- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Dun yazdim da siz kacrmissinz cnm:)Hiç demiyorsun
Ol bakalımAynen pers de hazirlikli olim diyom doktorun isi belli olmaz ben de sasordm 37+2 oluyorm
Bizimki çalışıyor o ayrı konuBizimki de calisiyor valla napalim Allaha emanetiz birsey olmadan saglikla doguralm:)
Insallah saglikla cnmOl bakalım
İnşallah hayırlısı olsun
Yazdi ya kizHiç demiyorsun
Hastanede kocis mi kalcakBizimki çalışıyor o ayrı konu
Onun dışında da geziyor fıldır fıldır
Bi de utanmadan dün diyor ki bak doktor az tuzlu ye dedi artık hiçvi şeye tuz koymayacaksın
E doktor hasta olmayın da dedi evde duracak mısın artık dedim hemen konu değişti
Doğum yaklaştıkça kocama gıcık oluyorum sanırım
Dün müDun yazdim da siz kacrmissinz cnm:)
Ya bnm geçen hafta bu hafta biraz stresli geçiyorYazdi ya kiz
Devamini kacrmssndr cnmDün mübnm bu ara bnm kafa karışık biraz gördüklerime bakıyorum kilo almamış yazdın ona can verdim de doğumu görmedim
Yok da evde kalıyor sonuçtaHastanede kocis mi kalcak
Hayırdır sen ne yaşıyorsun niye streslisinYa bnm geçen hafta bu hafta biraz stresli geçiyorKaçırmışım
Neyse yakaladımDevamini kacrmssndr cnm
Cocuk dogunca da devammi bu sekildeYok da evde kalıyor sonuçta
Evde risk bana
Yatağı bilmem neyi her şeyi ayırdık
Ama yemekte denk geliyoruz sonuçta
Böyle böyle boşanırız herhaldeCocuk dogunca da devammi bu sekilde
Stres biter mi kızHayırdır sen ne yaşıyorsun niye streslisin
İyi yemeği ayırmanışsınYok da evde kalıyor sonuçta
Evde risk bana
Yatağı bilmem neyi her şeyi ayırdık
Ama yemekte denk geliyoruz sonuçta
Aslında şimdi moral motive vermeli günlük kısa yürüyüşler yapsın senleBöyle böyle boşanırız herhalde
Çocuk doğunca mekana geri dönecek mecbur
Tek başıma bakamam çocuğu
Şimdi onluk pek mevzu yok diye rahat
Yok o kadar da olursa aile birliğimiz dağılır herhaldeİyi yemeği ayırmanışsın
Yürüyüşe gidiyorduk zaten deAslında şimdi moral motive vermeli günlük kısa yürüyüşler yapsın senle
İnşallah kuzum yaNormal bunları düşünmen ama öyle abartı bi ağrı yok zaten ağrı kesici veriryorlar hastaneden çıkana kadar baya toparlanmış olacaksın
Hiç sorun olmaz
Ay inşallah yaaCanim cok rahat gececek gor bak. Yeni bir arkdsla konuştum ilk sezeryani hic zor degilmis diyor hemen ayaklanmis anlatilanlar gibi sandim diyor
Tek olmadığıma sevindim, galiba bu böyle yüklene yüklene lohusa sendromuma dönüşüyorİlk gunler gercekten zor.
Ama onunla ilgilenme istegin o kadar fazla oluyor ki gercekten acilarini unutuyorsun
Ben bile basima gelecekleri bildigim halde acaba hazir degil miydim 2. Bebege diyorum.
Ama gececek
Kalmayız heralde ya kalan var mı kiBende korkuyorum, yaklaştıkça herkes biraz korkuyordur. Ben daha çok spinalden korkuyorum, ya hep öyle kalırsam diye
İşte ilkten daha panik olmanın sebebi başına gelicekleri bilmen mi acabaCanim bende o haldeyim ama soyle dusun herkes oluyo ve bu sureci atlatiyo ilk 10 gun onda da agri kesiciler falan kullanirsin tm elinde olmuyo insanin ben ilkten daha panigim nedenini bilmiyorum ama kendime telkin veriyorum bide cok yuru cabuk iyilesirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?