2021 Aralık Anneleri

Aynen normalden fazla şişti, boğazımı tutmam lazım hiç dikkat etmiyorum aynen bol su hareket lazım canım son günler allahın izniyle dayanıcaz geçicek bir bakmışız bebikler gelmiş
Bence bunun bogazla ilgisi yok çünkü öyle olmuş olsaydı aldığım kg Lara rağmen bende ödem çok olurdu 18 kg almışım düşün yani daha yeni ödemim var halen ayakkabılarım oluyo çok şükür birde ayakkabıları değişemem

25 kilo ile topik rekoru bende
Vuuuu sende ben gibi çok kg almışsın ay bişey olmaz napalım oldu veririz yani hem bizim sütler yağlı yağlı olacak dün bir arkadaş burada yazmıştı ya popodan yağlar memeye gidiyomus sütün içine ,benim toto ve bacaklar löpleşti bizde edelim memeye aksın kglar

İnş bol bol süt olsun ama ben takmıyorum kiloyu çünkü doğum sonrası yardımcım olmicak tek başıma eve bebeye koşturmaktan hemen veririm diyorum zaten doğum kilosu çabuk gidermiş herkes öyle diyo. Vermesek de baharda bebeleri arabaya koyar dağ bayır yürürüz…..

Bende takmiyorum Allah'ın izni ile hepsi gider misler gibi rahatlarız hem iş hem ev hem çocuk 3ü 1arada eritirim boğazımı da tutarsam

Kasılma ve sancı birbirinin devamı olan şeyler mi ya da aynı şey mi?
Sancı önemli değil Bence zaten nst cihazi anladığım kadarıyla sanciyi değil kasılmayi ölçüyor, sadece sancım varken yansımıyor benim önemli olan duzenli kasılma diye düşünüyorum çünkü bebeği dışarıya ittiren güç kasılma

Hahah tek tesellimiz arkadasim 10 gun once sezeryanla dogum yapti bugun gordum 1 kilom kaldi diyor tobeler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…