2021 Aralık Anneleri

Bi zahmet oda da beklesinler
Senin hastane o kadar kişiye izin veriyor mu
Bnm refakatçi bile tek ziyaret yasak aileye serbest doğumhane önünüze o kadar kişi alırlarmı sorarsın
Gününüze kadar olcakdı yanlış olmuş giggles

Ben de çaktırmadan yerim o zaman ya ayıptır içimizden insan çıkıyor aç bırakmak nedir yani ya en çok ziyafet çekmemiz gereken gün
Aman o gün tek derdimiz açlık olsun Allah aşkına biraz aç durulur nolacak nelere göğüs germedik ki bu süreçte

Aman o gün tek derdimiz açlık olsun Allah aşkına biraz aç durulur nolacak nelere göğüs germedik ki bu süreçte
Her şeye göğüs gererim ama açlığa dayanamıyorum nütfeen aç bırakmasınlar kocam da diyor ki çocuk doğuracaksın ve korktuğun şey aç kalmak mı

Valla aynen bende merak ettim sormak için girdim baktım sen yazmışsın
Valla bu saate kadar dayandım, doktoruma söyledim kan olayını sancılarına bak biraz daha ona göre gel dedi, uyumaya dinlenmeye çalışıyorum ama yok uyanıp duruyorum karnımın içi acıyor resmen hayır ben bu kadar ağrıyor acıyor diyorum sonra nstde hiçbir şey çıkmayınca utanıyorım o yüzden de gitmekten çekiniyorum az daha sabredersem sabaha tekrar giderim

Iyi hadi bakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…