2021 Aralık Anneleri

Sonrası için de 6 saat açlık genelde
Sabah kahvaltı yapmıştım acil olunca belli saat geçtiği için sorun olmaz dedi
Bn 15;45 de doğum yaptım teeee sabah kahvaltı yaptım bi de
Sonrası da aç mıııı

Oh oh misss ne.guzel valla . Cidden giymedin mi aldiklarini o kadar da heves ettin aldın sende yapma ya giyin
Kız wala giyemedim sorma.Sezeryan oldum ya bu t-shirt elbise şuan en rahat ettiğim şey.Altta da depend.Yalniz bu depend iyiki varmış.Alin aldırın.Resmen hayat kurtarıcı bı ürün.

Kız wala giyemedim sorma.Sezeryan oldum ya bu t-shirt elbise şuan en rahat ettiğim şey.Altta da depend.Yalniz bu depend iyiki varmış.Alin aldırın.Resmen hayat kurtarıcı bı ürün.
Ben l beden almıştım ama kalçalarım aldı başını gtti inşallah olur

Bende depend bavula paketi koydum sezeryan olacam , gecelik mi giyindigin salaş demi ? 2 tane gecelik koydum acaba boşuna pijama koymasam mi bize dua et emi çok şükür sen atlattın ,bebiş nasıl annesi iyi mi nasıl bir duygu,babası ne alemde inşallah yakandan düşmüştür

Kızlar doktorum bugün bana gel seni suda doğurtalım dedi
Önceki muayenede çatıma baktığını unutup suda doğuöa ikna etmeye çalıştı sonra hatırlatınca çok üzüldü ve ‘üf sen me güzel doğururdum bu kiloyla tüh yaa’ diye üzüldü
Suda doğum düşünen var mı aramızda hiç

Ya kaç gecelik koymamız gerekiyor real? Ben iki hece hastanede kalıcam iki gecelik yeter mi acabası?
Bide kaç kilo almıştın da hepsi gitti

Beleşe yapacaksa ben doğururum. Snein kadar çiroz diilim ama

Köy kuşum pijamalarim.Belli olmaz belki sen giyebilir son.Aynen salaş.Gecelik deil aslında dizimin hemen üstü bol t-shirt elbise.Ama çok rahat ettim.Ayagimda da bacalaklarimi saran varış çorapların var Ameliyathaneden çıkarken giydirdiler.Gecelikler işine yarar çok rahat edersin.Bebis gayet iyi 24 saat memede ya ayiramioruz anlamadımdualarım sizlerleee etmez olur muyum.Esim çok heyecanlı kızım da kızım yapıştı bebeğe.Anneme sario arada.Anlasamiolar tabiki sorun kocamda ama onunla igrasicak halim yok.Gece evde kaldı o.Yanimda annem kaldı.Bugun de öle olcak galiba.

Ay ne bilim hiç narkoz almdm şmdyr kadar uf açlık en büyük fobim
7 kere narkoz almış biri olarak yoğun bakımda bile en son ameliyatimda uyandım ve yanımda narkozdan ağlayan genç çocuğu teselli ettim korkma.inan misss gibi ucuyosun hele o damardan girince anlık uçma halı çok güzel kafa yapıyo bilinçli şekilde gittiğinin farkındasın

Ya kaç gecelik koymamız gerekiyor real? Ben iki hece hastanede kalıcam iki gecelik yeter mi acabası?
Bide kaç kilo almıştın da hepsi gitti
Yeter kuzum iki gecelik.Bizim de iki gece.Yarin taburcuyuz inşallah.Ben 5 kg almıştım sanırım hepsi gitti.Bebek 3 buçuk kg doğdu.

Sen de çok kilo almadın sen de suda baya rahat yapabilirdin valla. Ama faliba doktorun suda doğurtturma için eğitimi olması gerekiyo gerçi doktor napıyo biz suya salıyoruz ama bilemedim
Vardır ya at deve değil bence ne eğitimler almıslar. Dur bakalım epidural olsun dedik bakalım sonu ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…