2021 Aralık Anneleri

Bizimki de calisiyor valla napalim Allaha emanetiz birsey olmadan saglikla doguralm:)
Bizimki çalışıyor o ayrı konu
Onun dışında da geziyor fıldır fıldır

Bi de utanmadan dün diyor ki bak doktor az tuzlu ye dedi artık hiçvi şeye tuz koymayacaksın
E doktor hasta olmayın da dedi evde duracak mısın artık dedim hemen konu değişti
Doğum yaklaştıkça kocama gıcık oluyorum sanırım

Hastanede kocis mi kalcak

Böyle böyle boşanırız herhalde

Çocuk doğunca mekana geri dönecek mecbur
Tek başıma bakamam çocuğu
Şimdi onluk pek mevzu yok diye rahat
Aslında şimdi moral motive vermeli günlük kısa yürüyüşler yapsın senle

Normal bunları düşünmen ama öyle abartı bi ağrı yok zaten ağrı kesici veriryorlar hastaneden çıkana kadar baya toparlanmış olacaksın
Hiç sorun olmaz
İnşallah kuzum ya aslında hiç korkmuyordum ama işte bebeğe bakamazsam ağrılardan diye bi düşünce girdi aklıma durduk yere
Canim cok rahat gececek gor bak. Yeni bir arkdsla konuştum ilk sezeryani hic zor degilmis diyor hemen ayaklanmis anlatilanlar gibi sandim diyor
Ay inşallah yaa bazısı çok kötü diyor bazısı çok rahat diyor bakalım biz nasıl olucaz
İlk gunler gercekten zor.
Ama onunla ilgilenme istegin o kadar fazla oluyor ki gercekten acilarini unutuyorsun
Ben bile basima gelecekleri bildigim halde acaba hazir degil miydim 2. Bebege diyorum.
Ama gececek
Tek olmadığıma sevindim, galiba bu böyle yüklene yüklene lohusa sendromuma dönüşüyorhiç aklımda yoktu bianda böyle düşüncelere daldım
Bende korkuyorum, yaklaştıkça herkes biraz korkuyordur. Ben daha çok spinalden korkuyorum, ya hep öyle kalırsam diye
Kalmayız heralde ya kalan var mı ki
İşte ilkten daha panik olmanın sebebi başına gelicekleri bilmen mi acaba ben de kötü bi deneyim yaşarsam nasıl 2.yi yaparım diyorum şimdiden. Sanki birinciyi hallettik de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…