2021 Aralık Anneleri

yemem aynı benim anlamadım o hafta neden öyle oldu. ödeim fazlalaştı ona bağladım kendimi mutsuz etmemek için

Hadi gözün aydın Bizim topik full 2 Aralık doğum yapacak belli benim en baştan beri 3 hafta önceden belli oldu 2 Aralık'ta doğum
Galiba oyle olacak. Doktorun o gun ameliyat gunu degilmis ama ogle arasinda alirim dedi
Bebek 39 haftalik gorunuyor ondan belki de

Galiba oyle olacak. Doktorun o gun ameliyat gunu degilmis ama ogle arasinda alirim dedi
Bebek 39 haftalik gorunuyor ondan belki de
Çok şükür benimde 1 hafta önden gidiyor ama doktor haftasının önden gitmesini baz almıyo bizde ,bana geçen gittiğimde dedi belki daha erken olur niye diye sorduğumda olabilir yani dedi ama istemiyorum artık kendimi kafa olarak o tarihe odakladım .

Bizimki de oyledir belki de bilmiyorum ben tahmin ettim.Tarihin belli olmasi da ayri bi heyecanmis yahu

Bizimki de oyledir belki de bilmiyorum ben tahmin ettim.Tarihin belli olmasi da ayri bi heyecanmis yahu
Benim doktor aslında 1 Aralık'ta dedi eşim tutturdu hayır 2 olsun benimle aynı gün doğsun kızım diye birlikte doğum günümüzü kutlayalım dedi doktora o da tamam dedi , aşırı düşkün olacak eşim kızına biliyorum çünkü biz 8 senedir birlikteyiz flört dahilinde bekarken de kız babası diye hep kendini tanımlar hayaller kurardı

Bnm dr son hafta kullanmayı önerdi uyarılmasın diye kullanırsan göğüs pedine sürüp göğsüne koy

Afiyet olsun löp löp et olmasın
Gümüş kapal ihtiyaç olmadan alın diyorlar yarayı engellediği için, ucuzlarından bi tane al bence kesinlikle. Gögüs ucu hassasken krem sürmek bi yana bi yere değsin bile istemiiicez
Gördüm paylaştığım ekran görüntüsünü, yine günahını almışım doktorların o zaman son haftalarda herkesin doppler çektirmesi gerekir ama ya nasıl anlıcaz beslenip beslenemediklerini başka türlü
yemem aynı benim anlamadım o hafta neden öyle oldu. ödeim fazlalaştı ona bağladım kendimi mutsuz etmemek için
Hahah evet ödem de çok yüksek ihtimal bu haftalarda artık

Bnm dr son hafta kullanmayı önerdi uyarılmasın diye kullanırsan göğüs pedine sürüp göğsüne koy
O kadsr katı ki pedi de zedeler
Erken yapmışsın işleri
Ayın 2sinde doğuracağım ben tamam mı
Aylık döngüm bu şekilde
Bikini bölgemde tüyle duramıyorum
afakanlar basıyor
Lohusayken nasıl yaptırmayacağım onu dert ediyorum şimdiden
Kaşımı zaten kaç ayda bi aldırıyorum
O takılsıb kafasına göre

Zedelemez
Bnm de bugün temizlik var ama halılar yarın gitcek sonra bi kez daha temizlenir doğururum
Lohusayken almazsın bitince ağda yaparsın hemde iyileşmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…