- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
İnşallah sagligiyla kavuşuyorsun yavrucugunaYani evet sanrımyarın 37. Hafta olacağım haftaya herhangi bir günde sanrm
İnşallah canım benım . Bu arada açıklığı hala 1 cm miş o kadar kasılmaya rağmenYaaa zaten iyi dayandı
Hayırlısı olsun sağ sağlim doğsun inşallah sende Eve geçersin
Hadi hayırlısı olsunKızlar dr um 37. Hafta içinde alırız dedi bende yolcuyum iyi bile dayandık demişekerim yüksek çıktığı için 38 i beklemeyiz dedi
Geçen sağlık ocağında 13 çıktıBunlar da normal. Benim de böyle çıkıyor bazen normal diyorlar. Hiç 12-8 olmadı benim olsa yüksek derdim kesin
İnşallahHadi hayırlısı olsun
Benim elim ayağım titriyor bazen ama tansiyonum normal çıkıyor. Şekerim düşüyor galiba o zamanlar. Sen çok etkileniyorsun yediklerinden o zaman. Farkettin mi peki yükseldiğini?Geçen sağlık ocağında 13 çıktı
BN bi gün önceden turşu yemiştim kesin ondan
Ebe dedi ki 14 olursa yatıp yaparlar tuzsuz ye diye tembihledi
Başta 3 tü şimdi 1 e kadar düşürdük sanırım ama baskı oluşmuş başında doktor onu farketti su da yeterli ama azalmış yeni başlamış dedi, haftaya doplera yolladı, havuç suyu içiyorum simdi bakalım vücuttaki su oranini dengeliyormus inşallah ilerlemez doğuma kadar idare ederiz2 hafta kadar dememis miydin? Bizim de 2 hafta falan geride çıkıyor ama normal dedi dr.
Bazen arada oluyor bana da 2 3 gün iştahsızsam 4.gun bi yeme atağı geliyor ne bulursam abur cubur da dahil doymuyorum.Allah tan hergun değilSütlü tatlı yapacaktım süt yokmuş abur cubur vardı onu değerlendirdimayy sorma kıtlıktan çıkmış gibi yedim yedim cips yedim bi sürü şey yedim uffff ya şeker yada tansiyon fırlıcak aaa geçen tahlil verdim kan şekerim düşük çıktı fırsatı değerlendirdim
Insallah canım. Havuç suyu etkiliyor evet ben de duymuştum. Şifa olsun inşallah.Başta 3 tü şimdi 1 e kadar düşürdük sanırım ama baskı oluşmuş başında doktor onu farketti su da yeterli ama azalmış yeni başlamış dedi, haftaya doplera yolladı, havuç suyu içiyorum simdi bakalım vücuttaki su oranini dengeliyormus inşallah ilerlemez doğuma kadar idare ederiz
Evet bende içtim suyum düzeldi azaldı demişti doktor armut suyu da iyi geliyor ama şekeri de yükseltiyor dikkat etBaşta 3 tü şimdi 1 e kadar düşürdük sanırım ama baskı oluşmuş başında doktor onu farketti su da yeterli ama azalmış yeni başlamış dedi, haftaya doplera yolladı, havuç suyu içiyorum simdi bakalım vücuttaki su oranini dengeliyormus inşallah ilerlemez doğuma kadar idare ederiz
Erkekleri anlamak zor bugun benimki coştu çok şükür evi kirkliyor kışlık yazlık bebeğin utusunu de yapacak benden mutlusu yokYok değil. Ama küçüklüğünden şüpheleniyorumİyiyken melekten farksızdır, 13.5 yıllık evliyiz saçma sapan yerde saçma bi şekilde ağzımı açık bırakabilir tepkisiyle bazen de.
Başım dönüyordu enseden ağrı vardıBenim elim ayağım titriyor bazen ama tansiyonum normal çıkıyor. Şekerim düşüyor galiba o zamanlar. Sen çok etkileniyorsun yediklerinden o zaman. Farkettin mi peki yükseldiğini?
Maşallah maşallahErkekleri anlamak zor bugun benimki coştu çok şükür evi kirkliyor kışlık yazlık bebeğin utusunu de yapacak benden mutlusu yok
Valla gözüm döndü yedim de yedimBazen arada oluyor bana da 2 3 gün iştahsızsam 4.gun bi yeme atağı geliyor ne bulursam abur cubur da dahil doymuyorum.Allah tan hergun değil
Dikkat et o zaman bu kadar hassassan canim. Son düzlük insallah az kaldı.Başım dönüyordu enseden ağrı vardı
Düştüğünü de anlıyorum uykudan baş ağrısıyla kalkıyorum
Evet bnm bünye çok çabuk etkileniyor zaten şişmişim bacak 2 katı olmuştuzlu da yersem kapıdan geçemicem
Bnm ki sen yorulma son günler diyorMaşallah maşallahNormal hali benimki de öyledir. Evi temizler, makineye dizilecekleri elinde yıkar yeter ki damarı tutmasın
Azalta bildiğim kadar azalttım tuzuDikkat et o zaman bu kadar hassassan canim. Son düzlük insallah az kaldı.
Kendimi yormam parama bakar o isler diyor enişteBnm ki sen yorulma son günler diyor
Kahve yapsana diye sesleniyor Allahtan yormuyor
Beyaz gömlek giyiyordu fazla giyme dedim yapamıyorsan kuru temizlemeye verelim diyor dedim BN yıkayım sen ütüle yaa diye bön bön bakıyor
Yani hiiiç yormaz
Kız temiz yapmıyor ki yapsalar ne ala işime gelir kuru temizlemeye kaç kere ütüye verdim pantolonları güzel yapmayınca vazgeçtim bnm şallarımı bile batırdıKendimi yormam parama bakar o isler diyor enişteSen de bırak versin yorma kendini madem göze alıyor.
Sana biraz kırılıyorum sıramı aldığın için.Kızlar dr um 37. Hafta içinde alırız dedi bende yolcuyum iyi bile dayandık demişekerim yüksek çıktığı için 38 i beklemeyiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?