2021 Aralık Anneleri

Artık normal sezaryen de istesen zaten haftaya alırlardı gaayet zamanı iyi. Sağlıcakla gelsin inşallah
Ben aslında normal denemek istiyordum ama romatizmadan dolayı seni zorlamak istemiyorum dedi. Gelirse durdurmayız ama gelmezse beklemeye gerek yok dedi. Hayırlısı

Bn terlik giyebilsem çorapsız daha rahatım malum soğuklar üşütcem diye tırsıyom
Ah yaz olsa ben de sandaletle dolaşıyordum rahat rahat ,üşütme sakın hamileliğinde öyle ayaktan üşütüp duran annelerin bebeklerinde de hep gaz şikayeti falan oluyor onlara da yansıyor sıcak dursun ayaklarin

Nişan sarımsı ya da kanlı oluyormuş
Dr sorarsın inşallah enfeksiyon değildir
Senin ki normal olan sanırım uygulamada öyle diyor

Zaten onun korkusuna giyemiyom hayırlısıyla bi doğursak da rahata ersek

Nişandir o dün bı video izledim aslında herkeste nişan geliyormuş ama herkesin ki kanlı olmadığı için anlaşılmıyormuş katı şekilde başka ne olabilir ki tıpa görevi görüyor o da zaten, bide son günler metabolizma hizlaniyormus İshal vakaları gorulebiliyormus hadi inşallah yakın senin ki

Ben de birden çok katı olunca şüphelendim ama bilemiyorum tabi. Kan yok.

Benim gibi haftada 1 kg alan var mı daha doğuma 5 hafta var desek 5 kg mı alıcam yani ben
Ben tabi ki seni çok iyi anlıyorum ye iç yat olunca öyle 10 kg yla doğumu tamamlayacaktim çocuğa kilo aldıracam diye şuan 12 kg olmuşum yani haftada 1 alıyorum ben de 15 kg yla doguma gidicem gibi hep de basenden almışım ölçtüm bide ödem var 2 gündür

Yamuna korse düşünen varsa kendi sitesinde Kasım indiriminde şuan ben bir beden küçük aldım ,bir süre sıradan bı korseyle baglayacam karnımı

Valla bakıcam bu hafta kilo falan almadıysa daha da böyle camış gibi yemem zaten yiicem diye zorlanıyorum bide tartıda hızlı hızlı +’ları görünce moralim bozuluyor valla

Benim gibi haftada 1 kg alan var mı daha doğuma 5 hafta var desek 5 kg mı alıcam yani ben
Ben alıyor gibiyim sanki bu ara
Haftada birer birer gidiyorum
İnşallah 2 haftam vardır

İİçinizde lansinoh göğüs kremi alan yok mu??

Bi de bu çocuk delirdi 2 gündür
Karnımdan dışarı çıkmaya çalışıyor resmen
Doktora söylemem gerekmiyor di mi?
Bi de alttan çıkacak gibi sanki
Sürekli alt kısımda bi irkilme durumu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…