- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Yok doğrar doğmaz koluna bileklik takılıyor soyadını yazıyorlarAy ben bi d3 karıştırırlqr diye korkuyorum
Ay hadi sağ salim kurtulun inşallah22.30 gibi doğuma alacaklar kızlar dua edin benim için
İşlemez mi kız diyosunSen fıtık ameliyatında sağlam narkoz almış olarak sezeryan tın etmez yavrum
Bizim soyaddan yoktur yaYok doğrar doğmaz koluna bileklik takılıyor soyadını yazıyorlar
Tabi aynı soyad olmazsakarışmaz ya onu düşünme bile
Aynen işlemez diyorumİşlemez mi kız diyosunanlamadım , fıtık öncesinde de çok ameliyat oldum çenem kırılmıştı kaza geçirmiştim 3 kere çeneden oldum sadece , tırsmıyorum doğru söylemek gerekirse hele doktorların ameliyat ekiplerinin hastaya olan şefkatine hayranım ama fitikta totomu dönüp yaptırdılar ya çok utandım sonrasında hepsi de erkekti hekimlerimin muhtemelen kataterde takmislardir bayiltiktan sonra sagolsunlar hiç utandirmadilar beni,çırıl ciplaktim abiler sedyeye koyunca bile göğsüm filan açıldı utandım hepsi telkin etmişti gözümün önünde ne.muhtesem kalpli insanlar var cidden
Bn diyorum çirkin bişi çıkar kimse karıştırmazBizim soyaddan yoktur ya
Varsa zaten karışsın ne yapayım
Kaderine küssün
Ağrım var kuzum.Agri kesici yapiolar.Emsin emsin açıkmış kuzucuk
İyi evde kalmış biraz rahat etmişsindir
Ağrılarında hiç olma inşallah
Bi de bakalım soyadını merk ettim gigglesBizim soyaddan yoktur ya
Varsa zaten karışsın ne yapayım
Kaderine küssün
Söyleyeyim dur onu da çeksin gerçektemBn diyorum çirkin bişi çıkar kimse karıştırmazzaten ameliyattan çıkınca ilk babaya gösteriyorlar foto çeksin
OhooBi de bakalım soyadını merk ettim giggles
Değil canım, benim adet düzensizliğim vardı, hormon testi yaptılar ve erkeklik hormonu yüksek çıktı. Bende hamile kalamam belki diye düşünüyordum, ama şükür ikinci çocuğuma hamileyim.Arkadaşlar bir şey daha sorabilir miyim yani kontrol ettirmedim ama tahminimce benim erkeklik hormonu denilen hormonlarım yüksek bu hamile kalmaya engel olan bir durum mu bilgisi olan varmı
HahahahSöyleyeyim dur onu da çeksin gerçektem
Sonra kıyaslarız
Biri çeker illa ki ya
Acaba kişi sınırlaması vsr mı odada, bekleme yerinde filan
Ohoo
Kimlik fotokopisi de atayım mı
Biliyorum kuzum çıplak olucamAynen işlemez diyorum
Çok geçmiş olsun canım. Sezeryan bunların yanında devede kulak olur emin ol
Ee bunda da çıplak tek önlük olcak görmek isteseler heryerini görürler göğüse alet zımbırtı takılıyor aşagıyı görmek an meselesi hiç bişi olmaz
Bacaklarımız kapalı olmayacak mı . Ay ben biraz baknym bariAynen işlemez diyorum
Çok geçmiş olsun canım. Sezeryan bunların yanında devede kulak olur emin ol
Ee bunda da çıplak tek önlük olcak görmek isteseler heryerini görürler göğüse alet zımbırtı takılıyor aşagıyı görmek an meselesi hiç bişi olmaz
Canim ya ben de bir kere tup bebekte almistim cok guzel birsey ya kafa ucuyor harika his7 kere narkoz almış biri olarakyoğun bakımda bile en son ameliyatimda uyandım ve yanımda narkozdan ağlayan genç çocuğu teselli ettim korkma.inan misss gibi ucuyosun hele o damardan girince anlık uçma halı çok güzel kafa yapıyo bilinçli şekilde gittiğinin farkındasın
Ortulu olcak yesil örtüyle cnmBacaklarımız kapalı olmayacak mı . Ay ben biraz baknym bariçok cahilim
Bana da doktorum ilk hamileligimde asiri dar dedi o yuzden sezaryen oldum senin hakkinda da hayirlisi olsunAçılmaya bakıldı açılma yok ve çatında cok dar dedi ebe
Normal doğuramazsın dedi. Çarşamba günü kontrolüm var bakalm kendi doktorum.ne diyecek
Benim degisiklik olmazsa oyle dusunmustu dr :)sanci manci olmazsa Tabi kiBenden başka doğumu 6 Aralık olan var mı kızlar?
Amin canım. Bakalm nasl ilerleyecek süreç.Bana da doktorum ilk hamileligimde asiri dar dedi o yuzden sezaryen oldum senin hakkinda da hayirlisi olsun
Çabucak geçsin inşallah yarına daha da hafiflerAğrım var kuzum.Agri kesici yapiolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?