyon aleti bozukmuydu neydi sürekli başım dönüyordu
Hatta arkadaşım demişti ayakta nasıl duruyon bnm yükseldi mi bayılıyorum demişti BN dolanıyordum odur daha süzme peynir dışına çıkmadım korkudan

Bizde gerilik var ondan oluyormuş haftaya doplera girince daha iyi anlayacaz sebebini

Kızlar dr um 37. Hafta içinde alırız dedi bende yolcuyum iyi bile dayandık demi şekerim yüksek çıktığı için 38 i beklemeyiz dedi
Yaaa zaten iyi dayandı
Hayırlısı olsun sağ sağlim doğsun inşallah sende Eve geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…