Hahaha doğru sen ifşa olmaktan korkydun , ay niye korkysun ya bşşey olmaz ha nolckYa ifşa olursam
Sonrası da aç mııııSonrası için de 6 saat açlık genelde
Sabah kahvaltı yapmıştım acil olunca belli saat geçtiği için sorun olmaz dedi
Bn 15;45 de doğum yaptım teeee sabah kahvaltı yaptım bi de
Giyersin yaAynen yaaa.36 beden oldum hemenbebe 3 buçuk kg,53 cm doğdu.Suan gebelik öncesi elbisemleyim.Uzun t-shirt elbise.Lohusa pijamalarim,sabahligim yalan oldu
Kız wala giyemedim sorma.Sezeryan oldum ya bu t-shirt elbise şuan en rahat ettiğim şey.Altta da depend.Yalniz bu depend iyiki varmış.Alin aldırın.Resmen hayat kurtarıcı bı ürün.Oh oh misss ne.guzel valla . Cidden giymedin mi aldiklarinio kadar da heves ettin aldın sende yapma ya giyin
Aynı gün başkası da doğurursa sorun olmaz ifşa olmazsınYa ifşa olursam
Ben l beden almıştım ama kalçalarım aldı başını gtti inşallah olurKız wala giyemedim sorma.Sezeryan oldum ya bu t-shirt elbise şuan en rahat ettiğim şey.Altta da depend.Yalniz bu depend iyiki varmış.Alin aldırın.Resmen hayat kurtarıcı bı ürün.
Benim gibi olmussun ben de 14 44 dogum yaptm kahvaltiliSonrası için de 6 saat açlık genelde
Sabah kahvaltı yapmıştım acil olunca belli saat geçtiği için sorun olmaz dedi
Bn 15;45 de doğum yaptım teeee sabah kahvaltı yaptım bi de
Bende depend bavula paketi koydum sezeryan olacam , gecelik mi giyindigin salaş demi ? 2 tane gecelik koydum acaba boşuna pijama koymasam miKız wala giyemedim sorma.Sezeryan oldum ya bu t-shirt elbise şuan en rahat ettiğim şey.Altta da depend.Yalniz bu depend iyiki varmış.Alin aldırın.Resmen hayat kurtarıcı bı ürün.
Ay ne bilim hiç narkoz almdm şmdyr kadar uf açlık en büyük fobimBelli saat açlık narkoz atılacak ya
Ya kaç gecelik koymamız gerekiyor real? Ben iki hece hastanede kalıcam iki gecelik yeter mi acabası?Kız wala giyemedim sorma.Sezeryan oldum ya bu t-shirt elbise şuan en rahat ettiğim şey.Altta da depend.Yalniz bu depend iyiki varmış.Alin aldırın.Resmen hayat kurtarıcı bı ürün.
Su içilir idare etcen bişi olmazAy ne bilim hiç narkoz almdm şmdyr kadar uf açlık en büyük fobim
Beleşe yapacaksa ben doğururum. Snein kadar çiroz diilim amaKızlar doktorum bugün bana gel seni suda doğurtalım dedi
Önceki muayenede çatıma baktığını unutup suda doğuöa ikna etmeye çalıştı sonra hatırlatınca çok üzüldü ve ‘üf sen me güzel doğururdum bu kiloyla tüh yaa’ diye üzüldü
Suda doğum düşünen var mı aramızda hiç
Köy kuşum pijamalarim.Belli olmaz belki sen giyebilir son.Aynen salaş.Gecelik deil aslında dizimin hemen üstü bol t-shirt elbise.Ama çok rahat ettim.Ayagimda da bacalaklarimi saran varış çorapların var Ameliyathaneden çıkarken giydirdiler.Gecelikler işine yarar çok rahat edersin.Bebis gayet iyi 24 saat memede ya ayiramioruz anlamadımBende depend bavula paketi koydum sezeryan olacam , gecelik mi giyindigin salaş demi ? 2 tane gecelik koydum acaba boşuna pijama koymasam mibize dua et emi çok şükür sen atlattın ,bebiş nasıl annesi iyi mi nasıl bir duygu,babası ne alemde inşallah yakandan düşmüştür
7 kere narkoz almış biri olarakAy ne bilim hiç narkoz almdm şmdyr kadar uf açlık en büyük fobim
Sen de çok kilo almadın sen de suda baya rahat yapabilirdin valla. Ama faliba doktorun suda doğurtturma için eğitimi olması gerekiyoBeleşe yapacaksa ben doğururum. Snein kadar çiroz diilim ama
Yeter kuzum iki gecelik.Bizim de iki gece.Yarin taburcuyuz inşallah.Ben 5 kg almıştım sanırım hepsi gitti.Bebek 3 buçuk kg doğdu.Ya kaç gecelik koymamız gerekiyor real? Ben iki hece hastanede kalıcam iki gecelik yeter mi acabası?
Bide kaç kilo almıştın da hepsi gitti
Ben şu videoyu izlym katater fln diyo ben hiç araştırmada korkarım diye bişey bildiğim yokSu içilir idare etcen bişi olmaz
Bnm için sorun olmaz
Vardır ya at deve değil bence ne eğitimler almıslar.Sen de çok kilo almadın sen de suda baya rahat yapabilirdin valla. Ama faliba doktorun suda doğurtturma için eğitimi olması gerekiyogerçi doktor napıyo biz suya salıyoruz ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?