2021 Aralık Anneleri

Kızlar iyi geceler. Okudum hepinizi asayiş berkemal Benim kızlar, ben hastayız ondan yazamıyorum çok ama okuyorum. Bikac gün önce aklıma gelmişti yazmayı unuttum. Bu eşleri isim konusunda emrivaki yapanlar e devletten kimlik başvurusu yapılıyor. Onlar isim koymadan siz başvuru yapın e doğum raporu olmasi yeterli. Eve geliyor kimlik ücretsiz ve başka işleme gerek olmadan. Ne fenayım

Yuva dagitan yontem

Geçmiş olsun git dinlen milletin evliliğini karıştırmaa

Günde 1 tane en fazla demişti benim doktor,
Aa niye acaba. Ben o en guvenilir biliyorum. Zaten 2den falza hic bi cayı olmadığı gibi onu da içmem. Hatta ıhlamur bende ekstra bağırsakları bozar.

Bogazlarim inanilmaz geriliyor hapsiriyorum sanirim nezle turu birseyler oldum ne iyi gelir ki
Pekmeze limon damlatip ye canım ıhlamur iç süte bal karabiber kâtip iç sarımsak ye ben bunlarla iki üç güne atlattım çok şükür birde bol mandalina
Çay demişken süt için çay içecek filan alan oldu mu?
Dün baktım bende humananin rezeneli çayını alacaktım sonra doğumdan sonra alırım dedim bıraktım

Aa niye acaba. Ben o en guvenilir biliyorum. Zaten 2den falza hic bi cayı olmadığı gibi onu da içmem. Hatta ıhlamur bende ekstra bağırsakları bozar.
Doğrusu bu uyarıyı hamileleğin ilk aylarında yapmıştı düşük riskine karşı, bütün otlara düşman gözüyle bakıyorum şuan

Bende ballı süt içtim gündüz. Iyi geldi boğazıma ama gaz sancisi yaptı galiba süt
Ben su iciyordum toparliyordu ama bu sefer iyi usuttum heralde gece surekli ustumu aciyordum esim de birkac gun once bogazlrm diyordu ya ondan gecti insallah gcer biran once son haftalar cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…