- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
İşin kötü tarafı kanala girince ölçümler sağlıklı olmuyormuş hatta doktorum geçen haftadan daha az ölçtü, yani ben alıyormu almiyormu şuan bilemiyorum mecbur doğuma kadar yemeye devamValla bakıcam bu hafta kilo falan almadıysa daha da böyle camış gibi yememzaten yiicem diye zorlanıyorum bide tartıda hızlı hızlı +’ları görünce moralim bozuluyor valla
Benim hamilelikten önce de sürekli akıntım olurdu, günlük ped olmadan dolaşamam, günde 15-20 tane günlük ped değiştiririmAa benin ilk ayol
Ben aldım lansinoh krem ama hiç açıp bakmadım direkt bavula attımBen alıyor gibiyim sanki bu ara
Haftada birer birer gidiyorum
İnşallah 2 haftam vardır
İİçinizde lansinoh göğüs kremi alan yok mu??
Bi de bu çocuk delirdi 2 gündür
Karnımdan dışarı çıkmaya çalışıyor resmen
Doktora söylemem gerekmiyor di mi?
Bi de alttan çıkacak gibi sanki
Sürekli alt kısımda bi irkilme durumu var
Hahah bende inşallah 2 haftam vardır diyorumBen alıyor gibiyim sanki bu ara
İnşallah 2 haftam vardır
hadi hayırlısı inşallahRüyamda suyum gelmişti. Eşim panikle hasyaneye gitmeye çalışıyo diyorum sakin ol. Hemen bi sey olmaz korkma filan diye onu sakinlestirmeye çalışıyorum
Uyandığımda da yeşilimsi leke gelmisti biraz katı. Galiba azcık nişanım geldi bi günde enfeksiyon olmadıysam. Bana az geldi yani normali ne kadar oluyor bilmiyorum ama daha çok olmalıydı bence.Neyse ki sakinim kontrol var bugün soracam doktora.
Herkes kabız ben on dakikada 2 kez wc gittim. Daha da gidecem galiba.
Ben de yaklaştı diye umarak kullanayım artık günde bi kere dedimBen aldım lansinoh krem ama hiç açıp bakmadım direkt bavula attım
Benim de öyle çocuk kafayı yedi, sürekli vajinamda iğne batması baskı hissediyorum sanki eli kolu çıkacak deliktenyine de söyle doktoruna randevun yakın zamandaysa bence
Ay bi baksanaHahah bende inşallah 2 haftam vardır diyorumben aldım ama daha acmamistim şimdi karnimin yağından sürüyordum, haftaya da ona baslayacam, istersen bakayım
Evet aşırı katiymis baktım sıkınca bile zor geliyorAy bi baksana
Seninki de vazelin gibi sert yapılı mı
10 günde 2 kg almışlığım varBenim gibi haftada 1 kg alan var mıdaha doğuma 5 hafta var desek 5 kg mı alıcam yani ben
Amaaan aklında kalacağına manyak desinler boşverBen de yaklaştı diye umarak kullanayım artık günde bi kere dedim
Ama adeta bi vazelin yapısı
Randevum ta haftaya ya
Bugün bi telefon açacağım tahlil için de
Acaba bahsetsem mi bilemedim
Yine aradı bu manyak diyecekler
Balm gibi sert bi yapısı varEvet aşırı katiymis baktım sıkınca bile zor geliyor
Ben de her wcde günlük ped kullanıyorum ya. Severim kimisi zararlı der ama. Akıntı olayım olmaz pek. Zararı olmasın da ugraşırsın biraz napalımBenim hamilelikten önce de sürekli akıntım olurdu, günlük ped olmadan dolaşamam, günde 15-20 tane günlük ped değiştiririmtamamen bünyeyle alakalı baya araştırılmıştı benim ama hiçbir şey çıkmadı bazı vücutlar üretiyormuş bu şekilde
Zaten bu gidişle 2. Çocuğa bu doktora gidemeyeceğim utançtsnAmaaan aklında kalacağına manyak desinler boşver10 kere doğurmadık sonuçta
Parmağında biraz ez canim, valla bilmiyorum ki o kadar ovuluyor hızlı emiyordur belki ama bı acidan iyi hemen bitmez kıvamı çok yoğunBalm gibi sert bi yapısı var
Elimde ısıtırım yumuşar sandım yine olmadı
Nasıl sürülecek ki o acaba
Bu haliyle normak göğsüme sürsem tahriş olur zaten bence
Senin de yemen değişti mi? Biz yeme olayını abarttığımız için mi alıyoruz yoksam bu haftalarda kilo artışı uçuşa mı geçiyor onu anlamam lazımBen alıyor gibiyim sanki bu ara
İnşallah 2 haftam vardır
Ya bunu ben ilk kez duydum. Çok da mantıklı gelmedi çünkü çocuğum kafasının bi kıslı kanala giriyor e kilo kafadan ölçülmüyor kiİşin kötü tarafı kanala girince ölçümler sağlıklı olmuyormuş hatta doktorum geçen haftadan daha az ölçtü, yani ben alıyormu almiyormu şuan bilemiyorum mecbur doğuma kadar yemeye devam
Yemelerin değiştiği için mi yoksa yemelerin standart ama yine hızlı mı almaya başladın?10 günde 2 kg almışlığım var
Ezdim ama hiç yumuşamadı işyeParmağında biraz ez canim, valla bilmiyorum ki o kadar ovuluyor hızlı emiyordur belki ama bı acidan iyi hemen bitmez kıvamı çok yoğun
Yemem şöyle değiştiSenin de yemen değişti mi? Biz yeme olayını abarttığımız için mi alıyoruz yoksam bu haftalarda kilo artışı uçuşa mı geçiyor onu anlamam lazım
Lansinoh balm aldım ben sürmesi zor oluyor kremi dediler diye. Kavanozundayken vazelin gibi görünüyor ama parmağımla alınca sümüksü bi yapısı bar yumuşacık oluyor ve sürümü aşırı basitBide gümüş kapak aldıysan onu kremsiz de kullanabilirsin. Ben bazen hiçbi şey sürmeden günde iki saat gümüş kapak takıyorum yumuşacık yapıyor
Dün işte radyoloji uzmanına az söylediniz kiloyu almamismi dedim öyle dedi , bende gittim kendi doktoruma sordum bana böyle böyle dedi diye oda evet doğru çünkü baş ölçüsüyle de alakası var kilonun dedi kanaldayken doğru olcemiyoruz dedi ve hattta iki doktor da farklı kilolar söyledi üstelik başı da mesele iki hafta önden giderdi hep şimdi günü gününe ciktiSenin de yemen değişti mi? Biz yeme olayını abarttığımız için mi alıyoruz yoksam bu haftalarda kilo artışı uçuşa mı geçiyor onu anlamam lazım
Lansinoh balm aldım ben sürmesi zor oluyor kremi dediler diye. Kavanozundayken vazelin gibi görünüyor ama parmağımla alınca sümüksü bi yapısı bar yumuşacık oluyor ve sürümü aşırı basitBide gümüş kapak aldıysan onu kremsiz de kullanabilirsin. Ben bazen hiçbi şey sürmeden günde iki saat gümüş kapak takıyorum yumuşacık yapıyor
Ya bunu ben ilk kez duydum. Çok da mantıklı gelmedi çünkü çocuğum kafasının bi kıslı kanala giriyor e kilo kafadan ölçülmüyor ki
Yemelerin değiştiği için mi yoksa yemelerin standart ama yine hızlı mı almaya başladın?
Ay bi an doğurdun sandım02.12 .2021 veeee Eymentaa dogurur
Senin de yemen değişti mi? Biz yeme olayını abarttığımız için mi alıyoruz yoksam bu haftalarda kilo artışı uçuşa mı geçiyor onu anlamam lazım
Ya bunu ben ilk kez duydum. Çok da mantıklı gelmedi çünkü çocuğum kafasının bi kıslı kanala giriyor e kilo kafadan ölçülmüyor ki
Yemelerin değiştiği için mi yoksa yemelerin standart ama yine hızlı mı almaya başladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?