yemem aynı benim anlamadım o hafta neden öyle oldu. ödeim fazlalaştı ona bağladım kendimi mutsuz etmemek içinSenin de yemen değişti mi? Biz yeme olayını abarttığımız için mi alıyoruz yoksam bu haftalarda kilo artışı uçuşa mı geçiyor onu anlamam lazım
Lansinoh balm aldım ben sürmesi zor oluyor kremi dediler diye. Kavanozundayken vazelin gibi görünüyor ama parmağımla alınca sümüksü bi yapısı bar yumuşacık oluyor ve sürümü aşırı basitBide gümüş kapak aldıysan onu kremsiz de kullanabilirsin. Ben bazen hiçbi şey sürmeden günde iki saat gümüş kapak takıyorum yumuşacık yapıyor
Ya bunu ben ilk kez duydum. Çok da mantıklı gelmedi çünkü çocuğum kafasının bi kıslı kanala giriyor e kilo kafadan ölçülmüyor ki
Yemelerin değiştiği için mi yoksa yemelerin standart ama yine hızlı mı almaya başladın?
Belki sana da o günü verirAy bi an doğurdun sandım
Bugün tarih neydi diye şok oldum
Yalnız hayalimdeki hayatı yaşıyorsun resmen
Aynı tarihteyiz ve ayın 2sinde doğurmak istiyorum
13ünden 2sine düşürür mü bilmiyorumBelki sana da o günü verir
sağlıkla gelsin inşallah02.12 .2021 veeee Eymentaa dogurur
Bende cumartesi gidecem agdaya .. 2 sine kadar cikar mi ki13ünden 2sine düşürür mü bilmiyorum
Ama lütfen düşürsün
Ben kendimi öyle ayarladım
Ağdamı aldırdım, kaşımı aldırdım, evimi temizlettim
Hadi gözün aydın02.12 .2021 veeee Eymentaa dogurur
Aminnn insallah hepimizin kisağlıkla gelsin inşallah
Galiba oyle olacak. Doktorun o gun ameliyat gunu degilmis ama ogle arasinda alirim dediHadi gözün aydınBizim topik full 2 Aralık doğum yapacak belli benim en baştan beri 3 hafta önceden belli oldu 2 Aralık'ta doğum
Çok şükürGaliba oyle olacak. Doktorun o gun ameliyat gunu degilmis ama ogle arasinda alirim dedi
Bebek 39 haftalik gorunuyor ondan belki de
Çıkmaz benceBende cumartesi gidecem agdaya .. 2 sine kadar cikar mi ki
Bizimki de oyledir belki de bilmiyorum ben tahmin ettim.Tarihin belli olmasi da ayri bi heyecanmis yahuÇok şükürbenimde 1 hafta önden gidiyor ama doktor haftasının önden gitmesini baz almıyo bizde ,bana geçen gittiğimde dedi belki daha erken olur niye diye sorduğumda olabilir yani dedi ama istemiyorum artık kendimi kafa olarak o tarihe odakladım .
Bencede idare etsinler artik napimÇıkmaz bence
Çıksa da az çıkar
Tertemşz nerden denk getireyim onlara
Benim doktor aslında 1 Aralık'ta dediBizimki de oyledir belki de bilmiyorum ben tahmin ettim.Tarihin belli olmasi da ayri bi heyecanmis yahu
Bnm dr son hafta kullanmayı önerdi uyarılmasın diye kullanırsan göğüs pedine sürüp göğsüne koyBen de yaklaştı diye umarak kullanayım artık günde bi kere dedim
Ama adeta bi vazelin yapısı
Randevum ta haftaya ya
Bugün bi telefon açacağım tahlil için de
Acaba bahsetsem mi bilemedim
Yine aradı bu manyak diyecekler
Afiyet olsun löp löp et olmasınEzdim ama hiç yumuşamadı işye
Bazı balmlar elinde ısıtınca yumuşuyor
Belki öyledir dedim
Ama ı -ıh
Yemem şöyle değişti
Çok kısmamaya başladım eskisi gibi
Eskiden bayağı katıydı diyetim gazdı kabızdı derken
Artık allah bildiği hibi yapsın moduna geçtim
Ay kremi o kadar da övdüler diye onu aldım
Bilsem balm alırdım
Yapı olarak çünkü çok iddialıyım balmdan daha katı
Gümüş kapak almadım henüz
Gerek olursa alırım
Bu sra göğüs bakımı nasıl yapılacak ona bakıyorum
Temizliği filan açısından emzirirken
Gördüm paylaştığım ekran görüntüsünü, yine günahını almışım doktorlarınDün işte radyoloji uzmanına az söylediniz kiloyu almamismi dedim öyle dedi , bende gittim kendi doktoruma sordum bana böyle böyle dedi diye oda evet doğru çünkü baş ölçüsüyle de alakası var kilonun dedi kanaldayken doğru olcemiyoruz dedi ve hattta iki doktor da farklı kilolar söyledi üstelik başı da mesele iki hafta önden giderdi hep şimdi günü gününe ciktisırf bu yüzden her hafta doplera giricem çocuk beslenebiliyormu diye damarlara,bel cevresine , suyuna bakicaz artık kiloyu baz almıyoruz anlayacağın
Hahah evet ödem de çok yüksek ihtimal bu haftalarda artıkyemem aynı benim anlamadım o hafta neden öyle oldu. ödeim fazlalaştı ona bağladım kendimi mutsuz etmemek için
Erken yapmışsın işleri13ünden 2sine düşürür mü bilmiyorum
Ama lütfen düşürsün
Ben kendimi öyle ayarladım
Ağdamı aldırdım, kaşımı aldırdım, evimi temizlettim
Erken çıkabilir bi gün önceden yada 2 gün önceden yap BenceBende cumartesi gidecem agdaya .. 2 sine kadar cikar mi ki
O kadsr katı ki pedi de zedelerBnm dr son hafta kullanmayı önerdi uyarılmasın diye kullanırsan göğüs pedine sürüp göğsüne koy
Ayın 2sinde doğuracağım ben tamam mıErken yapmışsın işleri
ZedelemezO kadsr katı ki pedi de zedeler
Ayın 2sinde doğuracağım ben tamam mı
Aylık döngüm bu şekilde
Bikini bölgemde tüyle duramıyorum
afakanlar basıyor
Lohusayken nasıl yaptırmayacağım onu dert ediyorum şimdiden
Kaşımı zaten kaç ayda bi aldırıyorum
O takılsıb kafasına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?