- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Göğüsleri uyarma nolur nolmaz@lonely bird canım şimdi eve geldim izledim videoyu.Pompayla sağma eylemi suyun gelmesini başlatmış kadında.Bunu ben de duyuyorum.Acaba denesem mi evde pompa da var.Seks işini hiç yapamicam.Ne istek var ne ergonomim müsaito da en etkili yöntemlerdenmis ama eledim ben onu.
Kız suyu geldiyse iyi değil mi iste.Ben de suyum gelsin dogurim istiorum artık.Göğüsleri uyarma nolur nolmaz
Bak çok sıcak su isı da iyi gelmez arkadaşım doğum yapacağı zmn kadının biri saç kurutmayı karnına tutmuş üşümüş diye suyu gelmiş
Nasip artık nasıl gelmek isterse prensese kalmış
Gece vakti birden gelinceKız suyu geldiyse iyi değil mi iste.Ben de suyum gelsin dogurim istiorum artık.
Kız suyu geldiyse iyi değil mi iste.Ben de suyum gelsin dogurim istiorum artık.
Olabilir valla canım diyorum ya Kasiktaki kemiklerde hissediyorum farklı olarak ki sende dinlenerek geçiriyorsun bu süreci diye biliyorum dinlenirken daha rahat mı yol alıyorlar napiyolarBenimki içten vajinaya pıt pıt kafa atıyor gibi hissediyorum, zaten dönmüştü ama kanala da mı girdi naptı bu bebe ya
Canim noluyor dogummu baslatyrz bu gece vakti gelenleriBak bunlsrı dene bi de
Yok yok arkadaşa önermiştim kasım annelerindenCanim noluyor dogummu baslatyrz bu gece vakti gelenleri
Hemen bakiorumBak bunlsrı dene bi de
38 i dolduranlari baslatalmYok yok arkadaşa önermiştim kasım annelerindenbnm işim olmaz ya
Biz uğraşmayalım boşver biz rahat rahat takılalım38 i dolduranlari baslatalm
Pztsi insallah cnm senin yarnmiydi?Biz uğraşmayalım boşver biz rahat rahat takılalım
Kontrol ne zmn
Cuma inşallahPztsi insallah cnm senin yarnmiydi?
Ay az kalmis guzel haberler ins .nst gircen dmi dogum tarihi de verirmi artk:)Cuma inşallah
Nst girmem çünkü bişim yokAy az kalmis guzel haberler ins .nst gircen dmi dogum tarihi de verirmi artk:)
Dr gerek gormuyormu. Ben gircem pztsi de:)Nst girmem çünkü bişim yokevet gün verecek
Bakalim hangi gun 1 aralikmi acebaNst girmem çünkü bişim yokevet gün verecek
Geçen girdim 18-19 çıktı 20 bile olmadı bişeyim yok dedim bi daha ki seferde böyle olursan girme dediDr gerek gormuyormu. Ben gircem pztsi de:)
Tahminen 2 sanırımBakalim hangi gun 1 aralikmi aceba
A asabiyimben5 yapıyor sadeceKızlar bugün şoktan pilates topu aldım biraz egzersiz yapmaya başlasam dedim yapan var mi aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?