Sakin kalmaya çalışıyorum valla ağrı girdikçe bi huh yapıyorum bekliyorumValla ben telaş ettim burda. Sen sakinsen iyi. Sen bilirsin tabi cnm
Bugün muayene eden doktor kanaman olabilir demişti o yüzden pek takmadım ama devam ederse yazacağımAma kan geliyor diyorsun gitmeyeceksen bile bu bilgiyi vermelisin bence doktoruna
Seninde mi sancin var canımBende nst ye geldim
Anam iyi ki önce ben doğurcam dedim kıııığğzzBende nst ye geldim
Tansiyonun nasıl?Geçmiş olsun kızlar tek tek etiket yapamadım, bugün baya sancılanan var hayırlısıyla allah korusun bebelerimiziDün kontrolümüz vardı, 36-1 bebem 2700gr iyi şükür ama doktor benim şişlikten şüphelendi perhiz verdi ve tahlil istedi 1 hafta sonra tekrar. Gebelik zehirlenmesi denen şey olabilir diye önlem olarak. İdrar yolu enfeksiyonum çok yükselmiş kültür verdim duruma göre antibiyotik başlanacak. Fitil ve toz verdi önden. Bir de aşırı duygusallık, karamsarlık ağlamalar devam Bende haberler böyle.
Cok geçmiş olsun canım karamsarlik bende de var arada olumsuz şeyler gelmiyor değil aklıma , uyuyamıyorum hatta . Şişlik derken ödemin mi var senin ,ödem bende de yeni hafiften ayaklarım ve ellerimde oldu en çok ellerimde uyuşma var . Doktorun verdiği ilaçları ihmal etme inşallah enfeksiyonu azaltacaktır ,sen yine de bol bol su içmeye devam et benimde hem kan da hemde idrarda enfeksiyon vardı geçti çok şükürGeçmiş olsun kızlar tek tek etiket yapamadım, bugün baya sancılanan var hayırlısıyla allah korusun bebelerimiziDün kontrolümüz vardı, 36-1 bebem 2700gr iyi şükür ama doktor benim şişlikten şüphelendi perhiz verdi ve tahlil istedi 1 hafta sonra tekrar. Gebelik zehirlenmesi denen şey olabilir diye önlem olarak. İdrar yolu enfeksiyonum çok yükselmiş kültür verdim duruma göre antibiyotik başlanacak. Fitil ve toz verdi önden. Bir de aşırı duygusallık, karamsarlık ağlamalar devam Bende haberler böyle.
Siftahı sen yapacaktınAnam iyi ki önce ben doğurcam dedim kıııığğzz
Tansiyon şeker hepsi normal merve idrarda protein kaçağı da yok çok şükür ama bazen gizli oluyor dedi doktor tansiyonda filan çıkmıyormuş. O yüzden 1 hafta şeker karbonhidrat keselim tekrar idrarda protein bakalım dedi. El ayak çok şişince önlem amaçlı.Tansiyonun nasıl?
Hayırlısı ya. Doktor en son 4 Aralık dedi. O gelmezse biz alacaz dedi. Belki de öyle olurSiftahı sen yapacaktıngeç olsun güç olmasın ama senin de yakındır bu hafta ben senden bekliyorum o güzel haberi gözüm açık bekliyorum buraya girip
Ilginç bunlar normalse de şüphelenmesi. Tabi ki tedbir alsın fazladan bu çok iyi bi şey.Tansiyon şeker hepsi normal merve idrarda protein kaçağı da yok çok şükür ama bazen gizli oluyor dedi doktor tansiyonda filan çıkmıyormuş. O yüzden 1 hafta şeker karbonhidrat keselim tekrar idrarda protein bakalım dedi. El ayak çok şişince önlem amaçlı.
Canım el ayak şişti benim ama arı sokmuş gibi çok şişiyor sabaha karşı uyanıyorum. Gün içinde iniyor biraz. Doktor elimi görünce çok şişmiş diye önlem almak istedi. Hormonlardan lohusa efekti başladı sanırımCok geçmiş olsun canım karamsarlik bende de var arada olumsuz şeyler gelmiyor değil aklıma , uyuyamıyorum hatta . Şişlik derken ödemin mi var senin ,ödem bende de yeni hafiften ayaklarım ve ellerimde oldu en çok ellerimde uyuşma var . Doktorun verdiği ilaçları ihmal etme inşallah enfeksiyonu azaltacaktır ,sen yine de bol bol su içmeye devam et benimde hem kan da hemde idrarda enfeksiyon vardı geçti çok şükür
Canım elimi gösterdim çok şiş görünce korktu sanırım bir de şeker yok ama 3 aylık olan tahlil sınırdaydı az boğazını tut dediIlginç bunlar normalse de şüphelenmesi. Tabi ki tedbir alsın fazladan bu çok iyi bi şey.
Az kaldı çok şükürHayırlısı ya. Doktor en son 4 Aralık dedi. O gelmezse biz alacaz dedi. Belki de öyle olur
Ay tabi ki zaten o eskileri düşünüp ağlıyorum şükür ediyorum heyecan korku hepsi birbirine girdi. Ama bu iyi bence anneliğe hazırlıkAz kaldı çok şükürneler neler atlattık rabbim sağlıkla sıhatle kavuşmayı nasip etsin hepimize çoğu gitti azı kaldı . Anneme geldim bugün 1 hafta sonra gördü göbeğimi diyo aşağı inmiş
Dmeek ki fazla şişmiş ,Benim normal şişlik var hic ödem olmamıştı biz yine su içmeye devam edelimCanım el ayak şişti benim ama arı sokmuş gibi çok şişiyor sabaha karşı uyanıyorum. Gün içinde iniyor biraz. Doktor elimi görünce çok şişmiş diye önlem almak istedi. Hormonlardan lohusa efekti başladı sanırımbu aya kadar hiç hamilelik sendromu yaşamamıştım son ay fena vurdu valla
Amin inşallahAz kaldı çok şükürneler neler atlattık rabbim sağlıkla sıhatle kavuşmayı nasip etsin hepimize çoğu gitti azı kaldı . Anneme geldim bugün 1 hafta sonra gördü göbeğimi diyo aşağı inmiş
Geliyor gelmekte olanAy tabi ki zaten o eskileri düşünüp ağlıyorum şükür ediyorum heyecan korku hepsi birbirine girdi. Ama bu iyi bence anneliğe hazırlıkbenim de karnım inmiş gibi hissediyorum ama baya sivrildi öne doğru füze gibi
Aynen normalden fazla şişti, boğazımı tutmam lazım hiç dikkat etmiyorumDmeek ki fazla şişmiş ,Benim normal şişlik var hic ödem olmamıştı biz yine su içmeye devam edelimarada soğuk su ellere ayaklara fışlayalım inşallah az kaldı bunlar da güzel anılarımız olmuş olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?