- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bn 10 gibi gelcem eğitim de var ya10:45 bizimki de senden sonra ben
Köpekbalığı burcuAyy ciddimi ilk defa böyle bi balik burcu görüyorum
Kız ciddi adama al dedim 1 aydır İstanbul’da mezura bulamadı alacak dahaHahaaa ciddi mi getirim
Zaten genel olarak 36 da kanala girmeye basliyorlarmis canim bana da sürpriz oldu, 2 4 hafta içinde doğum gözüküyor artık ama erken gelicekmis gibi hissediyorum sürekli yattigim halde girdiyse, yürüyüş falan yapsaydım demek şimdi suyum gelmistiBenimki 20li haftalardan beri hep baş aşağı duruyor canım geçen hafta girmemişti bakalım cuma ne dicek
Haahhah yaa guldurdunuz valla alemsinizKöpekbalığı burcutek balık değil
Bir milyoncular dolu işine gelmemiştirKız ciddi adama al dedim 1 aydır İstanbul’da mezura bulamadı alacak daha
Bana da doktor yat dedi, evdeyim çalışmıyorum ama yemek vs hiç oturmadım sıkıldım dolandım hep. Normal doğum olmicaksa kanalla işimiz yok zatenZaten genel olarak 36 da kanala girmeye basliyorlarmis canim bana da sürpriz oldu, 2 4 hafta içinde doğum gözüküyor artık ama erken gelicekmis gibi hissediyorum sürekli yattigim halde girdiyse, yürüyüş falan yapsaydım demek şimdi suyum gelmisti
Ne işine geliyor ki bi deniz kenarına gidelim hava alalım desem nere var ki diyorBir milyoncular dolu işine gelmemiştirtmm getiririm canım çantama şimdiden koyum
İyi cesaret yürüyerek hastaneye gitmekmerve sana ne diyicem sen merdiven deyince aklıma geldi , annem benden sonraki kardeşimi doğuma giderken babama tutturmuş ki yürüyerek gidek hastaneye ,yürüyerek gitmişler gidene dek 8cm açılmış bir sancilanmis bir oturmuş yolda , annemdeki cesarete bak kaldı ki öyle değildir,niye öyle bişey yapmış anlamıyorum neyse doğum esnasında doktor anneme laf etmiş ki sen niye böyle bişey yaptın,çocuk az kalsın boguluyormus nefessiz kalarak filan . Birde böyle kadınlar var işte
Evlenmeden önce evet ama evlendikten sonra burdura yerleştimSiz Antalyadami yaşıyorsunuz?
Kendi canı istese oooo nerelere giderNe işine geliyor ki bi deniz kenarına gidelim hava alalım desem nere var ki diyorİstanbulda deniz yokmuş
Valla bizim de daha belli değil doğum şekli, doktorum hiç konusunu açmıyor çatıya bakacakmi bilmiyorum, zayif olduğu için normal doğurabilirim diye umuyorum en sağlıklısı neyse o olsun bakalimBana da doktor yat dedi, evdeyim çalışmıyorum ama yemek vs hiç oturmadım sıkıldım dolandım hep. Normal doğum olmicaksa kanalla işimiz yok zaten
Allah'tan bende öyle bi saçmalık yapmamışİyi cesaret yürüyerek hastaneye gitmek
Geçen gün video attım ya yolda doğuran kadınlarİyi cesaret yürüyerek hastaneye gitmek
O anki ruh hali demek kiAllah'tan bende öyle bi saçmalık yapmamışömrünü yerdim valla başına kalkmaktan , annem aşırı cesaretli bir kadın evet ama çocuk konusunda aşırı hassastır garip yanı .
Ay Allah'ım yok bitter biz herşeyi biliyoruz onlar gibi değiliz onlar deli cesaretiO anki ruh hali demek ki
Bende mi yürüyerek gitsemyolda fııışşyt ederim
Benimki içten vajinaya pıt pıt kafa atıyor gibi hissediyorum, zaten dönmüştü ama kanala da mı girdi naptı bu bebe yaİlk kasigim da hissettiğim zamanlar sadece baş aşağı dönmüştü elime kasığımda geliyordu bı yerleri ama baskı yoktu kanalda degildi ,Şimdi kanala girdi artık baskı da var hareket ederken bı yoğunluk oluyor basınç gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?