2021 Aralık Anneleri

Ayy yazılan Doğum ücretleri çok iyi istanbul dışı sanırım istanbulda en uygun özel hastane muayene 200-250 tl arası doğumlar zaten hiç bahsetmiyim
Ben de istanbul dışındanım ama fiyatlar uçuk yaşadığım yerde
Ki ne muayenede ne doğumda bizden pahalısını okumadım sanırjm henüz

Ödülü unutmuştum bak. Aynı gün olursa paylaşıyoruz ama karışmam

Seninle çok yok aslında. Ben son ultrasonda yazan doğum tarihine göre düzenledim gecen defaki kontrolden sonra. Herkese kafasına göre takılmış galiba
Ben son adet tarihime göre düzenledim ama yanlış hatırlamıyorsam sizin önceden Ocak felan yazıyordu doğum tarihinde şimdi bana daha yakın bir tarih yazıyor

Ben son adet tarihime göre düzenledim ama yanlış hatırlamıyorsam sizin önceden Ocak felan yazıyordu doğum tarihinde şimdi bana daha yakın bir tarih yazıyor
4 ocak yazıyordu. Ondan önce de 13 ocak mı neydi. Bakıyorum ultrasonda surekli değişiyor benim doğum tarihi, ben de Aralık anası olayım diye değiştirdim

Doktor da her gidişimde değişik söylüyor zaten. Bana soruyor kac haftalikti diye sonra bakınca birkac gün farkediyor genelde. Ben de emin olamıyorum o yüzden. Yarın bakalim ne diyecek. En çok şu bacak boyu kapanmış mi onu merak ediyorum

İyi geceler herkese :)
Artık çok az zaman kaldı herkes sağlıkla hem bebeğine kavuşur hem bir an önce kendi sağlığına inşallah :)
Benim bebeğim 10 gün kadar geriden geliyor ve makat geliş. Kilo alımı artsın diye bekliyoruz sezaryen tarihi için ama muhtemelen son 1 haftamız kaldı. İnşallah çok küçük doğmaz yavrumu alır evime gelirim. Çok korkuyorum bebeğim hastanede kalmak zorunda kalır da ayrılırsak diye

Ne kdr olmus canim bebis benim de cuma dogum olacak ayni gibiyiz insallah kucagimiza aliriz saglikla

Benim cikmasin agdami falan yapmadim daha bugun yapacam ama riske atmim zaten 7 gun kaldi
Ben ctesi tekrar gidicem kuaförüm gel uzadıkça alırız artık dedi şimdi anladığım kadarıyla tek tük çıktı ama doğum felan yapsam çokta uzun sayılmaz

Bir tanıdığım 38 hafta 2600 ile doğum yaptı ben bebişi görünce bu mu 2600 dedim resmen şimdi 1 ayı geçti yanakları elma gibi oldu hiç dert etmeyin onlar çok çabuk toparlıyorlar

Canım gözün aydın sağlıcakla büyüsün bebek. Daha önce çatı muayenesi olmuş muydun. Olduysan ne demişlerdi? Ben ilk defa dün oldum ondada çatın dar normal doğuramazsın dediler
Sag olun cati muayanesi olmustum. Normal icin uygun oldugu soylenilmisti. Yalniz muayane sirasinda canim yanmisti ve ben normal dogumda zorlanacagimi dusunmustum. Dogum zamani yapilan muayanede vajinam daha rahat ve esnekti anladim ki cati zamani hazir olmadigi icinmis o aci

Ben ctesi tekrar gidicem kuaförüm gel uzadıkça alırız artık dedi şimdi anladığım kadarıyla tek tük çıktı ama doğum felan yapsam çokta uzun sayılmaz
Bende yaptim bitti cok sukur zaten anlasmamiz pazartesiydi bulabilirmiyim bilmiyorum ama pazartesiye kadar da cikmaz

Bende yaptim bitti cok sukur zaten anlasmamiz pazartesiydi bulabilirmiyim bilmiyorum ama pazartesiye kadar da cikmaz
Bu saatte birileri totosunu böğrüme yasladığı için batma hissi yüzünden uyuyamıyorum bari doğsa da boşuna uykusuz kalmasam böylede her gece uyandırıyor zaten

Bu saatte birileri totosunu böğrüme yasladığı için batma hissi yüzünden uyuyamıyorum bari doğsa da boşuna uykusuz kalmasam böylede her gece uyandırıyor zaten
Suan bende o haldeyim nasil toplaniyo bi tarafa mahvetti beni kendisi asagi indi sanirim ama midem hala fena yaniyor bide o sorunum var ishal problemim var mahvoldum.

Suan bende o haldeyim nasil toplaniyo bi tarafa mahvetti beni kendisi asagi indi sanirim ama midem hala fena yaniyor bide o sorunum var ishal problemim var mahvoldum.
Ah bu akşam bende aynıydım su resmen su Azcık sancım olsa artsın diye koştur koştur squat yapıyorum ama işe yaramadı daha benimki doğum pozisyonunu almış geçen hafta beklemeye başla artık dedi doktorumuz bakalım sabah kontrol var inşallah sancı felan çıkar diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…