2021 Aralık Anneleri

Valla bakıcam bu hafta kilo falan almadıysa daha da böyle camış gibi yemem zaten yiicem diye zorlanıyorum bide tartıda hızlı hızlı +’ları görünce moralim bozuluyor valla
İşin kötü tarafı kanala girince ölçümler sağlıklı olmuyormuş hatta doktorum geçen haftadan daha az ölçtü, yani ben alıyormu almiyormu şuan bilemiyorum mecbur doğuma kadar yemeye devam

Aa benin ilk ayol
Benim hamilelikten önce de sürekli akıntım olurdu, günlük ped olmadan dolaşamam, günde 15-20 tane günlük ped değiştiririm tamamen bünyeyle alakalı baya araştırılmıştı benim ama hiçbir şey çıkmadı bazı vücutlar üretiyormuş bu şekilde

Ben aldım lansinoh krem ama hiç açıp bakmadım direkt bavula attım

Benim de öyle çocuk kafayı yedi, sürekli vajinamda iğne batması baskı hissediyorum sanki eli kolu çıkacak delikten yine de söyle doktoruna randevun yakın zamandaysa bence

Hahah bende inşallah 2 haftam vardır diyorum ben aldım ama daha acmamistim şimdi karnimin yağından sürüyordum, haftaya da ona baslayacam, istersen bakayım

hadi hayırlısı inşallah

Ben de yaklaştı diye umarak kullanayım artık günde bi kere dedim
Ama adeta bi vazelin yapısı

Randevum ta haftaya ya
Bugün bi telefon açacağım tahlil için de
Acaba bahsetsem mi bilemedim
Yine aradı bu manyak diyecekler

Amaaan aklında kalacağına manyak desinler boşver 10 kere doğurmadık sonuçta

Evet aşırı katiymis baktım sıkınca bile zor geliyor
Balm gibi sert bi yapısı var
Elimde ısıtırım yumuşar sandım yine olmadı
Nasıl sürülecek ki o acaba
Bu haliyle normak göğsüme sürsem tahriş olur zaten bence

Ben de her wcde günlük ped kullanıyorum ya. Severim kimisi zararlı der ama. Akıntı olayım olmaz pek. Zararı olmasın da ugraşırsın biraz napalım

Balm gibi sert bi yapısı var
Elimde ısıtırım yumuşar sandım yine olmadı
Nasıl sürülecek ki o acaba
Bu haliyle normak göğsüme sürsem tahriş olur zaten bence
Parmağında biraz ez canim, valla bilmiyorum ki o kadar ovuluyor hızlı emiyordur belki ama bı acidan iyi hemen bitmez kıvamı çok yoğun

Senin de yemen değişti mi? Biz yeme olayını abarttığımız için mi alıyoruz yoksam bu haftalarda kilo artışı uçuşa mı geçiyor onu anlamam lazım

Lansinoh balm aldım ben sürmesi zor oluyor kremi dediler diye. Kavanozundayken vazelin gibi görünüyor ama parmağımla alınca sümüksü bi yapısı bar yumuşacık oluyor ve sürümü aşırı basit Bide gümüş kapak aldıysan onu kremsiz de kullanabilirsin. Ben bazen hiçbi şey sürmeden günde iki saat gümüş kapak takıyorum yumuşacık yapıyor
İşin kötü tarafı kanala girince ölçümler sağlıklı olmuyormuş hatta doktorum geçen haftadan daha az ölçtü, yani ben alıyormu almiyormu şuan bilemiyorum mecbur doğuma kadar yemeye devam
Ya bunu ben ilk kez duydum. Çok da mantıklı gelmedi çünkü çocuğum kafasının bi kıslı kanala giriyor e kilo kafadan ölçülmüyor ki
10 günde 2 kg almışlığım var
Yemelerin değiştiği için mi yoksa yemelerin standart ama yine hızlı mı almaya başladın?

Parmağında biraz ez canim, valla bilmiyorum ki o kadar ovuluyor hızlı emiyordur belki ama bı acidan iyi hemen bitmez kıvamı çok yoğun
Ezdim ama hiç yumuşamadı işye
Bazı balmlar elinde ısıtınca yumuşuyor
Belki öyledir dedim
Ama ı -ıh
Yemem şöyle değişti
Çok kısmamaya başladım eskisi gibi
Eskiden bayağı katıydı diyetim gazdı kabızdı derken
Artık allah bildiği hibi yapsın moduna geçtim

Ay kremi o kadar da övdüler diye onu aldım
Bilsem balm alırdım
Yapı olarak çünkü çok iddialıyım balmdan daha katı
Gümüş kapak almadım henüz
Gerek olursa alırım
Bu sra göğüs bakımı nasıl yapılacak ona bakıyorum
Temizliği filan açısından emzirirken

Dün işte radyoloji uzmanına az söylediniz kiloyu almamismi dedim öyle dedi , bende gittim kendi doktoruma sordum bana böyle böyle dedi diye oda evet doğru çünkü baş ölçüsüyle de alakası var kilonun dedi kanaldayken doğru olcemiyoruz dedi ve hattta iki doktor da farklı kilolar söyledi üstelik başı da mesele iki hafta önden giderdi hep şimdi günü gününe cikti sırf bu yüzden her hafta doplera giricem çocuk beslenebiliyormu diye damarlara,bel cevresine , suyuna bakicaz artık kiloyu baz almıyoruz anlayacağın

AA bak canım bı an doktorlar beni mi kandiriyo dedim sen öyle diyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…