Maşallah berekallah ikinize deKöy kuşum pijamalarim.Belli olmaz belki sen giyebilir son.Aynen salaş.Gecelik deil aslında dizimin hemen üstü bol t-shirt elbise.Ama çok rahat ettim.Ayagimda da bacalaklarimi saran varış çorapların var Ameliyathaneden çıkarken giydirdiler.Gecelikler işine yarar çok rahat edersin.Bebis gayet iyi 24 saat memede ya ayiramioruz anlamadımdualarım sizlerleee etmez olur muyum.Esim çok heyecanlı kızım da kızım yapıştı bebeğe.Anneme sario arada.Anlasamiolar tabiki sorun kocamda ama onunla igrasicak halim yok.Gece evde kaldı o.Yanimda annem kaldı.Bugun de öle olcak galiba.
Normal için o sanırım yaBen şu videoyu izlym katater fln diyo ben hiç araştırmada korkarım diye bişey bildiğim yok
Ay bu tamamen bayılma demi ben tamamen bayılmak istemyrum7 kere narkoz almış biri olarakyoğun bakımda bile en son ameliyatimda uyandım ve yanımda narkozdan ağlayan genç çocuğu teselli ettim korkma.inan misss gibi ucuyosun hele o damardan girince anlık uçma halı çok güzel kafa yapıyo bilinçli şekilde gittiğinin farkındasın
Genelde çok açlık oluyor maalesef düşünmediğin için sorun yokSonrası da aç mıııı
Ay sürekli topikteyimmm unutur muyummmmMaşallah berekallah ikinize deAllah'ım bir ömür anne kız mutlu mesut etsin sizleri sevgiyle dolsun hep kucaklarınız . Kocani sallama hiç umursama , annene çocuğuna bak sen . Yine onlar bizim dermanimiz bu topige de arada gir bizi unutma
Can tatlılığı konusunda çok farklıyızAkışına bırakmıştımdr da güveniyordum
Bunda da öyle olur canım tatlı değil onun da etkisi var
Valla ilk yürüyüşü bile tek yaptım üstümü tek giyindim
Ne dedikodular yaptım ben burda ifşa olamamHahaha doğru sen ifşa olmaktan korkydun , ay niye korkysun ya bşşey olmaz ha nolck
BilmiyorumAynı gün başkası da doğurursa sorun olmaz ifşa olmazsın
Sen genel mi olacaksin spinal miAy bu tamamen bayılma demi ben tamamen bayılmak istemyrum
Allaha emanet gircem ne derlerse he dicem genel anestezi hariçNormal için o sanırım ya
Araştırma zaten bilmemek en güzeli bn bildiğim halde aklıma getirmiyorum
İğneye bayılırım 10. Haftadan 36. Haftaya kadar progestan iğne yaptırdım günde 1 kez bazen 2 3 olduğu da olduCan tatlılığı konusunda çok farklıyız
Kan aldırsam ameliyat olmış gibi gezen bi insanım ben
Ne dedikodular yaptım ben burda ifşa olamam
Bilmiyorum
Belki tam tarih vermeyebilirim doğurursam
Emsin emsin açıkmış kuzucukKöy kuşum pijamalarim.Belli olmaz belki sen giyebilir son.Aynen salaş.Gecelik deil aslında dizimin hemen üstü bol t-shirt elbise.Ama çok rahat ettim.Ayagimda da bacalaklarimi saran varış çorapların var Ameliyathaneden çıkarken giydirdiler.Gecelikler işine yarar çok rahat edersin.Bebis gayet iyi 24 saat memede ya ayiramioruz anlamadımdualarım sizlerleee etmez olur muyum.Esim çok heyecanlı kızım da kızım yapıştı bebeğe.Anneme sario arada.Anlasamiolar tabiki sorun kocamda ama onunla igrasicak halim yok.Gece evde kaldı o.Yanimda annem kaldı.Bugun de öle olcak galiba.
Beni ürkütüyorsunİğneye bayılırım 10. Haftadan 36. Haftaya kadar progestan iğne yaptırdım günde 1 kez bazen 2 3 olduğu da oldukan aldırmayın da severim
Ben genel olamam kimbilir neler söylerim çok korkyrumSen genel mi olacaksin spinal mispinal de bayilmiyosun genelde bayiliyosun ya genel anestezi uyguluyorlar hani
Bana yaz merak ederim bnCan tatlılığı konusunda çok farklıyız
Kan aldırsam ameliyat olmış gibi gezen bi insanım ben
Ne dedikodular yaptım ben burda ifşa olamam
Bilmiyorum
Belki tam tarih vermeyebilirim doğurursam
Yat o zaman komple bayıltsınlar uğraşma spinaldı yarımdıBana yaz merak ederim bn
O konuda ayrıldık desene çok şükür en son ağrıyor derim iğne kan hiç bişi
O yüzden genele de okeyim sorun olmaz yani
Bn de çok severim aylık dr demeden hooop kan vermeye giderimİğneye bayılırım 10. Haftadan 36. Haftaya kadar progestan iğne yaptırdım günde 1 kez bazen 2 3 olduğu da oldukan aldırmayın da severim
Sen öyle anlatınca bende doğruları yazdımBen genel olamam kimbilir neler söylerim çok korkyrumspinal istyrum bu yüzden
Bebişi görüm dedim deYat o zaman komple bayıltsınlar uğraşma spinaldı yarımdı
Sen fıtık ameliyatında sağlam narkoz almış olarak sezeryan tın etmez yavrumSen öyle anlatınca bende doğruları yazdımgenel olunca sezeryan noluyo inan bilmiyorum ama narkozu çok kere almış biri olarak korkma yani ama bana da spinal tavsiye etti doktorum bende spinal istiyorum
Ay ben bi d3 karıştırırlqr diye korkuyorumBebişi görüm dedim de
Son gün karar vercem şimdiden değil
MikemmelBn de çok severim aylık dr demeden hooop kan vermeye giderim
Hasta olunca iğne derim
Teşekkr ediyorum bilgiler içinSen öyle anlatınca bende doğruları yazdımgenel olunca sezeryan noluyo inan bilmiyorum ama narkozu çok kere almış biri olarak korkma yani ama bana da spinal tavsiye etti doktorum bende spinal istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?