- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Bi değişiklik olsun dedim hamilelikten hep rahat kombin giymekten bıktımOyy ben normalde bile ayakkabının sıkısına gelemem pofidik pofidik giyiniyorum hep
Ben de de var bu ara cok zor insallah duzelirGünaydın.. Kızlar yaaa acayip kabızlık var bende bugünayıptır söylemesi 1 saattir tuvaletteyim. Ikınmak ta yasak napacağımı şaşırdım oturdum klozete bekliyorum belki bir ihtimal gelir diye baktım olmuyor kızımdan telefonu istedim bari topiğe girim bakim doğuran olmuş mu dedim ama asayiş berkemalmiş burda neyse kayısı ve su dışında tavsiyeleriniz neler. Hayır artık yemekte yiyemiyorum bulantı lar dan neden bu kabızlık ki anlamış değilim
Iki buçukta
Az kalmış güzel haberlerle gelIki buçukta
Ben çareyi sabah uyanır uyanmaz yarım litre su içmekte buldum. Aç karınla yarım litfe su içip biraz yatak keyfi yapıyorum sonra öyle bi geliyor ki tuvalete zor yetişiyorumGünaydın.. Kızlar yaaa acayip kabızlık var bende bugünayıptır söylemesi 1 saattir tuvaletteyim. Ikınmak ta yasak napacağımı şaşırdım oturdum klozete bekliyorum belki bir ihtimal gelir diye baktım olmuyor kızımdan telefonu istedim bari topiğe girim bakim doğuran olmuş mu dedim ama asayiş berkemalmiş burda neyse kayısı ve su dışında tavsiyeleriniz neler. Hayır artık yemekte yiyemiyorum bulantı lar dan neden bu kabızlık ki anlamış değilim
Kabızlık uzmanı benimGünaydın.. Kızlar yaaa acayip kabızlık var bende bugünayıptır söylemesi 1 saattir tuvaletteyim. Ikınmak ta yasak napacağımı şaşırdım oturdum klozete bekliyorum belki bir ihtimal gelir diye baktım olmuyor kızımdan telefonu istedim bari topiğe girim bakim doğuran olmuş mu dedim ama asayiş berkemalmiş burda neyse kayısı ve su dışında tavsiyeleriniz neler. Hayır artık yemekte yiyemiyorum bulantı lar dan neden bu kabızlık ki anlamış değilim
bestlak damla aldım. hastane çantama da koycam bi tane. doğumdan hemen sonra başlıcam.Çay demişken süt için çay içecek filan alan oldu mu?
aa benim oğlana veriyoduk biz rezene :O kendim de içiyodum çayınıBunu buldum..
Evet onu da duymustum.bestlak damla aldım. hastane çantama da koycam bi tane. doğumdan hemen sonra başlıcam.
Merve sana bir sürprizim varRüyamda suyum gelmişti. Eşim panikle hasyaneye gitmeye çalışıyo diyorum sakin ol. Hemen bi sey olmaz korkma filan diye onu sakinlestirmeye çalışıyorum
Uyandığımda da yeşilimsi leke gelmisti biraz katı. Galiba azcık nişanım geldi bi günde enfeksiyon olmadıysam. Bana az geldi yani normali ne kadar oluyor bilmiyorum ama daha çok olmalıydı bence.Neyse ki sakinim kontrol var bugün soracam doktora.
Herkes kabız ben on dakikada 2 kez wc gittim. Daha da gidecem galiba.
Bn terlik giyebilsem çorapsız daha rahatımAy dün bende cikartamadim bı daha takmayacam rugan ayakkabım vardı oda olmadı dün esim uğraştı uğraştı sokamadi ayağıma spor ayakkabıya devam
Doğurdun mu gebertirimMerve sana bir sürprizim var
1 haftaya doğurdun doğurdun yoksa sıra benimDoğurdun mu gebertirim
Ya senle günümüz ayrı sen de istersen doğurabilirsin cınım1 haftaya doğurdun doğurdun yoksa sıra benim
AdamsınYa senle günümüz ayrı sen de istersen doğurabilirsin cınım
Nişan yeşil renkli olur mu ki yaa normal akıntı olmasınRüyamda suyum gelmişti. Eşim panikle hasyaneye gitmeye çalışıyo diyorum sakin ol. Hemen bi sey olmaz korkma filan diye onu sakinlestirmeye çalışıyorum
Uyandığımda da yeşilimsi leke gelmisti biraz katı. Galiba azcık nişanım geldi bi günde enfeksiyon olmadıysam. Bana az geldi yani normali ne kadar oluyor bilmiyorum ama daha çok olmalıydı bence.Neyse ki sakinim kontrol var bugün soracam doktora.
Herkes kabız ben on dakikada 2 kez wc gittim. Daha da gidecem galiba.
Artık normal sezaryen de istesen zaten haftaya alırlardı gaayet zamanı iyi. Sağlıcakla gelsin inşallahAdamsın
Suyumuz fazla olduğu için perinatolog daha fazla beklemek istemiyorum, haftaya kadar gelmezse Perşembe sezaryen dedi. Heyecan bastı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?