Ya evet onu da duydum ama ebe öyle dedi bilmyrum kiRezene içerdiği bir maddeden dolayı önerilmiyor diye biliyorum, neydi unuttum ama bir araştırmakta fayda var
Ay bilmyrum ki bi sorayım onuRezene peki normal bitki çayı gibi günde 2 bardak içebiliyoz di mi? Papatyayı hiç sevmem. Suyu bol içeriz o kolay.
Aaa töbeeBunu buldum..
Sağolasın canım
Iciliyor cnmZarari yok mu hamileyken
Yuva dagitan yontemKızlar iyi geceler. Okudum hepinizi asayiş berkemalBenim kızlar, ben hastayız ondan yazamıyorum çok ama okuyorum. Bikac gün önce aklıma gelmişti yazmayı unuttum. Bu eşleri isim konusunda emrivaki yapanlar e devletten kimlik başvurusu yapılıyor. Onlar isim koymadan siz başvuru yapın e doğum raporu olmasi yeterli. Eve geliyor kimlik ücretsiz ve başka işleme gerek olmadan. Ne fenayım
Geçmiş olsun git dinlen milletin evliliğini karıştırmaaKızlar iyi geceler. Okudum hepinizi asayiş berkemalBenim kızlar, ben hastayız ondan yazamıyorum çok ama okuyorum. Bikac gün önce aklıma gelmişti yazmayı unuttum. Bu eşleri isim konusunda emrivaki yapanlar e devletten kimlik başvurusu yapılıyor. Onlar isim koymadan siz başvuru yapın e doğum raporu olmasi yeterli. Eve geliyor kimlik ücretsiz ve başka işleme gerek olmadan. Ne fenayım
Günde 1 tane en fazla demişti benim doktor,Ihlamur
Aa niye acaba. Ben o en guvenilir biliyorum. Zaten 2den falza hic bi cayı olmadığı gibi onu da içmem. Hatta ıhlamur bende ekstra bağırsakları bozar.Günde 1 tane en fazla demişti benim doktor,
Pekmeze limon damlatip ye canım ıhlamur iç süte bal karabiber kâtip iç sarımsak ye ben bunlarla iki üç güne atlattım çok şükür birde bol mandalinaBogazlarim inanilmaz geriliyor hapsiriyorum sanirim nezle turu birseyler oldum ne iyi gelir ki
Dün baktım bende humananin rezeneli çayını alacaktım sonra doğumdan sonra alırım dedim bıraktımÇay demişken süt için çay içecek filan alan oldu mu?
Doğrusu bu uyarıyı hamileleğin ilk aylarında yapmıştı düşük riskine karşı, bütün otlara düşman gözüyle bakıyorum şuanAa niye acaba. Ben o en guvenilir biliyorum. Zaten 2den falza hic bi cayı olmadığı gibi onu da içmem. Hatta ıhlamur bende ekstra bağırsakları bozar.
Bnm de uyuşuyor gece uyuşukluğa uyandımEllerimin acısına uyandım öyle şişmiş ki
Yatarken süt içtim tuzlu da yemedim aç yattım sayılır. Şekerime tansiyonuma baktım normal. Doğurucaz mı nedir bu şişlikBnm de uyuşuyor gece uyuşukluğa uyandım
Son ay çok normal bnm bacaklarım şişti nerdeyse 15 gündür su içmeyi ihmal etmeYatarken süt içtim tuzlu da yemedim aç yattım sayılır. Şekerime tansiyonuma baktım normal. Doğurucaz mı nedir bu şişlik
Sabunla çıkarmayı dene bi müddet takma artık3 gün önce hiç şişmiyorum demiştim bu sabah alyansım parmağımdan çıkmıyor günaydınlar
Ben su iciyordum toparliyordu ama bu sefer iyi usuttum heralde gece surekli ustumu aciyordum esim de birkac gun once bogazlrm diyordu ya ondan gecti insallah gcer biran once son haftalar cok zorBende ballı süt içtim gündüz. Iyi geldi boğazıma ama gaz sancisi yaptı galiba süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?