Oo izin var mı aileye bende de sadece eşim ve annem olacak hastanede diğerleri evden takip edecek süreciE annem babam kayınailem ne olacak
Gününüze kadar olcakdı yanlış olmuşBi zahmet oda da beklesinler
Senin hastane o kadar kişiye izin veriyor mu
Bnm refakatçi bile tek ziyaret yasak aileye serbest doğumhane önünüze o kadar kişi alırlarmı sorarsın
Evt canim spinal guzel gecmisti,)Senin ilki sezeryandı demi kuzum spinal mi olmustun
Benim de 6 Aralık olacak bir problem olmazsa.Benden başka doğumu 6 Aralık olan var mı kızlar?
Kullanmadım. Doktoruna sor canım.merve sen iliadin kullandin mi burun tikanikligi icin zararli mi acaba
Tmm cnm bugun sormayi unutmusumKullanmadım. Doktoruna sor canım.
Pregnacare işte buAyyy yandık desenebende pregnom a devam edecektim lohusalık için ayrı olduğunu bilmiyordum. Adını söyler misin doktoruma danışayım.
Naptın bacı?Sakin kalmaya çalışıyorum valla ağrı girdikçe bi huh yapıyorum bekliyorumkendimi bıraksam korkudan ağlamaya başlarım
Bugün muayene eden doktor kanaman olabilir demişti o yüzden pek takmadım ama devam ederse yazacağım
Valla aynen bende merak ettim sormak için girdim baktım sen yazmışsınNaptın bacı?
Biz de bugün 6 Aralık olarak konuştuk, inşallah o günü bekler bebeBenden başka doğumu 6 Aralık olan var mı kızlar?
Ben de çaktırmadan yerim o zamanBen mesela sabah kahvalti yapmistim muayeneye gitmiştim ac degildim yanispinal oldum acil tuttu bir sikinti olmadi
Aman o gün tek derdimiz açlık olsun Allah aşkına biraz aç durulur nolacak nelere göğüs germedik ki bu süreçteBen de çaktırmadan yerim o zamanya ayıptır içimizden insan çıkıyor aç bırakmak nedir yani ya en çok ziyafet çekmemiz gereken gün
Her şeye göğüs gererim ama açlığa dayanamıyorumAman o gün tek derdimiz açlık olsun Allah aşkına biraz aç durulur nolacak nelere göğüs germedik ki bu süreçte
Ben de kocama hastane sürecinde sürekli tatlı pasta aldırmayı hayal ediyorum ama hayaller hayatlar olma ihtimali yüksek görünüyorHer şeye göğüs gererim ama açlığa dayanamıyorumnütfeen aç bırakmasınlar kocam da diyor ki çocuk doğuracaksın ve korktuğun şey aç kalmak mı
Bekler inşallah canım az kaldı zaten 2 haftamız var sadeceBiz de bugün 6 Aralık olarak konuştuk, inşallah o günü bekler bebe
Valla benim de bir kaç şey var hamilelikte yasak olan yazmayım şimdi canınız çekmesin de doğurunca hemen onlardan yicemBen de kocama hastane sürecinde sürekli tatlı pasta aldırmayı hayal ediyorum ama hayaller hayatlar olma ihtimali yüksek görünüyor
Naptın bacı?
Valla bu saate kadar dayandım, doktoruma söyledim kan olayını sancılarına bak biraz daha ona göre gel dedi, uyumaya dinlenmeye çalışıyorum ama yok uyanıp duruyorum karnımın içi acıyor resmenValla aynen bende merak ettim sormak için girdim baktım sen yazmışsın
Iyi hadi bakalınValla bu saate kadar dayandım, doktoruma söyledim kan olayını sancılarına bak biraz daha ona göre gel dedi, uyumaya dinlenmeye çalışıyorum ama yok uyanıp duruyorum karnımın içi acıyor resmenhayır ben bu kadar ağrıyor acıyor diyorum sonra nstde hiçbir şey çıkmayınca utanıyorım o yüzden de gitmekten çekiniyorum az daha sabredersem sabaha tekrar giderim
Ben kendime hic sinir koymadim herseyi yedim umarim zarar vermemisimdir bebegeValla benim de bir kaç şey var hamilelikte yasak olan yazmayım şimdi canınız çekmesin de doğurunca hemen onlardan yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?