2021 Aralık Anneleri

Valla ben telaş ettim burda. Sen sakinsen iyi. Sen bilirsin tabi cnm
Sakin kalmaya çalışıyorum valla ağrı girdikçe bi huh yapıyorum bekliyorum kendimi bıraksam korkudan ağlamaya başlarım
Ama kan geliyor diyorsun gitmeyeceksen bile bu bilgiyi vermelisin bence doktoruna
Bugün muayene eden doktor kanaman olabilir demişti o yüzden pek takmadım ama devam ederse yazacağım

Geçmiş olsun kızlar tek tek etiket yapamadım, bugün baya sancılanan var hayırlısıyla allah korusun bebelerimizi Dün kontrolümüz vardı, 36-1 bebem 2700gr iyi şükür ama doktor benim şişlikten şüphelendi perhiz verdi ve tahlil istedi 1 hafta sonra tekrar. Gebelik zehirlenmesi denen şey olabilir diye önlem olarak. İdrar yolu enfeksiyonum çok yükselmiş kültür verdim duruma göre antibiyotik başlanacak. Fitil ve toz verdi önden. Bir de aşırı duygusallık, karamsarlık ağlamalar devam Bende haberler böyle.

Tansiyonun nasıl?

Cok geçmiş olsun canım karamsarlik bende de var arada olumsuz şeyler gelmiyor değil aklıma , uyuyamıyorum hatta . Şişlik derken ödemin mi var senin ,ödem bende de yeni hafiften ayaklarım ve ellerimde oldu en çok ellerimde uyuşma var . Doktorun verdiği ilaçları ihmal etme inşallah enfeksiyonu azaltacaktır ,sen yine de bol bol su içmeye devam et benimde hem kan da hemde idrarda enfeksiyon vardı geçti çok şükür

Ilginç bunlar normalse de şüphelenmesi. Tabi ki tedbir alsın fazladan bu çok iyi bi şey.

Canım el ayak şişti benim ama arı sokmuş gibi çok şişiyor sabaha karşı uyanıyorum. Gün içinde iniyor biraz. Doktor elimi görünce çok şişmiş diye önlem almak istedi. Hormonlardan lohusa efekti başladı sanırım bu aya kadar hiç hamilelik sendromu yaşamamıştım son ay fena vurdu valla

Hayırlısı ya. Doktor en son 4 Aralık dedi. O gelmezse biz alacaz dedi. Belki de öyle olur
Az kaldı çok şükür neler neler atlattık rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin hepimize çoğu gitti azı kaldı . Anneme geldim bugün 1 hafta sonra gördü göbeğimi diyo aşağı inmiş

Son düzenleme:
Ay tabi ki zaten o eskileri düşünüp ağlıyorum şükür ediyorum heyecan korku hepsi birbirine girdi. Ama bu iyi bence anneliğe hazırlık benim de karnım inmiş gibi hissediyorum ama baya sivrildi öne doğru füze gibi

Dmeek ki fazla şişmiş ,Benim normal şişlik var hic ödem olmamıştı biz yine su içmeye devam edelim arada soğuk su ellere ayaklara fışlayalım inşallah az kaldı bunlar da güzel anılarımız olmuş olur inşallah

Aynen normalden fazla şişti, boğazımı tutmam lazım hiç dikkat etmiyorum aynen bol su hareket lazım canım son günler allahın izniyle dayanıcaz geçicek bir bakmışız bebikler gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…