- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Hangi şehir merak ettim İzmir de banaaa lutfennCanım doktorum yaa nimetmiş meğer
Ben de istanbul dışındanım ama fiyatlar uçuk yaşadığım yerdeAyy yazılan Doğum ücretleri çok iyi istanbul dışı sanırım istanbulda en uygun özel hastane muayene 200-250 tl arasıdoğumlar zaten hiç bahsetmiyim
Ödülü unutmuştum bak. Aynı gün olursa paylaşıyoruz ama karışmamGörürsünüz erken gelecek benim oğlum
Ayrıca en kötü para ödülü bana kalır
Ben gelişime göre değiştirdim sonra
Ayrıntılı yapan ğrofesörün dediğine göre yani
Eski doğum tarihim
Benim bi kilo beklentim yok ya
Küvözde kalmasın bana yeter
Olur ama bebce aynı gün olursal merve ikimize de verir ödül merak etmeÖdülü unutmuştum bak. Aynı gün olursa paylaşıyoruz ama karışmam
Tut derkenAz daha tut Ocak 1 olsun ya topiğin yeni yılda ilk bebişi olur
Seninle çok yok aslında. Ben son ultrasonda yazan doğum tarihine göre düzenledim gecen defaki kontrolden sonra. Herkese kafasına göre takılmış galibaBenimde 20 Mart ama bizimde aramızda çok gün var nedeeen
Ben son adet tarihime göre düzenledim ama yanlış hatırlamıyorsam sizin önceden Ocak felan yazıyordu doğum tarihinde şimdi bana daha yakın bir tarih yazıyorSeninle çok yok aslında. Ben son ultrasonda yazan doğum tarihine göre düzenledim gecen defaki kontrolden sonra. Herkese kafasına göre takılmış galiba
4 ocak yazıyordu. Ondan önce de 13 ocak mı neydi. Bakıyorum ultrasonda surekli değişiyor benim doğum tarihi, ben de Aralık anası olayım diye değiştirdimBen son adet tarihime göre düzenledim ama yanlış hatırlamıyorsam sizin önceden Ocak felan yazıyordu doğum tarihinde şimdi bana daha yakın bir tarih yazıyor
Doktor da her gidişimde değişik söylüyor zaten. Bana soruyor kac haftalikti diye sonra bakınca birkac gün farkediyor genelde. Ben de emin olamıyorum o yüzden. Yarın bakalim ne diyecek. En çok şu bacak boyu kapanmış mi onu merak ediyorumBen son adet tarihime göre düzenledim ama yanlış hatırlamıyorsam sizin önceden Ocak felan yazıyordu doğum tarihinde şimdi bana daha yakın bir tarih yazıyor
Ne kdr olmus canim bebis benim de cuma dogum olacak ayni gibiyiz insallah kucagimiza aliriz sagliklaİyi geceler herkese :)
Artık çok az zaman kaldı herkes sağlıkla hem bebeğine kavuşur hem bir an önce kendi sağlığına inşallah :)
Benim bebeğim 10 gün kadar geriden geliyor ve makat geliş. Kilo alımı artsın diye bekliyoruz sezaryen tarihi için ama muhtemelen son 1 haftamız kaldı. İnşallah çok küçük doğmaz yavrumu alır evime gelirim. Çok korkuyorum bebeğim hastanede kalmak zorunda kalır da ayrılırsak diye
Ben ctesi tekrar gidicem kuaförüm gel uzadıkça alırız artık dedi şimdi anladığım kadarıyla tek tük çıktı ama doğum felan yapsam çokta uzun sayılmazBenim cikmasin agdami falan yapmadim dahabugun yapacam ama riske atmim zaten 7 gun kaldi
Bir tanıdığım 38 hafta 2600 ile doğum yaptı ben bebişi görünce bu mu 2600 dedim resmen şimdi 1 ayı geçti yanakları elma gibi oldu hiç dert etmeyin onlar çok çabuk toparlıyorlarİyi geceler herkese :)
Artık çok az zaman kaldı herkes sağlıkla hem bebeğine kavuşur hem bir an önce kendi sağlığına inşallah :)
Benim bebeğim 10 gün kadar geriden geliyor ve makat geliş. Kilo alımı artsın diye bekliyoruz sezaryen tarihi için ama muhtemelen son 1 haftamız kaldı. İnşallah çok küçük doğmaz yavrumu alır evime gelirim. Çok korkuyorum bebeğim hastanede kalmak zorunda kalır da ayrılırsak diye
Sag olunCanım gözün aydın sağlıcakla büyüsün bebek. Daha önce çatı muayenesi olmuş muydun. Olduysan ne demişlerdi? Ben ilk defa dün oldum ondada çatın dar normal doğuramazsın dediler
Bende yaptim bitti cok sukur zaten anlasmamiz pazartesiydi bulabilirmiyim bilmiyorum ama pazartesiye kadar da cikmazBen ctesi tekrar gidicem kuaförüm gel uzadıkça alırız artık dedi şimdi anladığım kadarıyla tek tük çıktı ama doğum felan yapsam çokta uzun sayılmaz
Bu saatte birileri totosunu böğrüme yasladığı için batma hissi yüzünden uyuyamıyorum bari doğsa da boşuna uykusuz kalmasam böylede her gece uyandırıyor zatenBende yaptim bitti cok sukur zaten anlasmamiz pazartesiydi bulabilirmiyim bilmiyorum ama pazartesiye kadar da cikmaz
Suan bende o haldeyim nasil toplaniyo bi tarafa mahvetti beni kendisi asagi indi sanirim ama midem hala fena yaniyor bide o sorunum var ishal problemim var mahvoldum.Bu saatte birileri totosunu böğrüme yasladığı için batma hissi yüzünden uyuyamıyorum bari doğsa da boşuna uykusuz kalmasam böylede her gece uyandırıyor zaten
Ah bu akşam bende aynıydım su resmen suSuan bende o haldeyim nasil toplaniyo bi tarafa mahvetti beni kendisi asagi indi sanirim ama midem hala fena yaniyor bide o sorunum var ishal problemim var mahvoldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?