2021 Aralık Anneleri

Rekor cidden senin keşke benim olsaaaa özellikle doğum ücreti

Kesinlikle yaaa özellikle @emineyildiz in doğum ücreti

Seninkide 2. Rekor

40 TL benimki 3.sırada sonra sen 4 .
Rakamları kıskanmadım değil
2012 de oğlana hamileyken 50₺ Muayene 5₺ nst ödüyordum doğumu 500₺ yapmıştım keşke yine bu fiyatlar olsa

38. Haftada su gibi akıntı gelmesi normal mı kızlar? Sizin nasıldı ya da nasıl şu anda. Amniyon sıvı sızıntısı olabilir mi diye soruyorum

2 Aralık yalan oldu desene bu gidişle benle bir doğuracaksın Hayırlısı olsun üzülme sağlıkla gelsin de
Görürsünüz erken gelecek benim oğlum
Ayrıca en kötü para ödülü bana kalır
Benim 20 mart. Neden o kadar hafta var aramızda
Ben gelişime göre değiştirdim sonra
Ayrıntılı yapan ğrofesörün dediğine göre yani
Satimiz aynı gün
Eski doğum tarihim
Benim bi kilo beklentim yok ya
Küvözde kalmasın bana yeter

Benimde muayne ücretim 200 tl, nst ücretsiz. 10 gün sonra kontrol muayne+ nst oda ücretsiz. Yani 10 günde 2 muayne 2 nst 200 tl

Benimde muayne ücretim 200 tl, nst ücretsiz. 10 gün sonra kontrol muayne+ nst oda ücretsiz. Yani 10 günde 2 muayne 2 nst 200 tl
Çok iyii 160 TL muayene 100 nst veriyorum üstelik doktor 1 aydır haftada iki gün nst ve doplera cagiriyor dopler da 150 tl valla bı şekilde oyalayip haftada bir gitmeye calisiyorum ne yalan soyliyim, doğum ücreti de 4700 inşallah ben dogurmadan güncelleme olmaz

Offf bu ücretler ne böyle. Dopler benim her muaynemde çekiliyor ve ücretsiz. Hamile kaldık diye tüm parayı kadın doğumcuya mı yağdıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…