Hazır ve sabırsızım.Hakkımızda hayırlısı olsun İnşAllah canım
Hayırlı zamanda gelsinler hazır mısın
Hahah aralik grubu olarak sezeryanciyiz
Benim de ilki oyleydi ikinci de 40 50 60 oldu kisa sure amaGeçen girdim 18-19 çıktı 20 bile olmadı bişeyim yok dedim bi daha ki seferde böyle olursan girme dedi
Yaa yine çıkmış kız bende hiç bi belirti yok ne kasılma ne sancıBenim de ilki oyleydi ikinci de 40 50 60 oldu kisa sure ama
Benim de böyle çıktı 4 tane falan doktor pek takmadıBenim de ilki oyleydi ikinci de 40 50 60 oldu kisa sure ama
Canım istemedi çıkmadım merdiven yav.merve sana ne diyicem sen merdiven deyince aklıma geldi , annem benden sonraki kardeşimi doğuma giderken babama tutturmuş ki yürüyerek gidek hastaneye ,yürüyerek gitmişler gidene dek 8cm açılmış bir sancilanmis bir oturmuş yolda , annemdeki cesarete bak kaldı ki öyle değildir,niye öyle bişey yapmış anlamıyorum neyse doğum esnasında doktor anneme laf etmiş ki sen niye böyle bişey yaptın,çocuk az kalsın boguluyormus nefessiz kalarak filan . Birde böyle kadınlar var işte
Niye çıkmadınCanım istemedi çıkmadım merdiven yav.
Yok ya keyfim yatmak istedi.Niye çıkmadın
Sezeryan mı olcan
İyi yapmışsınYok ya keyfim yatmak istedi.
Evet ful yatıştayız diye yolu açık buldu bunlar kesinOlabilir valla canım diyorum ya Kasiktaki kemiklerde hissediyorum farklı olarak ki sende dinlenerek geçiriyorsun bu süreci diye biliyorum dinlenirken daha rahat mı yol alıyorlar napiyolar
Yerim yaa şapşalOğlum sabahtan beri karnımla konuşuyorkız 4 gün sonra nooollluuuurrr doğ diye yalvarıyor
Doğmasını istiyormuş çok Merak ediyorum diyorYerim yaa şapşal4 gün sonra nolcakmış?
Merdiven çok zor ya insan nefes nefese kalıyor squat yapCanım istemedi çıkmadım merdiven yav.
Dizlerim taşımıyo sankiMerdiven çok zor ya insan nefes nefese kalıyor squat yap
Hahsshha senin kızın abiden çekeceği varOğlum sabahtan beri karnımla konuşuyorkız 4 gün sonra nooollluuuurrr doğ diye yalvarıyor
Bu da güzel görünüyor kalçayı esnetir rahatlatırDizlerim taşımıyo sanki
Şunu yapıyorum öne eğilmeden.
Sorma az önce tehdit ediyor bak 4 gün sonra gelmezsen kulaklarını çekerim diyeHahsshha senin kızın abiden çekeceği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?