- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Gecmis olsun cnm agrilarin devam ederse yine gidersn insallah gecerBen eve geldim doğurmadım, henüz..ilk nstde 40ın üzerinde düzenli sancı gördüğü için yatırdılar serumdu iğneydi yaptılar, sonra tekrar nstye bağladılar 50yi gördüm düzenliydi yine doktorumu aradılar doktorum isterse kalsın hastanede önemli sancısı yok demiş, hastane yakın diye çıktım bende ama şu anda belim deli gibi ağrıyor, hala kasılıyorum gece tekrar gitmesem bari
Yok gülüm , benimki son 4 gündür çok hareketsiz bir bugün düzgün hissettim çok şükür rabbim şu son haftaları da sağlıcakla bitirip kavuşmanızı nasip etsin inşallahGün içinde daha çok dayanma şeklinde bi taraflarını. Ama oturunca uzanınca mutlaka depişiyo ya. Ama kıyaslama tabi. Dün gece çok çok azdı öncdki gece uyutmadı resmen.
İyi etmişsiniz canım inşallah güzel çıkar nst sonucunDuşa girdim ama hala belimdeki ağrı devam ediyor doktorumu aradım. Hastaneye gideceğim nst istedi
Yok sadece bel agrisiymis gecti gittiDoğur be anam sen de doğur
O kasilma canimBende de var dünden beri bel ağrısı bir de bebek tek bi yerde toplanıyor nefesim kesiliyor sanki sonra geçiyor , kasılma mı bu acaba
Yok sadece bel agrisi vardi gecti gittiKuzum ya ben o sancıyı hiç yaşamadım. Yaşadıysamda nasl bir şey olduğunu bilmiyorum. Sadece burada okuduğum kadarıyla belden başlayıp kasıklara vuran şancı gerçek doğum sancisiymis. Kasıkta var mi agri
Açılmaya bakıldı açılma yok ve çatında cok dar dedi ebeKızlar nstde yalancı sanci ckti.
Devam ediyor valla çoğaldı sanki hiç iyi değilimGecmis olsun cnm agrilarin devam ederse yine gidersn insallah gecer
Kasılma ve sancı birbirinin devamı olan şeyler mi ya da aynı şey mi?O kasilma canim
Düzenli mi peki cnmDevam ediyor valla çoğaldı sanki hiç iyi değilim
Sayıyo musun kasılmaları?Devam ediyor valla çoğaldı sanki hiç iyi değilim
Napcaksin cnm tekrar gidin yatis belki daha iyi olur icin rahat ederDevam ediyor valla çoğaldı sanki hiç iyi değilim
Düzenli mi peki cnm
Sayıyo musun kasılmaları?
Dk tutuyorum şu an, doktor alttan muayene etmişti kanaman olabilir demişti ama üstünden zaman geçti hastanede olmuştu, şimdi yine pembemsi kan geliyor parça parça, nişan sanırımNapcaksin cnm tekrar gidin yatis belki daha iyi olur icin rahat eder
Cnm doğum başlamış o zmn açılmada var diyordun git bence bekleme daha bebeğin küçükDk tutuyorum şu an, doktor alttan muayene etmişti kanaman olabilir demişti ama üstünden zaman geçti hastanede olmuştu, şimdi yine pembemsi kan geliyor parça parça, nişan sanırımbel ağrısı çok kötü sanki belim yarılıyor
Bence hastanede kalman gerekirse kal cnm agrin da varmis dogum olablrDk tutuyorum şu an, doktor alttan muayene etmişti kanaman olabilir demişti ama üstünden zaman geçti hastanede olmuştu, şimdi yine pembemsi kan geliyor parça parça, nişan sanırımbel ağrısı çok kötü sanki belim yarılıyor
O zaman go to hastaneeeDk tutuyorum şu an, doktor alttan muayene etmişti kanaman olabilir demişti ama üstünden zaman geçti hastanede olmuştu, şimdi yine pembemsi kan geliyor parça parça, nişan sanırımbel ağrısı çok kötü sanki belim yarılıyor
Cnm doğum başlamış o zmn açılmada var diyordun git bence bekleme daha bebeğin küçük
Doktor kayda değer sancı görmedi diyorum acaba benim mi canım tatlıBence hastanede kalman gerekirse kal cnm agrin da varmis dogum olablr
Valla ben telaş ettim burda. Sen sakinsen iyi. Sen bilirsin tabi cnmDoktor kayda değer sancı görmedi diyorum acaba benim mi canım tatlıama baya ağrıyor yani ne yapayım sancı düzenli değil diye belki de eve göndermiştir, bakayım dayanayım eğer devam ederse gideceğim tekrar baksınlar ne yapayım ya
Ama kan geliyor diyorsun gitmeyeceksen bile bu bilgiyi vermelisin bence doktorunaDoktor kayda değer sancı görmedi diyorum acaba benim mi canım tatlıama baya ağrıyor yani ne yapayım sancı düzenli değil diye belki de eve göndermiştir, bakayım dayanayım eğer devam ederse gideceğim tekrar baksınlar ne yapayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?