- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Amin amin hepimizigeçmiş olsun Allah beterinden korusun
Bakar diye düşünüyorum 37-38 arası yakarDaha çatıya bakmadık kiii ve doktorum hiç çatı muayenesinde bahsetmiyo bakmadan dogurtmaz beni dimi
Evlilik cüzdanını götürAy benim de kimlik değişmedi doğumda çocuğu adama vermiyorlarmış soyisim farklı diye
İmkansız öyle korunaklı bi yerdeki hiç bişi olmaz Allah’ın izniyleBnm karnımdan bebek hareket ederken çıt diye bi ses geliyo hani böyle ağaç falı kırılır ya onun sesi gbi. Bebeğimin bi yerinin kırılması imkansızın imkansızı demi?
Demi umarım öyledir.İmkansız öyle korunaklı bi yerdeki hiç bişi olmaz Allah’ın izniylehıçkırıyor olabilir mi
Ne yapıyorsa artık annesiDemi umarım öyledir.yok hıçkırığı farklı o aynı yerde ardarda oluyo onu anlyrum da bu 2 3 gündür var o harkt ederken bi anda çıt diyor anlam veremedim
Bende ona randevu almıştım ama gitmedim.Mehmet Şimşek Konyaaltı tarafında. Amin amin inşallah
Neden pekiBende ona randevu almıştım ama gitmedim.
Çıkınca büyük hesaplaşma varNe yapıyorsa artık annesikaç şekle giriyorlar çıkınca sorarsın
Kimlik değişmedi ney laaanAy benim de kimlik değişmedi doğumda çocuğu adama vermiyorlarmış soyisim farklı diye
Bende şıp sesi duyuyorum yaklaşık 1 aydırDemi umarım öyledir.yok hıçkırığı farklı o aynı yerde ardarda oluyo onu anlyrum da bu 2 3 gündür var o harkt ederken bi anda çıt diyor anlam veremedim
Biraz fiyatı yüksek geldi doktorum da radyoloji baksa oda olur deyince gittiğim hastanede baktırdım.Onun fiyatı 550 di ben 200 e yaptirdimNeden peki
Bende de oluyor canım hatta su sesi ile başladı sonra çıt çıt a döndü inanmiolardi video da yakaladım:)Bnm karnımdan bebek hareket ederken çıt diye bi ses geliyo hani böyle ağaç falı kırılır ya onun sesi gbi. Bebeğimin bi yerinin kırılması imkansızın imkansızı demi?
Öylelikle dogum yaptirildi ama degilmis normal kiloda dogdu
Cok sukur arkadasim. Daha iyi hissedince detay yazacagim
İyi fikir nolur nolmaz cüzdanı alalım bizEvlilik cüzdanını götürverirler kimliğe bakmazlar çocuğunkiyle birlikte değişirsin
Beybi bizim bu Ağustosta 1 sene oldu evleneli çok değil o yüzden Pandemi iş güç derken gidemedik değiştirmeyeKimlik değişmedi ney laaanumursamazlıkta lonely bird gibi ol
Bize de bakcakmiBakar diye düşünüyorum 37-38 arası yakar
Ben sorayım yarın ama gülüp geçer gbi geliyoBende şıp sesi duyuyorum yaklaşık 1 aydırhatta burayada yazmıştım yani musluğun son damlası yere düşer ya öyle bir ses ama doktora gittiğimde hep unuttum sormayi
Anladım , bana burun kemiği mevzusu çıkınca düşünmedm artıkBiraz fiyatı yüksek geldi doktorum da radyoloji baksa oda olur deyince gittiğim hastanede baktırdım.Onun fiyatı 550 di ben 200 e yaptirdim
Yaa siz dr a sordunuz mu pekiiBende de oluyor canım hatta su sesi ile başladı sonra çıt çıt a döndü inanmiolardi video da yakaladım:)
Sanmam ya gerek yok bizeBize de bakcakmioylesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?