Bi de kelebek duruşu varmış. Öyle oturma ihtiyacı duyuyodum zaten. Megerse o oturuşun bi adi varmış o da yapılması gereken hareketlerdenmiş.Bu da güzel görünüyor kalçayı esnetir rahatlatır
Aynen benimki de:)Benim de böyle çıktı 4 tane falan doktor pek takmadı
Hatta soluma yatmaktan bebekte soldan soldan girmiş kanala doktor dediEvet ful yatıştayız diye yolu açık buldu bunlar kesin
Valla pompa bana mantıklı geldi beybi sonuçta zaten son anlarındasın her türlü doğum başlicak cumartesiye. Kocadan ben de bu aralar çok gıcık kapıyorum normal elemen onulonely bird canım şimdi eve geldim izledim videoyu.Pompayla sağma eylemi suyun gelmesini başlatmış kadında.Bunu ben de duyuyorum.Acaba denesem mi evde pompa da var.Seks işini hiç yapamicam.Ne istek var ne ergonomim müsait o da en etkili yöntemlerdenmis ama eledim ben onu.
Ay yarın kontrol var saatler geçmiyo sanki ilk kese görme zamanlarındaki heyecan gibi.
Hayırlısı be gülüm.ayyy guzel haberlerini bekliyoruz bir de dogum olrmusss
IhlamurBogazlarim inanilmaz geriliyor hapsiriyorum sanirim nezle turu birseyler oldum ne iyi gelir ki
Zarari yok mu hamileykenIhlamur
Bi tek onun zararı yok nerdeyse.Zarari yok mu hamileyken
Ay iceyim o zaman balli limonlu su ictm ama yok ayniBi tek onun zararı yok nerdeyse.
Sifa olsun inşallah.Ay iceyim o zaman balli limonlu su ictm ama yok ayni
Ay iceyim o zaman balli limonlu su ictm ama yok ayniBi tek onun zararı yok nerdeyse.
Bende ballı süt içtim gündüz. Iyi geldi boğazıma ama gaz sancisi yaptı galiba sütAy iceyim o zaman balli limonlu su ictm ama yok ayni
Canım sıcağa yakın ılık suya yarım limon, bir çay kaşığı bal, birkaç damla sirke ve azıcık karabiber ekle iç. Boğazı çok rahatlatıyorBogazlarim inanilmaz geriliyor hapsiriyorum sanirim nezle turu birseyler oldum ne iyi gelir ki
Onu emzirme eğitmeni önermedi Merve onun yerine 3 lt su , papatya çayı, yeşil yapraklı sebzeler , rezene 3 ana 3 ara öğün ve kuruyemiş dediÇay demişken süt için çay içecek filan alan oldu mu?
Rezene içerdiği bir maddeden dolayı önerilmiyor diye biliyorum, neydi unuttum ama bir araştırmakta fayda varOnu emzirme eğitmeni önermedi Merve onun yerine 3 lt su , papatya çayı, yeşil yapraklı sebzeler , rezene 3 ana 3 ara öğün ve kuruyemiş dedi
Arifoğlu muskatlı çay aldım tavsiye üstüneÇay demişken süt için çay içecek filan alan oldu mu?
Rezene peki normal bitki çayı gibi günde 2 bardak içebiliyoz di mi? Papatyayı hiç sevmem. Suyu bol içeriz o kolay.Onu emzirme eğitmeni önermedi Merve onun yerine 3 lt su , papatya çayı, yeşil yapraklı sebzeler , rezene 3 ana 3 ara öğün ve kuruyemiş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?