2021 Aralık Anneleri

Bunlar da normal. Benim de böyle çıkıyor bazen normal diyorlar. Hiç 12-8 olmadı benim olsa yüksek derdim kesin
Geçen sağlık ocağında 13 çıktı
BN bi gün önceden turşu yemiştim kesin ondan
Ebe dedi ki 14 olursa yatış yaparlar tuzsuz ye diye tembihledi

Geçen sağlık ocağında 13 çıktı
BN bi gün önceden turşu yemiştim kesin ondan
Ebe dedi ki 14 olursa yatıp yaparlar tuzsuz ye diye tembihledi
Benim elim ayağım titriyor bazen ama tansiyonum normal çıkıyor. Şekerim düşüyor galiba o zamanlar. Sen çok etkileniyorsun yediklerinden o zaman. Farkettin mi peki yükseldiğini?

2 hafta kadar dememis miydin? Bizim de 2 hafta falan geride çıkıyor ama normal dedi dr.
Başta 3 tü şimdi 1 e kadar düşürdük sanırım ama baskı oluşmuş başında doktor onu farketti su da yeterli ama azalmış yeni başlamış dedi, haftaya doplera yolladı, havuç suyu içiyorum simdi bakalım vücuttaki su oranini dengeliyormus inşallah ilerlemez doğuma kadar idare ederiz

Bazen arada oluyor bana da 2 3 gün iştahsızsam 4.gun bi yeme atağı geliyor ne bulursam abur cubur da dahil doymuyorum.Allah tan hergun değil

Insallah canım. Havuç suyu etkiliyor evet ben de duymuştum. Şifa olsun inşallah.

Evet bende içtim suyum düzeldi azaldı demişti doktor armut suyu da iyi geliyor ama şekeri de yükseltiyor dikkat et

Yok değil. Ama küçüklüğünden şüpheleniyorum İyiyken melekten farksızdır, 13.5 yıllık evliyiz saçma sapan yerde saçma bi şekilde ağzımı açık bırakabilir tepkisiyle bazen de.
Erkekleri anlamak zor bugun benimki coştu çok şükür evi kirkliyor kışlık yazlık bebeğin utusunu de yapacak benden mutlusu yok

Benim elim ayağım titriyor bazen ama tansiyonum normal çıkıyor. Şekerim düşüyor galiba o zamanlar. Sen çok etkileniyorsun yediklerinden o zaman. Farkettin mi peki yükseldiğini?
Başım dönüyordu enseden ağrı vardı
Düştüğünü de anlıyorum uykudan baş ağrısıyla kalkıyorum
Evet bnm bünye çok çabuk etkileniyor zaten şişmişim bacak 2 katı olmuş tuzlu da yersem kapıdan geçemicem

Erkekleri anlamak zor bugun benimki coştu çok şükür evi kirkliyor kışlık yazlık bebeğin utusunu de yapacak benden mutlusu yok
Maşallah maşallah Normal hali benimki de öyledir. Evi temizler, makineye dizilecekleri elinde yıkar yeter ki damarı tutmasın

Dikkat et o zaman bu kadar hassassan canim. Son düzlük insallah az kaldı.

Maşallah maşallah Normal hali benimki de öyledir. Evi temizler, makineye dizilecekleri elinde yıkar yeter ki damarı tutmasın
Bnm ki sen yorulma son günler diyor
Kahve yapsana diye sesleniyor Allahtan yormuyor
Beyaz gömlek giyiyordu fazla giyme dedim yapamıyorsan kuru temizlemeye verelim diyor dedim BN yıkayım sen ütüle yaa diye bön bön bakıyor
Yani hiiiç yormaz

Kendimi yormam parama bakar o isler diyor enişte Sen de bırak versin yorma kendini madem göze alıyor.

Kendimi yormam parama bakar o isler diyor enişte Sen de bırak versin yorma kendini madem göze alıyor.
Kız temiz yapmıyor ki yapsalar ne ala işime gelir kuru temizlemeye kaç kere ütüye verdim pantolonları güzel yapmayınca vazgeçtim bnm şallarımı bile batırdı vermeye bile üşenir 3 aya anca götürür
Güya her iş de gelir elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…