2021 Aralık Anneleri

Sen fıtık ameliyatında sağlam narkoz almış olarak sezeryan tın etmez yavrum
İşlemez mi kız diyosun anlamadım , fıtık öncesinde de çok ameliyat oldum çenem kırılmıştı kaza geçirmiştim 3 kere çeneden oldum sadece , tırsmıyorum doğru söylemek gerekirse hele doktorların ameliyat ekiplerinin hastaya olan şefkatine hayranım ama fitikta totomu dönüp yaptırdılar ya çok utandım sonrasında hepsi de erkekti hekimlerimin muhtemelen kataterde takmislardir bayiltiktan sonra sagolsunlar hiç utandirmadilar beni,çırıl ciplaktim abiler sedyeye koyunca bile göğsüm filan açıldı utandım hepsi telkin etmişti gözümün önünde ne.muhtesem kalpli insanlar var cidden

Aynen işlemez diyorum
Çok geçmiş olsun canım. Sezeryan bunların yanında devede kulak olur emin ol
Ee bunda da çıplak tek önlük olcak görmek isteseler heryerini görürler göğüse alet zımbırtı takılıyor aşagıyı görmek an meselesi hiç bişi olmaz

Bn diyorum çirkin bişi çıkar kimse karıştırmaz zaten ameliyattan çıkınca ilk babaya gösteriyorlar foto çeksin
Söyleyeyim dur onu da çeksin gerçektem
Sonra kıyaslarız
Biri çeker illa ki ya
Acaba kişi sınırlaması vsr mı odada, bekleme yerinde filan
Bi de bakalım soyadını merk ettim giggles
Ohoo
Kimlik fotokopisi de atayım mı

Arkadaşlar bir şey daha sorabilir miyim yani kontrol ettirmedim ama tahminimce benim erkeklik hormonu denilen hormonlarım yüksek bu hamile kalmaya engel olan bir durum mu bilgisi olan varmı
Değil canım, benim adet düzensizliğim vardı, hormon testi yaptılar ve erkeklik hormonu yüksek çıktı. Bende hamile kalamam belki diye düşünüyordum, ama şükür ikinci çocuğuma hamileyim.

Söyleyeyim dur onu da çeksin gerçektem
Sonra kıyaslarız
Biri çeker illa ki ya
Acaba kişi sınırlaması vsr mı odada, bekleme yerinde filan

Ohoo
Kimlik fotokopisi de atayım mı
Hahahah

Biliyorum kuzum çıplak olucam annelik bebeğimiz olana dek alt tarafı çok açmak zorunda kaldım şükürler olsun Rabbime doğumda acicam bir kereliğine bişey olmaz öncesinde çok açmak zorunda kaldım utana sıkıla

Bacaklarımız kapalı olmayacak mı . Ay ben biraz baknym bari çok cahilim

Canim ya ben de bir kere tup bebekte almistim cok guzel birsey ya kafa ucuyor harika his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…