- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Yok normal çıktı ama zor çıktı artık vedalaşma vakti geldiSabunla çıkarmayı dene bi müddet takma artık
Aynen resmen nazar verdim kendime son 1 haftada oldu her şey3 gün önce hiç şişmiyorum demiştim bu sabah alyansım parmağımdan çıkmıyor günaydınlar
Sagol cnm bunu da yapayim toparlamam lazim biran once ruyamda bile acil acil geziyordum hicbirsey yapamiyor musunuz cok kotuyum diyeCanım sıcağa yakın ılık suya yarım limon, bir çay kaşığı bal, birkaç damla sirke ve azıcık karabiber ekle iç. Boğazı çok rahatlatıyor
İlk 3 ay bana da hiçbi şey içirmediGünde 1 tane en fazla demişti benim doktor,
Ay en korktuğum şey3 gün önce hiç şişmiyorum demiştim bu sabah alyansım parmağımdan çıkmıyor günaydınlar
Tamam cnm sagol insallah ben de atltrm o kadar cok terledim ki gecePekmeze limon damlatip ye canım ıhlamur iç süte bal karabiber kâtip iç sarımsak ye ben bunlarla iki üç güne atlattım çok şükür birde bol mandalina
Dün baktım bende humananin rezeneli çayını alacaktım sonra doğumdan sonra alırım dedim bıraktım
Aynen resmen nazar verdim kendime son 1 haftada oldu her şey
Gün içinde iniyormuş o şişlik ama izlemedeyimAy en korktuğum şey
Epeydir çıkardım korkumdanmbi gün içinden çıkamazsam diye
İniyor ama tam değil gece yatınca böyle oldu benim arı sokmuş gibi el ayak acısına uyanıyorumGün içinde iniyormuş o şişlik ama izlemedeyim
Takma canım bişi olmaz artıkYok normal çıktı ama zor çıktı artık vedalaşma vakti geldi
İniyor gibi bizi kandırıyor hooop geri şişiyorGün içinde iniyormuş o şişlik ama izlemedeyim
Evet canım çok zor oluyor geçmiş olsun dikkat et bol bol c vitamini alBen su iciyordum toparliyordu ama bu sefer iyi usuttum heralde gece surekli ustumu aciyordum esim de birkac gun once bogazlrm diyordu ya ondan gecti insallah gcer biran once son haftalar cok zor
Çıkana kadar o içim rahatnetmez benimGün içinde iniyormuş o şişlik ama izlemedeyim
Sagol canimEvet canım çok zor oluyor geçmiş olsun dikkat et bol bol c vitamini al
Ben de 1haftadir cekiyorum ayni seyi bebis buyudukce son haftalarda oluyor sanirim dolabinda bamya falan varsa bamya yemegi yap dene cnmGünaydın.. Kızlar yaaa acayip kabızlık var bende bugünayıptır söylemesi 1 saattir tuvaletteyim. Ikınmak ta yasak napacağımı şaşırdım oturdum klozete bekliyorum belki bir ihtimal gelir diye baktım olmuyor kızımdan telefonu istedim bari topiğe girim bakim doğuran olmuş mu dedim ama asayiş berkemalmiş burda neyse kayısı ve su dışında tavsiyeleriniz neler. Hayır artık yemekte yiyemiyorum bulantı lar dan neden bu kabızlık ki anlamış değilim
Tşk ederim cnm. Var Bi neneyeyimBen de 1haftadir cekiyorum ayni seyi bebis buyudukce son haftalarda oluyor sanirim dolabinda bamya falan varsa bamya yemegi yap dene cnm
Ay dün bende cikartamadim bı daha takmayacam rugan ayakkabım vardı oda olmadı dün esim uğraştı uğraştı sokamadi ayağıma spor ayakkabıya devam3 gün önce hiç şişmiyorum demiştim bu sabah alyansım parmağımdan çıkmıyor günaydınlar
Oyy ben normalde bile ayakkabının sıkısına gelemem pofidik pofidik giyiniyorum hepAy dün bende cikartamadim bı daha takmayacam rugan ayakkabım vardı oda olmadı dün esim uğraştı uğraştı sokamadi ayağıma spor ayakkabıya devam
2 3 icmisimdir benimki iceblrsn demisti:sGünde 1 tane en fazla demişti benim doktor,
Ellerim tombik tombikYatarken süt içtim tuzlu da yemedim aç yattım sayılır. Şekerime tansiyonuma baktım normal. Doğurucaz mı nedir bu şişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?