2021 Aralık Anneleri

Benimki 20li haftalardan beri hep baş aşağı duruyor canım geçen hafta girmemişti bakalım cuma ne dicek
Zaten genel olarak 36 da kanala girmeye basliyorlarmis canim bana da sürpriz oldu, 2 4 hafta içinde doğum gözüküyor artık ama erken gelicekmis gibi hissediyorum sürekli yattigim halde girdiyse, yürüyüş falan yapsaydım demek şimdi suyum gelmisti

Bana da doktor yat dedi, evdeyim çalışmıyorum ama yemek vs hiç oturmadım sıkıldım dolandım hep. Normal doğum olmicaksa kanalla işimiz yok zaten

merve sana ne diyicem sen merdiven deyince aklıma geldi , annem benden sonraki kardeşimi doğuma giderken babama tutturmuş ki yürüyerek gidek hastaneye ,yürüyerek gitmişler gidene dek 8cm açılmış bir sancilanmis bir oturmuş yolda , annemdeki cesarete bak kaldı ki öyle değildir,niye öyle bişey yapmış anlamıyorum neyse doğum esnasında doktor anneme laf etmiş ki sen niye böyle bişey yaptın,çocuk az kalsın boguluyormus nefessiz kalarak filan . Birde böyle kadınlar var işte

İyi cesaret yürüyerek hastaneye gitmek

Bana da doktor yat dedi, evdeyim çalışmıyorum ama yemek vs hiç oturmadım sıkıldım dolandım hep. Normal doğum olmicaksa kanalla işimiz yok zaten
Valla bizim de daha belli değil doğum şekli, doktorum hiç konusunu açmıyor çatıya bakacakmi bilmiyorum, zayif olduğu için normal doğurabilirim diye umuyorum en sağlıklısı neyse o olsun bakalim

Allah'tan bende öyle bi saçmalık yapmamış ömrünü yerdim valla başına kalkmaktan , annem aşırı cesaretli bir kadın evet ama çocuk konusunda aşırı hassastır garip yanı .
O anki ruh hali demek ki
Bende mi yürüyerek gitsem yolda fııışşyt ederim

Benimki içten vajinaya pıt pıt kafa atıyor gibi hissediyorum, zaten dönmüştü ama kanala da mı girdi naptı bu bebe ya

lonely bird canım şimdi eve geldim izledim videoyu.Pompayla sağma eylemi suyun gelmesini başlatmış kadında.Bunu ben de duyuyorum.Acaba denesem mi evde pompa da var.Seks işini hiç yapamicam.Ne istek var ne ergonomim müsaito da en etkili yöntemlerdenmis ama eledim ben onu.

Bu arada bebek 52 cm 3 buçuk kilo civarı.Cati muayenesi yapmicam ne kadar yapsak da doğumda belli olur bı sıkıntı görürsem ne seni ne bebeği riske atmam sezeryana alırım ama sen keyfi istsen israr da etsen sezeryana almicam normal doğum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…