Ben sezaryenliyim canim dogum baslasin istemiyorum ama bakalim suan vucut olarak hazirim acil bise olsa ama olmasin insallah planladigimiz gune gelir minikAh bu akşam bende aynıydım su resmen suAzcık sancım olsa artsın diye koştur koştur squat yapıyorum ama işe yaramadı daha benimki doğum pozisyonunu almış geçen hafta beklemeye başla artık dedi doktorumuz bakalım sabah kontrol var inşallah sancı felan çıkar diye dua ediyorum
Sezeryan günü aldınız mı çok heyecanlı yaBen sezaryenliyim canim dogum baslasin istemiyorum ama bakalim suan vucut olarak hazirim acil bise olsa ama olmasin insallah planladigimiz gune gelir minik
Allah yardimcin olsun canim. Ben de uyuyamiyorumSuan bende o haldeyim nasil toplaniyo bi tarafa mahvetti beni kendisi asagi indi sanirim ama midem hala fena yaniyor bide o sorunum var ishal problemim var mahvoldum.
Git bence de cnm nst girersin insİyi geceler, benim Karnım sık sertleşmeye başladı yine. 1 saattir 3 kere oldu benim farkettiklerim.
Bir şey olsa ağrı olurdu değil mi?
Stres oldum gece gece .
Perşembe günü randevum vardı. Yarına müsaitse yarın gidiyim bari.
Ben de aynıyım. Kahvaltıyı iştahsız iştahsız öğleye doğru ediyorum. Akşama kadar acıkmıyorum, 4-5 gibi yemek yiyorum. İlerleyen saatlerde acıktığım oluyor, o zaman da evde ne bulursam ya da canım ne isterse onu yiyorum. Bu meyve de oluyor, tatlı da, çikolata-gofret tarzı abur cubur da.Valla pek iştahım yok bu aralar kahvaltıyı yapıyorum öğlen yiyemiyorum akşam da midemin aldığı kadarını yiyorum ama hiç dikkat etmiyorum pasta börek çörek götürüyorum
Evet enfeksiyon kasıkta ağrı yapıyor. Hem de fena. Ben de 34 te yaşamıştım. Çok dikkat etmek lazım ya. Ben o kadar en az 2,5 litre su içiyorum, bir gün daha az içsem hemen akıntımın şekli değişiyor, anlıyorum suyu az içtiğimi.Benim idrarda da kanda da enfeksiyon çıkmış galiba bu kasık ve bel ağrılarım ondanilaç verdi doktor düzelirim inşallah
Özel hastaneyse her gidişinde ödüyorsun diye biliyorum. Muayene neyse de NST için git bir devlet ya da ünv hastanesinde yaptır, sonucun fotoğrafını çekip özeldeki doktoruna göster derim ben.Kizlar 35.haftadayim geçen hafta muayene + nst için gittim muayeneye ayrı nst ye ayrı para ödedim doktor 2 hafta sonra tekrar çağırdı nst ve muayene için. sorum şu? tekrar muayene parası ödeyecek miyim.?gittigim hastane adana da pahalı bı hastane zor oluyor biraz
Benimki 11 Mart ama ikimizde de 40 hafta doluşu 16 Mart yazıyor. Bu nasıl olabilir? Sende 19 Mart yazması gerekirdi normal şartlarda. Doktor önden gidiyor dedi de sen erken mi girdin takvime?15 mart
Ahan da cevabımı burada aldım. Aslında benim de normalde 16 Mart ama dondurulmuş embriyo olduğu için perinatoloğum bunu 11 Mart yaptı. Dondurulmuş embriyonun gelişimi önden gidiyormuş. Ki bu haliyle bilr bebek 2 hafta önden gidiyor.Reglim 15 mart
Ama gelişimi profesör 11 mart gibi kabul etti
Şimdi de mesela hep ilerde çıkıyor
11marta göre de ilerde
Hep şeker sorgulaması yapıyor genel mi iri yoksa şekerden mi iri diye
Şişko muamekesi yapıyor
Ama bana pek uzun gelmedi 46 cm dedi
Ahahha ben muayeneyi de nst'yi de bedavaya yaptırıyorumRekor cidden seninkeşke benim olsaaaa özellikle doğum ücreti
Kesinlikle yaaa özellikle E emineyildiz in doğum ücreti
Seninkide 2. Rekor
40 TL benimki 3.sıradasonra sen 4 .
Öyle midir ki. Doktorum açılmaya bakacak diye muayene ederken doktor meğer çatı muayenesi de yapmış ama ben hiç anlamamışım da. Ne ağrı oldu ne sızı. Ama açılma da hiç yok hatta yumuşama da. Üstelik doktorum genel olarak çatı normal doğuma uygun olsa da üstteki kemiği biraz basık gördüm demişti. Yani ona rağmen nasıl ağrım olmadı hâlâ şaşkınım.Sag oluncati muayanesi olmustum. Normal icin uygun oldugu soylenilmisti. Yalniz muayane sirasinda canim yanmisti ve ben normal dogumda zorlanacagimi dusunmustum. Dogum zamani yapilan muayanede vajinam daha rahat ve esnekti anladim ki cati zamani hazir olmadigi icinmis o aci
Yalancı sancılar bunlar. Bende de oluyor sık sık. Ağrı yoksa çok da önemli değil.İyi geceler, benim Karnım sık sertleşmeye başladı yine. 1 saattir 3 kere oldu benim farkettiklerim.
Bir şey olsa ağrı olurdu değil mi?
Stres oldum gece gece .
Perşembe günü randevum vardı. Yarına müsaitse yarın gidiyim bari.
Ayy ne var eline mi yapışcak gelsin bi çizik atıp gitçekTut derkenDoktor sence o gün gelip doğum yaptırmak ister mi
Sat a göre yazmıyor mu doğum tarihiDoktor da her gidişimde değişik söylüyor zaten. Bana soruyor kac haftalikti diye sonra bakınca birkac gün farkediyor genelde. Ben de emin olamıyorum o yüzden. Yarın bakalim ne diyecek. En çok şu bacak boyu kapanmış mi onu merak ediyorum
İshal demi kötü yapıyorÖyle deme beybi basur oldum
Masallah diyeyim ustteki kemige kadar gitmis bir sey hissetmemissinÖyle midir ki. Doktorum açılmaya bakacak diye muayene ederken doktor meğer çatı muayenesi de yapmış ama ben hiç anlamamışım da. Ne ağrı oldu ne sızı. Ama açılma da hiç yok hatta yumuşama da. Üstelik doktorum genel olarak çatı normal doğuma uygun olsa da üstteki kemiği biraz basık gördüm demişti. Yani ona rağmen nasıl ağrım olmadı hâlâ şaşkınım.
Ama yine deee sata göre 39+0da yapıyor sezaryeniAhan da cevabımı burada aldım. Aslında benim de normalde 16 Mart ama dondurulmuş embriyo olduğu için perinatoloğum bunu 11 Mart yaptı. Dondurulmuş embriyonun gelişimi önden gidiyormuş. Ki bu haliyle bilr bebek 2 hafta önden gidiyor.
Aynen kabız kadar zararlı o da güloİshal demi kötü yapıyor
Kesinlikle öyle. Ben iki doğum yaptım. İlk kızım 37+6 da normal doğum ile 2750 doğdu. 2. Kızım 36+5 de 2200 grm ile sezeryan oldu. İkisinidw doğar doğmaz kucağıma aldım. Sadece ilkinde cahilliğime doymayayım ilk günler sütüm hiç yoktu etrafta emzirdikçe gelir sen mama falan sakın verme memeyi bırak diyince korkudan çocuoğa hiç mama takviye vermedim. 5. Gün topuk kanı almaya gittiğimizde sarılık değeri 25 olmuştu hemen küveze aldılar. 9 gün kaldı. Aynı hatayı 2. De yapmadım doğar doğmaz hem emzirdim hemde kaşık ile mama verdim. Onda sarılık problemi yaşamadım. Bunda da daha doğmadan aldım koydum mamayı.Bir tanıdığım 38 hafta 2600 ile doğum yaptı ben bebişi görünce bu mu 2600 dedim resmen şimdi 1 ayı geçti yanakları elma gibi oldu hiç dert etmeyin onlar çok çabuk toparlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?