- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Merve dogurmus olabilir bence surpriz yapar bize
Valla yalana gerek yok ağrı oluyor ama çekilmicek gibi değil sonuçta ameliyat oluyorİnşallah kuzum yaaslında hiç korkmuyordum ama işte bebeğe bakamazsam ağrılardan diye bi düşünce girdi aklıma durduk yere
Ay inşallah yaabazısı çok kötü diyor bazısı çok rahat diyor bakalım biz nasıl olucaz
Tek olmadığıma sevindim, galiba bu böyle yüklene yüklene lohusa sendromuma dönüşüyorhiç aklımda yoktu bianda böyle düşüncelere daldım
Kalmayız heralde ya kalan var mı ki
İşte ilkten daha panik olmanın sebebi başına gelicekleri bilmen mi acababen de kötü bi deneyim yaşarsam nasıl 2.yi yaparım diyorum şimdiden. Sanki birinciyi hallettik de
Bebegimiz iyi olsun o agriyi unuturuz insallah:)Valla yalana gerek yok ağrı oluyor ama çekilmicek gibi değil sonuçta ameliyat oluyorAllah öyle bi sabır veriyor ki bu düşünceleri boşuna düşünmüşüm diyeceksin emin ol
Bunların yerine bebeğinle yapacağım şeylere odaklan
Ben de oyleyim genelde tatli seyler yiyorm:)Yaaa bn hep tatlı yemek istiyorum nedenBn gibi olan varmı
Risk çok azdır ama bende de öyle bir korku var işte.Kalmayız heralde ya kalan var mı ki
Barnakkkk gösteriyorumYaaa bn hep tatlı yemek istiyorum nedenBn gibi olan varmı
Tatlıyı tükkanına gidip kamp kurcamBarnakkkk gösteriyorum
Been tatlı için yaşıyorumYaaa bn hep tatlı yemek istiyorum nedenBn gibi olan varmı
Elmali turtalar cikolatali pastalarTatlıyı tükkanına gidip kamp kurcam
Bennn bennn bennn.Been tatlı için yaşıyorum
Ve tatlıdan kısıyor olmak keyfimi çok kaçırıyor
Kız sen cuma mı doğuruyorsuun maşallaah sağlıkla gelsin bebişPers kontrol cuma sanirim cnm dogum dusunuyor insallah saglikla gelsinler hepimizin az kaldi
Elmalı öncelik olsunElmali turtalar cikolatali pastalar
Yaaa bn hep tatlı yemek istiyorum nedenBn gibi olan varmı
Insallah cnm :)merve bir gelecek herkes dogurmus tabi oda dogurmadiysaKız sen cuma mı doğuruyorsuun maşallaah sağlıkla gelsin bebiş
Merve isyan edecek artık
Şifa olsun bebişeİlk 6 ay tatlı görmek istemedim hiç canım çekmedi. Ama son 3 aydır komaya giricem çok yiyorum. Ama neyseki kilo almadım. 10 kg ile hamileliğimi bitiriyorum sanırım son hafta almazsam. Son ay çok kilo alırsın diyenlerin ağzına kürekle vuralım hiç almadım
Şuan işteyim ve son günüm yanımda koca bir kek tabağı var bende böyle partiliyorumTatlıyı tükkanına gidip kamp kurcam
Ohh ohhh yarasın bebişeŞuan işteyim ve son günüm yanımda koca bir kek tabağı var bende böyle partiliyorumayrilacam diye
Yarasin bebise artik dinlenmeyi hakettinŞuan işteyim ve son günüm yanımda koca bir kek tabağı var bende böyle partiliyorumayrilacam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?