2021 Aralık Anneleri

Canim ama bak birincide kimse benden o sekilde olmami beklemiyordu ben kalktim yururken dik yurudum 1 haftada hic biseyim kalmamis gibi hareket ettim agrim oldu ama bunu yaptim. yani ameliyat ortamini falan dusundukce insan urperiyo bide bi cocugum var korona var insan herseyi dusunuyo elinde olmadan

Daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak o acıyı hiç gözümde canlandıramıyorum doğurup iki güne ayağa kalkan influencerlara bakayım biraz da motive olayım

Geride bi çocuk bırakmak çok daha zor haklısın hiç o açıdan düşünememiştim En güzel en hızlı şekilde atlatırız inşallahhj

Geride bi çocuk bırakmak çok daha zor haklısın hiç o açıdan düşünememiştim En güzel en hızlı şekilde atlatırız inşallahhj
Benide korona kaparsam korkusu sardi tm sezaryene uca uca giremicem ama korona olup basima bise gelirse oglum ne olacak diye dusunmeye basladim oglum da anne ölürsen falan diye geziyo psikolojim alt ust oldu

Kızlaaar benim bugün göğüslerim çok acıyor, sanki adet öncesinde acır sızlar dokunamazsın ya aynı öyle, şimdi aynada baktım bütün damarları yeşil yeşil pörtlemiş sertleşmiş göğsüm mastit falan mı oldum noldu

Ben şimdi artık her hafta birer kilo alıyorum
daktır biraz hızlı gidiyor gibi dedi
Şanım yürüsün dedim

Bu hamilelikte eeeen sevdiğim şey patates kızartması
Oyalıyorum mecbur kendimi
Yoksa koca bi tabağı gömesm var

Araştırdım vücut kendini doğuma hazırlıyormuş doğurmam yakındır

Merhaba kızlar bende bugün kontrole gittim hafif sancım çıktı çatıya bakıldı 1 cm açıklık varmış bakar bakmaz kanamam geldi zaten hafif hafif devam ediyor kanama, çatın çok dar dedi yüksek ihtimalle sezeryan olacak hemen doğuma alalım dedi ebe fakat doktor eve gönderdi kanama artarsa veya suyun gelirse sancılanırsan gel dedi hafif adet ağrısı gibi ağrım var artık ne zaman doğurursam bakalım yalnız sezeryan korkusu sardı beni

Kızlar merve nerede? Etiket yapmasını bilmiyorum ama ara ara okuduğum mesajlarda merve yi göremedim

Bende mi yuruyeyim napim ayni seyleri yasiyoruz seninle dedigin gibi ishal gibiyim afedersin icim bosaliyo resmen bugunde kasilmalar sen iki haftadir boyleysen normalmi acaba yarin nstye gidecem
Cnm ben azonce nst den ciktim zerre kasilma acilma yok
Hatta ben sezeryan istedim dogum tarihimiz bile belli oldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…