Bende de oluyo korkmaEvet cnm sanirim o surecte uyuyor mu napiyorsa belli bi sure hareket olmuyor..
Evet ya banlanmişBen de sabahtsn beri sesi cikmio diodum banlanmis mi yine
Rakamları kıskanmadım değilRekor cidden seninkeşke benim olsaaaa özellikle doğum ücreti
Kesinlikle yaaa özellikle @emineyildiz in doğum ücreti
Seninkide 2. Rekor
40 TL benimki 3.sıradasonra sen 4 .
Ayy ne güzel ne güzelRakamları kıskanmadım değil
2012 de oğlana hamileyken 50₺ Muayene 5₺ nst ödüyordum doğumu 500₺ yapmıştım keşke yine bu fiyatlar olsa
Yanılıyorsun bizimki bedava :))) 175 TL muayene ücretiEn ucuz nst benimbunu anlamış oldum 40 TL muayane ücretimiz 160
Görürsünüz erken gelecek benim oğlum2 Aralık yalan oldu desene bu gidişle benle bir doğuracaksınHayırlısı olsun üzülme sağlıkla gelsin de
Ben gelişime göre değiştirdim sonraBenim 20 mart. Neden o kadar hafta var aramızda
Eski doğum tarihimSatimiz aynı gün
Benim bi kilo beklentim yok yaBenim bebemde hep en az 10 gün önden gitti ama ben bunu hiç saymiyorum çünkü kızımın doğumunu Antalya da çok ünlü bir doktor yaptırdı dogumdan 5 gün önce 3500 gr doğuma 3800 olur dedi bebeğim doğdu 2960 gr biz şok şaşırdık yani o yüzden gününü doldursun da be gelirse ☺
Öyle deme beybi basur oldumAyy keşke bende de ishal yapsa
Benim muayene 150 tl doğum 5000 tlRekor cidden seninkeşke benim olsaaaa özellikle doğum ücreti
Kesinlikle yaaa özellikle @emineyildiz in doğum ücreti
Seninkide 2. Rekor
40 TL benimki 3.sıradasonra sen 4 .
Öyle deme beybi basur oldum
Aynen cnm benim de vardı ama çok ileri değildi, hamilelik ve ishal yüzünden baya kötü oldum. İnş doğumdan sonra düzelirAynı şekilde magnezyum ve demir ilacı benide ishal yaptı. Basur vardı zaten artık dahada ilerlemiş hali varkarnım sürekli gurulduyor ve ishal gaz hepsi var.
Çok iyii 160 TL muayene 100 nst veriyorum üstelik doktor 1 aydır haftada iki gün nst ve doplera cagiriyor dopler da 150 tlBenimde muayne ücretim 200 tl, nst ücretsiz. 10 gün sonra kontrol muayne+ nst oda ücretsiz. Yani 10 günde 2 muayne 2 nst 200 tl
Emin misiiiinEn ucuz nst benimbunu anlamış oldum 40 TL muayane ücretimiz 160
Benimde 20 Mart ama bizimde aramızda çok gün var nedeeenBenim 20 mart. Neden o kadar hafta var aramızda
Çok iyii 160 TL muayene 100 nst veriyorum üstelik doktor 1 aydır haftada iki gün nst ve doplera cagiriyor dopler da 150 tlvalla bı şekilde oyalayip haftada bir gitmeye calisiyorum ne yalan soyliyim, doğum ücreti de 4700 inşallah ben dogurmadan güncelleme olmaz
Oda mi ücretsizOfff bu ücretler ne böyle. Dopler benim her muaynemde çekiliyor ve ücretsiz. Hamile kaldık diye tüm parayı kadın doğumcuya mı yağdıralım
Canım doktorum yaa nimetmiş meğerOda mi ücretsizAllah imm nerden düştüm bu hastaneye
Valla sen onun peşini ikinci cocuktada bırakmaa çok iyiymisCanım doktorum yaa nimetmiş meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?