- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Haha araligi bekleyengillerBuranın adı kasımda doğurmayan anneler olsun bari
Aralığa az kişi kalacqk
Amin o hep zayif biriydi belki ondan cok ta almamisti biz de veririz de 10 gunde degil sanrmAy valla mi1 kg su mu kalmış sadece gitmeyen ay hadi İnşallah bizde öyle oluruz
İlk zamanlar lohusalik agir oluyor. Fena uyku basiyor yeminlen cok tatli uyku hemdeBakalım nasıl olacak
Oyle mi cnm acil mi karar verildi?hayirli saglikli bebisine kavus insallah guzel haberlerini bekliyoruz22.30 gibi doğuma alacaklar kızlar dua edin benim için
Tobeler olsunMuhtemelen bu arkadaşin benimOglumda 10 kilo aldim 2 ayin sonunda 16 kilo verdim
Bende sendenim gerçi mont giymedim daha ama Allahtan havalarda güzelYa ben hic sanmiyom okdr hizli montlarim olmuyor onu acik geziomarkadsm sadece gobekten almis gibi birseydi ondan sanrm
Aa niye haberimiz yok acil birsey mi oldu22.30 gibi doğuma alacaklar kızlar dua edin benim için
Güzel haberlerle22.30 gibi doğuma alacaklar kızlar dua edin benim için
Nasıl heveslendirdin beniAmin o hep zayif biriydi belki ondan cok ta almamisti biz de veririz de 10 gunde degil sanrm
Aynen yaza kdr versem ona sukur tabikiBende sendenim gerçi mont giymedim daha ama Allahtan havalarda güzel
Yok yok veriliyor şimdi gaz yapmasın diye dikkat ediliyor efor harcancak illa ki gidecek
Yaza kadar veririz
Hadi sağlıcakla kavuş inşallah.22.30 gibi doğuma alacaklar kızlar dua edin benim için
Dualarımız senin ve güzel yavrun ile canım güzel haberler ile dön inşallah22.30 gibi doğuma alacaklar kızlar dua edin benim için
Bn oğlumda 25 kg almıştım 40 çıkana kadar bişi kalmadı sende verirsin tempoylaNasıl heveslendirdin benizayıf olanlar zaten hemen veriyo 5 kg alan dün doğum yapan therealsinner mesela zaten aldığı 3 kg çıkan bebesi o kadardır belki fazladır inşallah bizde veririz
10 kilo falan almisti arkdsm benim nasil gitti bilmemNasıl heveslendirdin benizayıf olanlar zaten hemen veriyo 5 kg alan dün doğum yapan therealsinner mesela zaten aldığı 3 kg çıkan bebesi o kadardır belki fazladır inşallah bizde veririz
Bekleyelim bakalımHaha araligi bekleyengiller
Ben emziremedim belki ondan mi gec verdim 1 yila gitriBn oğlumda 25 kg almıştım 40 çıkana kadar bişi kalmadı sende verirsin tempoyla
Bu hafta sana gün verirBekleyelim bakalım
Benimki aşağı indi gerçi
Bu haftaki kontrolden umutluyum
Ayyyyyy ne zmn kontrol benm de pztsi sanki benm de asagisi dolmus bilmiyorum bakalm nedick:)Bekleyelim bakalım
Benimki aşağı indi gerçi
Bu haftaki kontrolden umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?