- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Cikisi ariyor benceAcaba benim çocuum karnımı esnete esnete bi tarafı da oymaya çalışa çalışa suyunu mu patlatmaya çalışıyo?
Benimkide icimi tirmaliyo sanki yeter artik biktim der gibiAcaba benim çocuum karnımı esnete esnete bi tarafı da oymaya çalışa çalışa suyunu mu patlatmaya çalışıyo?
Tembihledi bugün babası 2 gün daha beklicekmiş babaannesi gelicekmiş.Cikisi ariyor bence
Ha gayret sonra da gelsin artik babannesini karsilasinTembihledi bugün babası 2 gün daha beklicekmiş babaannesi gelicekmiş.
BıktılarBenimkide icimi tirmaliyo sanki yeter artik biktim der gibi
Keyfi yerinde benceBenimkide icimi tirmaliyo sanki yeter artik biktim der gibi
Aynen bi ciksalardi hayirlisiylaBıktılar
Valla bilemiyorumKeyfi yerinde bence
Dayanir dayanir sikilsa cikardiValla bilemiyorumbi hafta daha dayansin da
Umudum merve onunki 39 a geldi benimkide oyle olur insallahDayanir dayanir sikilsa cikardi
Insallah canimmm hayirli vakitte kendileri belirliyor vakti:)Umudum merve onunki 39 a geldi benimkide oyle olur insallah
Şimdiden sonra korkulacak bir şey kalmadı kimsede Allahın izniyle ya. Kiminki gelmek istiyosa buyursun sağlıkla gelsin.Umudum merve onunki 39 a geldi benimkide oyle olur insallah
Aynen cnm insallah saglikla gelsin minnoslarimizŞimdiden sonra korkulacak bir şey kalmadı kimsede Allahın izniyle ya. Kiminki gelmek istiyosa buyursun sağlıkla gelsin.
Eşim dün diyor hep aynı pozisyonda daracık yerde nasıl duruyorBenimkide icimi tirmaliyo sanki yeter artik biktim der gibi
Ben de gerçekten o sıkışık ve karanlık ortamda huzuru bulmalarına çok şaşırıyorumEşim dün diyor hep aynı pozisyonda daracık yerde nasıl duruyordedim zamanında biz de durduk ne olmuş
Amin inş cnmŞimdiden sonra korkulacak bir şey kalmadı kimsede Allahın izniyle ya. Kiminki gelmek istiyosa buyursun sağlıkla gelsin.
ayneN öyle Valla ben hepimiz için çok umutluyum hepsi artık büyüdülerŞimdiden sonra korkulacak bir şey kalmadı kimsede Allahın izniyle ya. Kiminki gelmek istiyosa buyursun sağlıkla gelsin.
"Ana rahmi sanki şu bizim koğuş.Ben de gerçekten o sıkışık ve karanlık ortamda huzuru bulmalarına çok şaşırıyorum
Bu dünyada bizim için öyle değil mi ölümden çok korkuyoruz ama asıl hayatın ahiret olduğunu biliyoruz"Ana rahmi sanki şu bizim koğuş.
Karanlığında nur, yeniden doğuş"
Huzursuz olsa çıkınca ağlar mı bu açıdan bak bir de
Yoo gayet de güzel anlattın canım, aynen öyle. Geçen bir yazı okudum "herkes cennete gitmek istiyor ama kimse ölmek istemiyor" diye. Onun gibi olmuş bu da..Bu dünyada bizim için öyle değil mi ölümden çok korkuyoruz ama asıl hayatın ahiret olduğunu biliyoruzya tam anlatamadım saçmalamış gibi oldum ama anladınız siz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?