Ay sorma hem de annemler Düzce'de benim.Merve deprem dedin deprem oldu
Senin adına ben de çok hazırım ama kendime 2 haftaya ihtiyacım var en azBalım biz eşimle dünden beri diyoruz ki B BitterCikilata duymasın ani su gelmesi sancı paniği yasamadan yarınki kontrolde hadi alalım nstde sancın var desinler.hazırız doğurmaya
Sen hissetmedin mi bnm başım hala dönüyorAy sorma hem de annemler Düzce'de benim.
Di mi ya biz niye öyle olduk ki2
Seninle benimkini beklemeye aldılar
30 civarında takıldık
Biz aşağıda kalıyoz ya biraz buraya vurmuyo levha farkı filan var galiba. Ben hiç duymadım.Sen hissetmedin mi bnm başım hala dönüyor
Ay Allah korusun herkesi yaAy sorma hem de annemler Düzce'de benim.
Amin inşallah.Ay Allah korusun herkesi yabiz de yakin olunca hissettik
Çok geçmiş olsunnnAz önce deprem oldu içim bi hoş oldu
Aynı ben bu yaa :))))Her gün yiyom aklım hala yiyemediklerimde of banane ya.
Ay benim de kimlik değişmedi doğumda çocuğu adama vermiyorlarmış soyisim farklı diyeBn evlendiğimde kimliği hemen değişmemiştik hemşire sordu niye değişmedin evli değil misin diye yoo evliyiz fırsat bulamadık isim be vereceksiniz derken uyudum
Daha çatıya bakmadık kiii ve doktorum hiç çatı muayenesinde bahsetmiyo bakmadan dogurtmaz beni dimiOoo möhteşem normal olur yani
Ya ben doğumu hızlandıran şeylerle ilgili video söylemiştim izlemedin mi onukız videoları yapıp hemen doğurdu sen niye yapmıyosun
İzleyin izlettirin arkadaşlar hepsi bilimsel yöntemler
Öylelikle dogum yaptirildi ama degilmis normal kiloda dogduHayırla kucağınıza alırsınız inş. Benimde plesentada yaşlanma başlamış. Kilo almaya devam ediyor şuan. Sizin bebekte kilo alımı durdugu için mi dogum başlatılacak
Cok sukur arkadasim. Daha iyi hissedince detay yazacagimnily_y ne yaptı acaba. Umarım sağlıkla kavuşmuştur bebeğine..
Malesef kanalda olduğundan kilo bilgileri artık ciddiye alinmamaliymis çünkü cuma günü 2290 di şimdi 2250 dedi doktor artık kiloya takılmayacaz dedi ama bel çevresi halen zayıfSen gittin mi bakalım seninki kaç kg olmuş
Kafasını karıştırdın evreninDi mi ya biz niye öyle olduk kigerçi evrene hep karışık sinyal gönderiyorum, zaman geçmiyor, aman doğmasın erken derken evren bana sövüyodur şu an
alaturka wc kullanmak diye duymuştumYa aslında müdahalae etmiş hızlandırmış olmak istemiyorum. Egzersiz baabında şiyapmak istiyorum.
geçmiş olsun Allah beterinden korusunAz önce deprem oldu içim bi hoş oldu
Saolasın canımÇok geçmiş olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?