- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
Maalesefçatı kemiklerim çok ağrır oldu.yürürken çok acıyor. sizinde öyle mi?
O kadar doğurası var ki, burnu aksa nişan geldi sanacakNişan yeşil renkli olur mu ki yaa normal akıntı olmasın
Çok renk saydılar olabilir diyeNişan yeşil renkli olur mu ki yaa normal akıntı olmasın
Bazı pozisyonkarda kalakalıyorum kıpırdayamıyorun.çatı kemiklerim çok ağrır oldu.yürürken çok acıyor. sizinde öyle mi?
Ben aslında normal denemek istiyordum ama romatizmadan dolayı seni zorlamak istemiyorum dedi. Gelirse durdurmayız ama gelmezse beklemeye gerek yok dedi. HayırlısıArtık normal sezaryen de istesen zaten haftaya alırlardı gaayet zamanı iyi. Sağlıcakla gelsin inşallah
Benim sürekli sarı yeşil karışık renkte akıntım var ama enfeksiyonum yok yeni tahlil yapıldıÇok renk saydılar olabilir diyebi günde enfeksiyon olmuş olmayayım yav
Hayırlısı tabi kim bebek normal gelmek istiyosa normal gelir zaten. Akışa bırakBen aslında normal denemek istiyordum ama romatizmadan dolayı seni zorlamak istemiyorum dedi. Gelirse durdurmayız ama gelmezse beklemeye gerek yok dedi. Hayırlısı
Aa benin ilk ayolBenim sürekli sarı yeşil karışık renkte akıntım var ama enfeksiyonum yok yeni tahlil yapıldı
Ah yaz olsa ben de sandaletle dolaşıyordum rahat rahat ,üşütme sakın hamileliğinde öyle ayaktan üşütüp duran annelerin bebeklerinde de hep gaz şikayeti falan oluyor onlara da yansıyor sıcak dursun ayaklarinBn terlik giyebilsem çorapsız daha rahatımmalum soğuklar üşütcem diye tırsıyom
Nişan sarımsı ya da kanlı oluyormuşRüyamda suyum gelmişti. Eşim panikle hasyaneye gitmeye çalışıyo diyorum sakin ol. Hemen bi sey olmaz korkma filan diye onu sakinlestirmeye çalışıyorum
Uyandığımda da yeşilimsi leke gelmisti biraz katı. Galiba azcık nişanım geldi bi günde enfeksiyon olmadıysam. Bana az geldi yani normali ne kadar oluyor bilmiyorum ama daha çok olmalıydı bence.Neyse ki sakinim kontrol var bugün soracam doktora.
Herkes kabız ben on dakikada 2 kez wc gittim. Daha da gidecem galiba.
Zaten onun korkusuna giyemiyom hayırlısıyla bi doğursak da rahata ersekAh yaz olsa ben de sandaletle dolaşıyordum rahat rahat ,üşütme sakın hamileliğinde öyle ayaktan üşütüp duran annelerin bebeklerinde de hep gaz şikayeti falan oluyor onlara da yansıyor sıcak dursun ayaklarin
Nişandir o dün bı video izledim aslında herkeste nişan geliyormuş ama herkesin ki kanlı olmadığı için anlaşılmıyormuş katı şekilde başka ne olabilir ki tıpa görevi görüyor o da zaten, bide son günler metabolizma hizlaniyormus İshal vakaları gorulebiliyormusRüyamda suyum gelmişti. Eşim panikle hasyaneye gitmeye çalışıyo diyorum sakin ol. Hemen bi sey olmaz korkma filan diye onu sakinlestirmeye çalışıyorum
Uyandığımda da yeşilimsi leke gelmisti biraz katı. Galiba azcık nişanım geldi bi günde enfeksiyon olmadıysam. Bana az geldi yani normali ne kadar oluyor bilmiyorum ama daha çok olmalıydı bence.Neyse ki sakinim kontrol var bugün soracam doktora.
Herkes kabız ben on dakikada 2 kez wc gittim. Daha da gidecem galiba.
Ben de birden çok katı olunca şüphelendim ama bilemiyorum tabi. Kan yok.Nişandir o dün bı video izledim aslında herkeste nişan geliyormuş ama herkesin ki kanlı olmadığı için anlaşılmıyormuş katı şekilde başka ne olabilir ki tıpa görevi görüyor o da zaten, bide son günler metabolizma hizlaniyormus İshal vakaları gorulebiliyormushadi inşallah yakın senin ki
Ben tabi ki seni çok iyi anlıyorum ye iç yat olunca öyle 10 kg yla doğumu tamamlayacaktim çocuğa kilo aldıracam diye şuan 12 kg olmuşum yani haftada 1 alıyorum ben de 15 kg yla doguma gidicem gibiBenim gibi haftada 1 kg alan var mıdaha doğuma 5 hafta var desek 5 kg mı alıcam yani ben
Kan olmuyormuş herkeste ,bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bende merak ettim doktorun yorumunu enfeksiyonda değildir inşallah son dakkaBen de birden çok katı olunca şüphelendim ama bilemiyorum tabi. Kan yok.
Valla bakıcam bu hafta kilo falan almadıysa daha da böyle camış gibi yememBen tabi ki seni çok iyi anlıyorum ye iç yat olunca öyle 10 kg yla doğumu tamamlayacaktim çocuğa kilo aldıracam diye şuan 12 kg olmuşum yani haftada 1 alıyorum ben de 15 kg yla doguma gidicem gibihep de basenden almışım ölçtüm bide ödem var 2 gündür
Ben alıyor gibiyim sanki bu araBenim gibi haftada 1 kg alan var mıdaha doğuma 5 hafta var desek 5 kg mı alıcam yani ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?