Bende dogurmadim dahaDoguran var mi acaba diye girdim herkes sabit
Pazartesi gunune almistik tam 39 haftalik oluyoSezeryan günü aldınız mı çok heyecanlı ya
Benim dun asiri kasildi kiz kardesim bile abla ne oluyo dedi boyle tumsek oluyodu karnim gaz sancisi ve ishalde cabasi ayni adet olursunda surekli lavabo ihtiyacin gelir o sekilde ben dogurmadiysam sen korkma ama yinede bi git nsteyeİyi geceler, benim Karnım sık sertleşmeye başladı yine. 1 saattir 3 kere oldu benim farkettiklerim.
Bir şey olsa ağrı olurdu değil mi?
Stres oldum gece gece .
Perşembe günü randevum vardı. Yarına müsaitse yarın gidiyim bari.
DoğurtturmuyorlarDoguran var mi acaba diye girdim herkes sabit
Bende bugun cok rahatsizimBende dogurmadim dahaama baya toplandi birakti dun bugun iyiyim cok sukur yine de nstye girecem
O neydi gızDoğurtturmuyorlar
Almıyor doktor çocuğumuO neydi gız
Aradm canim teşekkür ederimSag oluncati muayanesi olmustum. Normal icin uygun oldugu soylenilmisti. Yalniz muayane sirasinda canim yanmisti ve ben normal dogumda zorlanacagimi dusunmustum. Dogum zamani yapilan muayanede vajinam daha rahat ve esnekti anladim ki cati zamani hazir olmadigi icinmis o aci
2 günGünaydın kızlar artık benimde net tarih saatim var25.11.2021 15:00 de yalnız içimde son hareketlerini hissediyor olmak beni üzüyor şuan
Evet2 günsağlıcakla gelsin insallah
Günümüz aynıGünaydın kızlar artık benimde net tarih saatim var25.11.2021 15:00 de yalnız içimde son hareketlerini hissediyor olmak beni üzüyor şuan
Gözünaydın sağsalim gelsin nazlı prensesGünaydın kızlar artık benimde net tarih saatim var25.11.2021 15:00 de yalnız içimde son hareketlerini hissediyor olmak beni üzüyor şuan
Teşekkr ederim , Aminn inşallahGözünaydın sağsalim gelsin nazlı prensesgüzel haberlerini bekliyoruz
Dursun kiz biraz daha bu pahalilikta ne işi var erkendenAlmıyor doktor çocuğumu
Ama bekledikçe fiyatlar artıyorDursun kiz biraz daha bu pahalilikta ne işi var erkenden
Olsun mesela 1 hafta disarda durmasi 2 paket bez demekAma bekledikçe fiyatlar artıyor
2 hafta sonra ama bez fiyatı zaten 2 haftalığa denk gelecrkOlsun mesela 1 hafta disarda durmasi 2 paket bez demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?