2021 Aralık Anneleri

Ben sezaryenliyim canim dogum baslasin istemiyorum ama bakalim suan vucut olarak hazirim acil bise olsa ama olmasin insallah planladigimiz gune gelir minik

Ben sezaryenliyim canim dogum baslasin istemiyorum ama bakalim suan vucut olarak hazirim acil bise olsa ama olmasin insallah planladigimiz gune gelir minik
Sezeryan günü aldınız mı çok heyecanlı ya

İyi geceler, benim Karnım sık sertleşmeye başladı yine. 1 saattir 3 kere oldu benim farkettiklerim.
Bir şey olsa ağrı olurdu değil mi?
Stres oldum gece gece .
Perşembe günü randevum vardı. Yarına müsaitse yarın gidiyim bari.

Git bence de cnm nst girersin ins

Valla pek iştahım yok bu aralar kahvaltıyı yapıyorum öğlen yiyemiyorum akşam da midemin aldığı kadarını yiyorum ama hiç dikkat etmiyorum pasta börek çörek götürüyorum
Ben de aynıyım. Kahvaltıyı iştahsız iştahsız öğleye doğru ediyorum. Akşama kadar acıkmıyorum, 4-5 gibi yemek yiyorum. İlerleyen saatlerde acıktığım oluyor, o zaman da evde ne bulursam ya da canım ne isterse onu yiyorum. Bu meyve de oluyor, tatlı da, çikolata-gofret tarzı abur cubur da.
Gebeliğin başından beri böyleyim ve toplamda aldığım kilo en fazla 7

Benim idrarda da kanda da enfeksiyon çıkmış galiba bu kasık ve bel ağrılarım ondan ilaç verdi doktor düzelirim inşallah
Evet enfeksiyon kasıkta ağrı yapıyor. Hem de fena. Ben de 34 te yaşamıştım. Çok dikkat etmek lazım ya. Ben o kadar en az 2,5 litre su içiyorum, bir gün daha az içsem hemen akıntımın şekli değişiyor, anlıyorum suyu az içtiğimi.

Özel hastaneyse her gidişinde ödüyorsun diye biliyorum. Muayene neyse de NST için git bir devlet ya da ünv hastanesinde yaptır, sonucun fotoğrafını çekip özeldeki doktoruna göster derim ben.

Ahan da cevabımı burada aldım. Aslında benim de normalde 16 Mart ama dondurulmuş embriyo olduğu için perinatoloğum bunu 11 Mart yaptı. Dondurulmuş embriyonun gelişimi önden gidiyormuş. Ki bu haliyle bilr bebek 2 hafta önden gidiyor.

Öyle midir ki. Doktorum açılmaya bakacak diye muayene ederken doktor meğer çatı muayenesi de yapmış ama ben hiç anlamamışım da. Ne ağrı oldu ne sızı. Ama açılma da hiç yok hatta yumuşama da. Üstelik doktorum genel olarak çatı normal doğuma uygun olsa da üstteki kemiği biraz basık gördüm demişti. Yani ona rağmen nasıl ağrım olmadı hâlâ şaşkınım.

Yalancı sancılar bunlar. Bende de oluyor sık sık. Ağrı yoksa çok da önemli değil.

Sat a göre yazmıyor mu doğum tarihi
Kapanmıştır sen içini ferah tut

Masallah diyeyim ustteki kemige kadar gitmis bir sey hissetmemissin kanama bile oldu bende
Belki doktorla da alakali olabilir benim de dogum gunu muayanemi ebe yapti

Ama yine deee sata göre 39+0da yapıyor sezaryeni
Gelişime göre 39+4 çıkıyor
Hatta belki daha bile fazla

Bir tanıdığım 38 hafta 2600 ile doğum yaptı ben bebişi görünce bu mu 2600 dedim resmen şimdi 1 ayı geçti yanakları elma gibi oldu hiç dert etmeyin onlar çok çabuk toparlıyorlar
Kesinlikle öyle. Ben iki doğum yaptım. İlk kızım 37+6 da normal doğum ile 2750 doğdu. 2. Kızım 36+5 de 2200 grm ile sezeryan oldu. İkisinidw doğar doğmaz kucağıma aldım. Sadece ilkinde cahilliğime doymayayım ilk günler sütüm hiç yoktu etrafta emzirdikçe gelir sen mama falan sakın verme memeyi bırak diyince korkudan çocuoğa hiç mama takviye vermedim. 5. Gün topuk kanı almaya gittiğimizde sarılık değeri 25 olmuştu hemen küveze aldılar. 9 gün kaldı. Aynı hatayı 2. De yapmadım doğar doğmaz hem emzirdim hemde kaşık ile mama verdim. Onda sarılık problemi yaşamadım. Bunda da daha doğmadan aldım koydum mamayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…