- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Ilkinde genel mi olmustun cnm ben de bas agrisi olmamisti spinalde olmaz ins merk etmeRuh Halime bnm bağlı yazmamaçıkçası çokda yazmayı düşünmüyorum etkilenen olmaması için sen hmn yazarmısın
Seni mi kırcam tmm ya spinal olsun
Genelde bekleme süresi daha çokmuş açlık vs spinal daha erkenmiş
Aslında tek korkum baş ağrısı çünkü migren var o
halde Çekmek istemiyorum
Evet cnm geneldi ve çok güzel geçmişti çok şükür ağrım filan hiç olmadı ufak ağrılar o kadarIlkinde genel mi olmustun cnm ben de bas agrisi olmamisti spinalde olmaz ins merk etme
Bana özelden yaz bari böyle yaşadım diyeRuh Halime bnm bağlı yazmamaçıkçası çokda yazmayı düşünmüyorum etkilenen olmaması için sen hmn yazarmısın
halde Çekmek istemiyorum
Bu farkli olsun istersen spinal secEvet cnm geneldi ve çok güzel geçmişti çok şükür ağrım filan hiç olmadı ufak ağrılar o kadar
Ben sana perşembeye kadar haber vercem Allah izin verirse bi bak bakamDiyosun
Doğuramayan hatun bakcem son dk karar vercem dr bana bıraktı
Ben telefon ve kk bağımlısı oldum şu süreçte bence kaçmamSpinal yap
Aynı olsun ikimizinki
Deneyim farkı olmasın
Doğuran kaçıyor valla
Yazacak mısıb acaba geeçekten
Onu düşünüyorumBu farkli olsun istersen spinal secbebisi gorme ani için
Ben mesela sabah kahvalti yapmistim muayeneye gitmiştim ac degildim yaniBana özelden yaz bari böyle yaşadım diye
Ben de onu sormuştum bak
Acil gidiyorsun ya atıyorum doktora ha deyince spinal yapılıyor mu, ne kadar sürede uyuşuyor diye
Ama hepsi hemen olabiliyormuş
Hiç genel anestezi almadım
Ama bol bol sert kahve içecekmişiz
Hadi inşallah perşembe hayırlısıyla doğar anlatırsınBen sana perşembeye kadar haber vercem Allah izin verirse bi bak bakam
Ben telefon ve kk bağımlısı oldum şu süreçte bence kaçmam
Ben de insallahhhOnu düşünüyorumzaten görmek için isterim
En az 6 saat aç olmak gerekiyormuşRuh Halime bnm bağlı yazmamaçıkçası çokda yazmayı düşünmüyorum etkilenen olmaması için sen hmn yazarmısın
halde Çekmek istemiyorum
Spinal grubu yapmamız yok mu pekiBana özelden yaz bari böyle yaşadım diye
Ben de onu sormuştum bak
Acil gidiyorsun ya atıyorum doktora ha deyince spinal yapılıyor mu, ne kadar sürede uyuşuyor diye
YazarımBana özelden yaz bari böyle yaşadım diye
Ben de onu sormuştum bak
Ben işin olunca yazamıyorum yaBen telefon ve kk bağımlısı oldum şu süreçte bence kaçmam
Hep öğrendim işte bunlarımesela sabah kahvalti yapmistim muayeneye gitmiştim ac degildim yanispinal oldum acil tuttu bir sikinti olmadi
Bi doğurdum de git canm sende aaBen işin olunca yazamıyorum ya
Doğursam yazabilie miyim bilmiyorum
Bi süre ses çıkmazsa benden doğurmuş olabilirim
Hep öğrendim işte bunları
Senin durumunda rahatlık kazanmış benceYazarım
Bn acil sezeryan oldum hiç spinal sorulmadı zaten tahliller yapıldı o süreçte bekledim çabuk uyudum ya
Kahve de içmedim asansörde ayılmıştım belli dk Li veriyorlar narkozu ya odaya girdim hmn bebeği emzirdim
Sonrası için de 6 saat açlık geneldeEn az 6 saat aç olmak gerekiyormuş
Aynen yaaa.36 beden oldum hemenNasıl heveslendirdin benizayıf olanlar zaten hemen veriyo 5 kg alan dün doğum yapan therealsinner mesela zaten aldığı 3 kg çıkan bebesi o kadardır belki fazladır inşallah bizde veririz
Oh oh misss ne.guzel valla . Cidden giymedin mi aldiklariniAynen yaaa.36 beden oldum hemenbebe 3 buçukkh,53 cm doğdu.Suan gebelik öncesi elbisemleyim.Uzun t-shirt elbise.Lohusa pijamalarim,sabahligim yalan oldu
Akışına bırakmıştımSenin durumunda rahatlık kazanmış bence
Kafa rahatlığı önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?