Bence bunun bogazla ilgisi yokAynen normalden fazla şişti, boğazımı tutmam lazım hiç dikkat etmiyorumaynen bol su hareket lazım canım son günler allahın izniyle dayanıcaz geçicek bir bakmışız bebikler gelmiş
25 kilo ile topik rekoru bendeBence bunun bogazla ilgisi yokçünkü öyle olmuş olsaydı aldığım kg Lara rağmen bende ödem çok olurdu 18 kg almışım düşün yani daha yeni ödemim var halen ayakkabılarım oluyo çok şükür birde ayakkabıları değişemem
Vuuuu sende ben gibi çok kg almışsın25 kilo ile topik rekoru bende
İnş bol bol süt olsunVuuuu sende ben gibi çok kg almışsınay bişey olmaz napalım oldu veririz yani hem bizim sütler yağlı yağlı olacak dün bir arkadaş burada yazmıştı ya popodan yağlar memeye gidiyomus sütün içine ,benim toto ve bacaklar löpleşti bizde edelim memeye aksın kglar
Bende takmiyorum Allah'ın izni ile hepsi gider misler gibi rahatlarızİnş bol bol süt olsunama ben takmıyorum kiloyu çünkü doğum sonrası yardımcım olmicak tek başıma eve bebeye koşturmaktan hemen veririm diyorum zaten doğum kilosu çabuk gidermiş herkes öyle diyo. Vermesek de baharda bebeleri arabaya koyar dağ bayır yürürüz…..
Yemek yemeyi bile unuturuz sen merak etme eskisinden zayıf olcezzzzBende takmiyorum Allah'ın izni ile hepsi gider misler gibi rahatlarızhem iş hem ev hem çocuk 3ü 1arada eritirim boğazımı da tutarsam
Cok zor soru sordunKasılma ve sancı birbirinin devamı olan şeyler mi ya da aynı şey mi?
İnşallah inşallahYemek yemeyi bile unuturuz sen merak etme eskisinden zayıf olcezzzz
Açarız onu da yaparızİnşallah inşallah
İlk bebelerimiz
Neyse artık kaç kg verdiğimizi ,neler yaptığımızı bebelerle ilgili barındıran bir topik açarmerve bizde ordan devam ederiz
Yapalım vallaAçarız onu da yaparız
Sancı önemli değil Bence zaten nst cihazi anladığım kadarıyla sanciyi değil kasılmayi ölçüyor, sadece sancım varken yansımıyor benim önemli olan duzenli kasılma diye düşünüyorum çünkü bebeği dışarıya ittiren güç kasılmaKasılma ve sancı birbirinin devamı olan şeyler mi ya da aynı şey mi?
Hahah tek tesellimiz arkadasim 10 gun once sezeryanla dogum yapti bugun gordum 1 kilom kaldi diyor tobeler olsunVuuuu sende ben gibi çok kg almışsınay bişey olmaz napalım oldu veririz yani hem bizim sütler yağlı yağlı olacak dün bir arkadaş burada yazmıştı ya popodan yağlar memeye gidiyomus sütün içine ,benim toto ve bacaklar löpleşti bizde edelim memeye aksın kglar
Doğurunca da devam ederiz artık geceleri uyutuncaYapalım vallaartık bakalım kim kac saat uykusuz kalmış vs çok güzel bu topik gerçekten ben kk da hiçbir topikte aktif olmadım burasi hariç
Muhtemelen bu arkadaşin benimHahah tek tesellimiz arkadasim 10 gun once sezeryanla dogum yapti bugun gordum 1 kilom kaldi diyor tobeler olsun
Ben emzirmek icin uyandigimda sirf uyumamak icin buralari yoklayabilirimDoğurunca da devam ederiz artık geceleri uyutunca
Çabuk veriliyor ilk zaman ya dikkatli beslenince tabi salınca geri geliyorHahah tek tesellimiz arkadasim 10 gun once sezeryanla dogum yapti bugun gordum 1 kilom kaldi diyor tobeler olsun
Bakalım nasıl olacakBen emzirmek icin uyandigimda sirf uyumamak icin buralari yoklayabilirim
Ya ben hic sanmiyom okdr hizli montlarim olmuyor onu acik geziomÇabuk veriliyor ilk zaman ya dikkatli beslenince tabi salınca geri geliyor
Ay valla miHahah tek tesellimiz arkadasim 10 gun once sezeryanla dogum yapti bugun gordum 1 kilom kaldi diyor tobeler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?