Canim ama bak birincide kimse benden o sekilde olmami beklemiyordu ben kalktim yururken dik yurudum 1 haftada hic biseyim kalmamis gibi hareket ettim agrim oldu ama bunu yaptim. yani ameliyat ortamini falan dusundukce insan urperiyo bide bi cocugum var korona var insan herseyi dusunuyo elinde olmadanİnşallah kuzum yaaslında hiç korkmuyordum ama işte bebeğe bakamazsam ağrılardan diye bi düşünce girdi aklıma durduk yere
Ay inşallah yaabazısı çok kötü diyor bazısı çok rahat diyor bakalım biz nasıl olucaz
Tek olmadığıma sevindim, galiba bu böyle yüklene yüklene lohusa sendromuma dönüşüyorhiç aklımda yoktu bianda böyle düşüncelere daldım
Kalmayız heralde ya kalan var mı ki
İşte ilkten daha panik olmanın sebebi başına gelicekleri bilmen mi acababen de kötü bi deneyim yaşarsam nasıl 2.yi yaparım diyorum şimdiden. Sanki birinciyi hallettik de
Daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak o acıyı hiç gözümde canlandıramıyorumValla yalana gerek yok ağrı oluyor ama çekilmicek gibi değil sonuçta ameliyat oluyorAllah öyle bi sabır veriyor ki bu düşünceleri boşuna düşünmüşüm diyeceksin emin ol
Bunların yerine bebeğinle yapacağım şeylere odaklan
Evet ya benimde canim bi kunefe istiyoki.Yaaa bn hep tatlı yemek istiyorum nedenBn gibi olan varmı
Geride bi çocuk bırakmak çok daha zor haklısın hiç o açıdan düşünememiştimCanim ama bak birincide kimse benden o sekilde olmami beklemiyordu ben kalktim yururken dik yurudum 1 haftada hic biseyim kalmamis gibi hareket ettim agrim oldu ama bunu yaptim. yani ameliyat ortamini falan dusundukce insan urperiyo bide bi cocugum var korona var insan herseyi dusunuyo elinde olmadan
Benide korona kaparsam korkusu sardi tm sezaryene uca uca giremicem ama korona olup basima bise gelirse oglum ne olacak diye dusunmeye basladim oglum da anne ölürsen falan diye geziyo psikolojim alt ust olduGeride bi çocuk bırakmak çok daha zor haklısın hiç o açıdan düşünememiştimEn güzel en hızlı şekilde atlatırız inşallahhj
Kesinlikle kuzumYarasin bebise artik dinlenmeyi hakettin
Çok teşekkür ederim kızlarOhh ohhh yarasın bebişe
Aynı onlar gibi olcan emin olDaha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak o acıyı hiç gözümde canlandıramıyorumdoğurup iki güne ayağa kalkan influencerlara bakayım biraz da motive olayım
Yok ya ne mastitiKızlaaar benim bugün göğüslerim çok acıyor, sanki adet öncesinde acır sızlar dokunamazsın ya aynı öyle, şimdi aynada baktım bütün damarları yeşil yeşil pörtlemiş sertleşmiş göğsümmastit falan mı oldum noldu
Araştırdım vücut kendini doğuma hazırlıyormuşKızlaaar benim bugün göğüslerim çok acıyor, sanki adet öncesinde acır sızlar dokunamazsın ya aynı öyle, şimdi aynada baktım bütün damarları yeşil yeşil pörtlemiş sertleşmiş göğsümmastit falan mı oldum noldu
Cnm ben azonce nst den ciktim zerre kasilma acilma yokBende mi yuruyeyim napim ayni seyleri yasiyoruz seninle dedigin gibi ishal gibiyim afedersin icim bosaliyo resmen bugunde kasilmalar sen iki haftadir boyleysen normalmi acaba yarin nstye gidecem
Ban tatiliKızlar merve nerede? Etiket yapmasını bilmiyorum ama ara ara okuduğum mesajlarda merve yi göremedim
Ay niye hepiniz benden haftalar önce doğuruyorsunuz arkadaşlarKizlar kontrolden ciktim... Benim oğlan 2800kg suan.. Kendi istegimle sezeryan istedim gunumuzu aldik .. 2 Aralik dogum insallah
Hadi ya dogursa haberimizde olmayacakBan tatili
Ay niye hepiniz benden haftalar önce doğuruyorsunuz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?